• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullanan oldu mu

Her gün kullanmak çok büyük eziyet bana gerçekten beceremiyorum belki yarın keser doktorum bir anda kesliyor mu ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama ilk gebelik ve ilk defa başıma geliyor
ben de ilk hafta cok zorlanmıştım. doktoru arayıp kullanmak istemediğimi söyledim. en azından bir kutuyu bitir dedi. bitirdim ardından kestim ilacı. 2 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu. doktor ilaca tekrar başlamamı istedi. sonra sürekli kullandım. 17.haftada kes ilacı bakalım ne olacak dedi. kestim, bir sey olmadı 😂 bizde süreç böyle oldu yani birden kesmedik. hep kesmeyi denedik, en doğru zamanda tamamen kestik. gebeliğin de sağlıklı gecti bu arada. doğum dahil hiçbir süreçte sorun yasamadım bu sebepten.

Dışarı çıkmadı ama ittirebildiğim kadar ittirdim ama ilk defa yapınca kprktum
Ilk yapinca oyle oluyor ama kullandikca biraz alışıyorsun. Kendini kasmazsan daha rahat olur. Yavas yavaş ittir zaten kendisi icine dogru kayar gider. Ama kendini sıkarsan zorlanirsin canın da acır.

Bana da bugün doktor verdi kürtaj öyküm olduğu için. Yaptıktan sonra ne kadar uzanmak gerekiyor kızlar.
Ilk yapinca oyle oluyor ama kullandikca biraz alışıyorsun. Kendini kasmazsan daha rahat olur. Yavas yavaş ittir zaten kendisi icine dogru kayar gider. Ama kendini sıkarsan zorlanirsin canın da acır.
ben de ilk hafta cok zorlanmıştım. doktoru arayıp kullanmak istemediğimi söyledim. en azından bir kutuyu bitir dedi. bitirdim ardından kestim ilacı. 2 gün sonra yine kahverengi lekelenmem oldu. doktor ilaca tekrar başlamamı istedi. sonra sürekli kullandım. 17.haftada kes ilacı bakalım ne olacak dedi. kestim, bir sey olmadı 😂 bizde süreç böyle oldu yani birden kesmedik. hep kesmeyi denedik, en doğru zamanda tamamen kestik. gebeliğin de sağlıklı gecti bu arada. doğum dahil hiçbir süreçte sorun yasamadım bu sebepten.

Merhaba arkadaşlar progestanı vajinal olarak mı aldınız yoksa ağızdan mı ??? Ayna ile baktığımda fitili görüyorum sizce olmamışmıdır ağızdan mı almam gerekiyor???
Vajinal aldım ve hala almaya devam ediyorum ittirebildiğim kadar ittiriyorum görebilmem imkansız olur ozaman çok itemiyorsun canım

Merhaba arkadaşlar progestanı vajinal olarak mı aldınız yoksa ağızdan mı ??? Ayna ile baktığımda fitili görüyorum sizce olmamışmıdır ağızdan mı almam gerekiyor???
Daha etkili olanı vajinal yoldan almak.
Ben uğraşmak istemediğim için oral yolla aliyordum. Doktor ona da kabuldu.

Fitil seklinde kullandım fazla itmeye gerek yok itip uzanın 15 dk falan geri cıkmasın diye ben itip kalktıgımda oluyordu geri cıkmıyordu . Ama kuzenimde tüp bebek yapmıstı fazla itmiş diyo tırnagım sanki bir seyi yırttı gibi hissettim ters bir sey olacak sonra kanaması baslamıs düsük yapmış

Back
X