Doktora gitmelisin gerekli olmayan durumda Progestan kullanmak da iyi değil hala ihtiyaç varsa kullanırsınKızlar progestan 200 mg kullanıyordum ilacım bitti doktor 5 haftalıkken kanama alanı var diye vermişti şuan 9 haftaliga girdim ve ilacım bitti lekelenmelerim de bir haftadır yok ne yapmalıyım ilacın yenisini almalı mıyım yoksa doktora mi gitmeliyim benle aynı durumda olanlar ne zaman bıraktırdı doktor cevaplarsanız sevinirim
Ben kullanıyordum çünkü bitince gittim artık kullanma dedi hem mideye de dokunuyor ağızdan alıyosanKızlar progestan 200 mg kullanıyordum ilacım bitti doktor 5 haftalıkken kanama alanı var diye vermişti şuan 9 haftaliga girdim ve ilacım bitti lekelenmelerim de bir haftadır yok ne yapmalıyım ilacın yenisini almalı mıyım yoksa doktora mi gitmeliyim benle aynı durumda olanlar ne zaman bıraktırdı doktor cevaplarsanız sevinirim
Kaçıncı haftada başlayıp bıraktınız acabaBen kullanıyordum çünkü bitince gittim artık kullanma dedi hem mideye de dokunuyor ağızdan alıyosan
Evet aslında ağızdan alıyorum ve artık kullanmak istemiyorum en iyisi gidip sormakDoktora gitmelisin gerekli olmayan durumda Progestan kullanmak da iyi değil hala ihtiyaç varsa kullanırsın
Doktorunuza danışmadan yoru yapılmaz bu durumda. Burada ki yönlendirmelere göre hareket etmeyin herkesim süreci farklı. Ben hamileliğimin son gününe kadar kullandım mesela bazı kişiler 1 ay kullanıyor kişiden kişiye değişiyorKızlar progestan 200 mg kullanıyordum ilacım bitti doktor 5 haftalıkken kanama alanı var diye vermişti şuan 9 haftaliga girdim ve ilacım bitti lekelenmelerim de bir haftadır yok ne yapmalıyım ilacın yenisini almalı mıyım yoksa doktora mi gitmeliyim benle aynı durumda olanlar ne zaman bıraktırdı doktor cevaplarsanız sevinirim
Doğru söylüyorsunuz ben bir fikir almak için sormuştum ama mutlaka gidicem tabikiDoktorunuza danışmadan yoru yapılmaz bu durumda. Burada ki yönlendirmelere göre hareket etmeyin herkesim süreci farklı. Ben hamileliğimin son gününe kadar kullandım mesela bazı kişiler 1 ay kullanıyor kişiden kişiye değişiyor
6.haftada başladım tam hatırlamıyorum 10 ya da 9.hafta da bıraktımKaçıncı haftada başlayıp bıraktınız acaba
Sormadan hareket etme bence deEvet aslında ağızdan alıyorum ve artık kullanmak istemiyorum en iyisi gidip sormak
Sizde de mi kanama alanı vardı6.haftada başladım tam hatırlamıyorum 10 ya da 9.hafta da bıraktım
Evet ama benim Bi kere kanamam oldu bidahaki olmadı. Özele gittim düşük tehlikesi var diyip progesteron verdi, devlete gittim rahim büyüdüğü için olan bişey kullanmana gerek yok düşük tehliken yok dedi bıraktım.. Yani sen doktoruna danış her halükardaSizde de mi kanama alanı vardı
Tamamdır sağolunEvet ama benim Bi kere kanamam oldu bidahaki olmadı. Özele gittim düşük tehlikesi var diyip progesteron verdi, devlete gittim rahim büyüdüğü için olan bişey kullanmana gerek yok düşük tehliken yok dedi bıraktım.. Yani sen doktoruna danış her halükarda