Anladım canım. Bilmediğim için sordum. Ben sadece 25 vurunuyordum.50 lik iki ampul vuruluyorum. Göbekten 4 iğneye denk geliyor malesef.. yaş ve deneme sayısı fazla olunca riske giremedi doktorlar malesef.
Merhabalar, Oksaparın dip kısmında hava var, onu cıkarırsanız morarma yapmaz. Progestanı kalçadan mı vuruluyorsunuz hepınız ? Ben her gün ıkı ampul gobekten yapıyorum. Prolutonu 5gunde bir kalçadan vuruluyorum.Oksapardan da gobegim mosmorsizinle aynıyız neredeyse
Ben proluton kullanmıyorum günde bir ampul kalçadan yaptırıyorumMerhabalar, Oksaparın dip kısmında hava var, onu cıkarırsanız morarma yapmaz. Progestanı kalçadan mı vuruluyorsunuz hepınız ? Ben her gün ıkı ampul gobekten yapıyorum. Prolutonu 5gunde bir kalçadan vuruluyorum.
Öğlen 2 de giricemEvet konuşmuştuktabiki ederim insallah kolay gecer güzel gecer bebislerin sana sımsıkı tutunur duygulandim nedense kac gibi gideceksin canım
Anladım, hayırlısı olsun inşallah hepımız için :)Ben proluton kullanmıyorum günde bir ampul kalçadan yaptırıyorum
Merhaba 2 tane var biri progestan biri progestan dex siz kendiniz gobeginize yaptiginiza gore sizinki progestan dex bizimki gobekten yapilmiyor kalcadan saglik kurulusunda yaptırıyoruz proluton bende kullanmiyorum sadece oksapar ve progestan kullaniyorum gunde 3 sefer de fitil olanini aliyorum . Oksapari dediginiz gibi yapmayi deneyeceğim bugun cunku gobegim mosmor yer kalmadi neredeyse beyaz kalan bosluklara vuruyorum . İnsallah ise yararMerhabalar, Oksaparın dip kısmında hava var, onu cıkarırsanız morarma yapmaz. Progestanı kalçadan mı vuruluyorsunuz hepınız ? Ben her gün ıkı ampul gobekten yapıyorum. Prolutonu 5gunde bir kalçadan vuruluyorum.
Cift embriyo mu transfer edilecekÖğlen 2 de giricembende duygulandım
Tek edilcek 10 dk giriyorumCift embriyo mu transfer edilecek
Merhaba kızlar bugün transferimin 5. Günü progestan iğnesi çok morarma yapmış kalçamda sağlık ocağına gittiğimde hemşire buraları bastıra bastıra ovala iğne yapılacak yer kalmamış dedi. Bunu yapıp uygulayan var mı. Transferim pozitif olursa daha devam edilecek bu ilaca. Lütfen yardımcı olabilir misin
Kesinlikle deneyeceğim teşekkür ederimMerhaba,öncelikle hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum transferinizinben transferden sonra yaklaşık 25 gün boyunca vuruldum ve şuan 5günde bir proluton vuruluyorum. Yani üç aydır iğneler hayatımda. Her akşam kolonyalı pamuk ile iğne yerlerinize masaj yapınve havluyu ısıtıp koyun birkaç kez. Ben bu şekilde hafiflettim ağrılarımı. Ama proluton promesterden bin kat berbat bir iğneymiş. Ceviz büyüklüğünde şişip kabarıyor,yanıp kaşınıyor. Neyse ki 5günde bir vuruluyorum. Siz de dediğim yöntemi birkaç gün uygulayın,kendinizi gözlemleyin. İyi gelirse iki günde bir devam edersiniz
Merhaba, tedaviniz hayırlısıyla pozitif sonuçlansın insallah. Ben kışın tedavi görmüştüm, hava soğuk olduğu için ilac yoğunlaşıyordu, ve yürüyemecek kadar ağrı yapıyordu. kendimce bir yöntem bulmuştum. Hastaneye gidene kadar ilaç ampulunu avucuma alıp avucumda ısıtıyordum, hatta hastanede hemşire odasında beklerken nefesimle ısıtıyordum. O şekilde ilaç seyrelip dağılımı kolaylaşıyordu, ve acıtmıyordu. Eğer ilacınız buzdolabında muhafaza ediyorsanız, hastaneye gidene kadar ampulu avucunuzda birazcık ısıtabilirsiniz dağılımı kolay olsun diyeMerhaba kızlar bugün transferimin 5. Günü progestan iğnesi çok morarma yapmış kalçamda sağlık ocağına gittiğimde hemşire buraları bastıra bastıra ovala iğne yapılacak yer kalmamış dedi. Bunu yapıp uygulayan var mı. Transferim pozitif olursa daha devam edilecek bu ilaca. Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Çok iyi fikir deneyecem inşallah faydası olurMerhaba, tedaviniz hayırlısıyla pozitif sonuçlansın insallah. Ben kışın tedavi görmüştüm, hava soğuk olduğu için ilac yoğunlaşıyordu, ve yürüyemecek kadar ağrı yapıyordu. kendimce bir yöntem bulmuştum. Hastaneye gidene kadar ilaç ampulunu avucuma alıp avucumda ısıtıyordum, hatta hastanede hemşire odasında beklerken nefesimle ısıtıyordum. O şekilde ilaç seyrelip dağılımı kolaylaşıyordu, ve acıtmıyordu. Eğer ilacınız buzdolabında muhafaza ediyorsanız, hastaneye gidene kadar ampulu avucunuzda birazcık ısıtabilirsiniz dağılımı kolay olsun diye
Dip kısmı cıkaramıyosanız o kısmı yapmayın o şekilde de ise yarıyor, inşallah ☺Merhaba 2 tane var biri progestan biri progestan dex siz kendiniz gobeginize yaptiginiza gore sizinki progestan dex bizimki gobekten yapilmiyor kalcadan saglik kurulusunda yaptırıyoruz proluton bende kullanmiyorum sadece oksapar ve progestan kullaniyorum gunde 3 sefer de fitil olanini aliyorum . Oksapari dediginiz gibi yapmayi deneyeceğim bugun cunku gobegim mosmor yer kalmadi neredeyse beyaz kalan bosluklara vuruyorum . İnsallah ise yarar
merhaba benimde aynısı olmuştu doktorum progestan dex te aynı ilaç göbekten yapılıyor sadece devlet ödemediği için maliyetli oluyor dedi. progestan dex kullanıyorum çok rahatladım hemde göbekten kendim vuruyorum 1 sabah 1 akşamMerhaba kızlar bugün transferimin 5. Günü progestan iğnesi çok morarma yapmış kalçamda sağlık ocağına gittiğimde hemşire buraları bastıra bastıra ovala iğne yapılacak yer kalmamış dedi. Bunu yapıp uygulayan var mı. Transferim pozitif olursa daha devam edilecek bu ilaca. Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Canım bana gerek kalmadı zaten negatifle sonuçlandı ama böyle sorun yaşayacak olanlar için güzel fikirmerhaba benimde aynısı olmuştu doktorum progestan dex te aynı ilaç göbekten yapılıyor sadece devlet ödemediği için maliyetli oluyor dedi. progestan dex kullanıyorum çok rahatladım hemde göbekten kendim vuruyorum 1 sabah 1 akşam
Evet transfer pozitif olunca 12 haftaya kadar kullandiriliyoMerhaba kızlar bugün transferimin 5. Günü progestan iğnesi çok morarma yapmış kalçamda sağlık ocağına gittiğimde hemşire buraları bastıra bastıra ovala iğne yapılacak yer kalmamış dedi. Bunu yapıp uygulayan var mı. Transferim pozitif olursa daha devam edilecek bu ilaca. Lütfen yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?