Canim merhaba bahsettigin igne proluton mu? Bende progestan hala kullaniyorum ve igneyi defalarca vuruldum. Ama bende senin dedigin gibi asiri bir agri olmadi. Igneyi vuruldugym gunler sadece oturmakta biraz zorlandım ama diger gune gecti. Sen bence bi doktora gorun
Aynen benim vuruldugumda cok yağli idi vurduktan sonra hemsire 5 dk yat diyordu her defasinda cabuk dokulebiliyormus. Acaba hemsirenin eli hafif degilmiydi ki canin bu kadar yandi, yoksa ilk vuruldugunda agrirdicnm seninkine benzer bir iğne yağlı ikiside lakin ben her gün yaptırıyorum ve diğer yaptırdıklarım ağrımadı biri ağrıdı oda mahfetti...
Banada 7.haftamda 2 kez 3 gun arayla igne yapildi hemsire yagli bi igne oldugunu agriyabilcegini soylemisti.O gun cok kalcam agridi ertesi gun gecti.Sonra digerini yapınca oda 1 gun agridi.Yapıldiktan sonra ovala bence yapılan yeri biraz rahatlatiyor cunkuMerhaba kızlar.
Tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım: ) progestan fitil kullanıyordum lakin geçenlerde kanamam ve lekelenmem olunca doktorum 5 tane progestan igne yaptir dedi 100 luk ampul olarak.
Neyse ignelerin yapıldığı kalçalar dan birinde az ağrı var hafif ama diğer tarafım felaket...
El değişti baska hemşire yaptı ve ne yaptiysa ağrı artti ve 2. Gün gece uyutmadi. Donemiyorim oturamiyorum ... gece agirdan yatamiyorum.
Eşim kolonya ile ovuyor , buz koyuyor geçer gibi oluyor lakin agriya devam. ..
Bunu çeken varmi gececekmi doktora gidiyim mi?
Ve en önemlisi canlar bebeklerim için korkuyorum kasiliyor vücudum kalkarken zorlanıyorum ya bir şey. Olurmu acaba
Acil cevaplarsaniz sevinirim bu ağrıyı çekenler varmış ama ben tanımıyorum kimseyi yardımcı olun lütfen ben ve benim.gibi olanlara çare olsun araştırdım bulamadim internette çünkü. ..
Demek ki bu yağlı iğneler kimseye benim.gibi.etki yapmamış. ..
Canım şimdi doktordan geldim. Kalçamın sol tarafı çürümüş gibi görünüyor ve çok sert evet dediğin gibi ağrı beni öldürüyor adeta doktor buz ve kolonya dedi bakalımMerhaba kızlar.
Tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım: ) progestan fitil kullanıyordum lakin geçenlerde kanamam ve lekelenmem olunca doktorum 5 tane progestan igne yaptir dedi 100 luk ampul olarak.
Neyse ignelerin yapıldığı kalçalar dan birinde az ağrı var hafif ama diğer tarafım felaket...
El değişti baska hemşire yaptı ve ne yaptiysa ağrı artti ve 2. Gün gece uyutmadi. Donemiyorim oturamiyorum ... gece agirdan yatamiyorum.
Eşim kolonya ile ovuyor , buz koyuyor geçer gibi oluyor lakin agriya devam. ..
Bunu çeken varmi gececekmi doktora gidiyim mi?
Ve en önemlisi canlar bebeklerim için korkuyorum kasiliyor vücudum kalkarken zorlanıyorum ya bir şey. Olurmu acaba
Acil cevaplarsaniz sevinirim bu ağrıyı çekenler varmış ama ben tanımıyorum kimseyi yardımcı olun lütfen ben ve benim.gibi olanlara çare olsun araştırdım bulamadim internette çünkü. ..
mutlaka iyice masaj yapıp dağıtmaya çalışın.yaklaşık bir buçuk ay önceye kadar bende öyleydim.progestan iğnenin yapıldığı yerler sep sert ve gece hep ağrırdı.hatta son zamanlarda artık o ödemli yerlere yapılan iğneler geri dışarı akıyordu,kanamamda devam ediyordu.ödemli yerleri ovalamaya,dağıtmaya başladığım gün 62gün süren kanamam durdu.iğneyi bıraktırdı doktor ve ovalaya ovalaya kurtuldum.başka yoluda yokmuş doktor öyle demişti.iğnenin yanlış yapılmasından oluyormuş.Canım şimdi doktordan geldim. Kalçamın sol tarafı çürümüş gibi görünüyor ve çok sert evet dediğin gibi ağrı beni öldürüyor adeta doktor buz ve kolonya dedi bakalım
Sağolasın canım peki sen düşük tehlikesi için kullandın muhtemelen şimdi hiç sorun var mımutlaka iyice masaj yapıp dağıtmaya çalışın.yaklaşık bir buçuk ay önceye kadar bende öyleydim.progestan iğnenin yapıldığı yerler sep sert ve gece hep ağrırdı.hatta son zamanlarda artık o ödemli yerlere yapılan iğneler geri dışarı akıyordu,kanamamda devam ediyordu.ödemli yerleri ovalamaya,dağıtmaya başladığım gün 62gün süren kanamam durdu.iğneyi bıraktırdı doktor ve ovalaya ovalaya kurtuldum.başka yoluda yokmuş doktor öyle demişti.iğnenin yanlış yapılmasından oluyormuş.
kanama yok ama o korku hep var.doktorda erken doğum tehlikesi var kanama geçirenlerde dedi.Sağolasın canım peki sen düşük tehlikesi için kullandın muhtemelen şimdi hiç sorun var mı
Sorun yaşadınız mı sonrasında ben de de aynı soeun var luanBende bu iğneyi yapıyorum. Kendim. Karnımdan. Çok ağrıyor yaptığım yer ve ben bunu eğer hamile kalırsam 3 ay boyunca olcakmışım. Haftaya transfer olcak. Bacaktanda olabilirmişim ama korkuyorum ya ağrıdanben sabah akşam yapıyorum. Bu sabah başladım. Şimdi ikinciyi yapıcam kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?