progestan iğne ağrısı

ichu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
67
33
288
Merhaba kızlar.

Tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım: ) progestan fitil kullanıyordum lakin geçenlerde kanamam ve lekelenmem olunca doktorum 5 tane progestan igne yaptir dedi 100 luk ampul olarak.

Neyse ignelerin yapıldığı kalçalar dan birinde az ağrı var hafif ama diğer tarafım felaket...

El değişti baska hemşire yaptı ve ne yaptiysa ağrı artti ve 2. Gün gece uyutmadi. Donemiyorim oturamiyorum ... gece agirdan yatamiyorum.

Eşim kolonya ile ovuyor , buz koyuyor geçer gibi oluyor lakin agriya devam. ..

Bunu çeken varmi gececekmi doktora gidiyim mi?

Ve en önemlisi canlar bebeklerim için korkuyorum kasiliyor vücudum kalkarken zorlanıyorum ya bir şey. Olurmu acaba

Acil cevaplarsaniz sevinirim bu ağrıyı çekenler varmış ama ben tanımıyorum kimseyi yardımcı olun lütfen ben ve benim.gibi olanlara çare olsun araştırdım bulamadim internette çünkü. ..

Canim merhaba bahsettigin igne proluton mu? Bende progestan hala kullaniyorum ve igneyi defalarca vuruldum. Ama bende senin dedigin gibi asiri bir agri olmadi. Igneyi vuruldugym gunler sadece oturmakta biraz zorlandım ama diger gune gecti. Sen bence bi doktora gorun

cnm seninkine benzer bir iğne yağlı ikiside lakin ben her gün yaptırıyorum ve diğer yaptırdıklarım ağrımadı biri ağrıdı oda mahfetti...

cnm seninkine benzer bir iğne yağlı ikiside lakin ben her gün yaptırıyorum ve diğer yaptırdıklarım ağrımadı biri ağrıdı oda mahfetti...
Aynen benim vuruldugumda cok yağli idi vurduktan sonra hemsire 5 dk yat diyordu her defasinda cabuk dokulebiliyormus. Acaba hemsirenin eli hafif degilmiydi ki canin bu kadar yandi, yoksa ilk vuruldugunda agrirdi

Banada 7.haftamda 2 kez 3 gun arayla igne yapildi hemsire yagli bi igne oldugunu agriyabilcegini soylemisti.O gun cok kalcam agridi ertesi gun gecti.Sonra digerini yapınca oda 1 gun agridi.Yapıldiktan sonra ovala bence yapılan yeri biraz rahatlatiyor cunku

benim ilk iki tanesi ve son olan iğnemde sorun yok ama o 3. iğneyi yapan farklı hemşire idi ....
ah işte sormayın nasıl bir ağrı oluyor dostlar sormayın internette böyle benim gibi olanlar ve daha kötü de olanlar var ama ne yaptıklarını bilmiyorum rabbim bebişlerimizi bağışlasın bize...

Demek ki bu yağlı iğneler kimseye benim.gibi.etki yapmamış. ..

Demek ki bu yağlı iğneler kimseye benim.gibi.etki yapmamış. ..

Ben de 3 gündür progestan vuruluyorum sol kalçamdan ve 3 gündür ayagimi hareket ettiremiyorum neredeyse. Merdiven inip cikmak tam bir eziyet. Cok nadir de olsa bazi kisilerde bu tarz yan etkiler oluyormus. Mesela bende gece ateş de yapıyor. Gebelik olana kadar malesef devam etmek gerekiyormus.

Ben 5 gun sabah aksam yaptirdim bu igneyi. Ama sizin kadar siddetli agrim olmadi. Allah yardimciniz olsunuz.

Canım şimdi doktordan geldim. Kalçamın sol tarafı çürümüş gibi görünüyor ve çok sert evet dediğin gibi ağrı beni öldürüyor adeta doktor buz ve kolonya dedi bakalım

Canım şimdi doktordan geldim. Kalçamın sol tarafı çürümüş gibi görünüyor ve çok sert evet dediğin gibi ağrı beni öldürüyor adeta doktor buz ve kolonya dedi bakalım
mutlaka iyice masaj yapıp dağıtmaya çalışın.yaklaşık bir buçuk ay önceye kadar bende öyleydim.progestan iğnenin yapıldığı yerler sep sert ve gece hep ağrırdı.hatta son zamanlarda artık o ödemli yerlere yapılan iğneler geri dışarı akıyordu,kanamamda devam ediyordu.ödemli yerleri ovalamaya,dağıtmaya başladığım gün 62gün süren kanamam durdu.iğneyi bıraktırdı doktor ve ovalaya ovalaya kurtuldum.başka yoluda yokmuş doktor öyle demişti.iğnenin yanlış yapılmasından oluyormuş.

Sağolasın canım peki sen düşük tehlikesi için kullandın muhtemelen şimdi hiç sorun var mı

Sağolasın canım peki sen düşük tehlikesi için kullandın muhtemelen şimdi hiç sorun var mı
kanama yok ama o korku hep var.doktorda erken doğum tehlikesi var kanama geçirenlerde dedi.

Selam kizlar ben dun baya agri cekince iyice arastirdim yabanci sitelere baktim ve bi cozum buldum simdilik. Ampulu 15 dakika elinizde ya da vucut sicakliginizda icinize koyuyorsunuz boylece icindeki yag cozuluyor. İgne yapacaginiz yere 1 dakika soguk pres yaparsaniz giris acisi azalıyor igneyi hizli sokup ilaci yavasca birakmak en iyisi bence. İgneden sonra 10-15 dakka acuc icinizle masaj yapip dagitiyosunuz en sonda yarim saat sicak su torbasi koyuyorsunuz. Benim dun yaptigim yer hala agriyo ustune yatamiyorum bugun yaptigim yerde cok sukur hic agri yok.

Kızlar ben de dün 3 ampulü birden vuruldum ve daha 5 sk geçmeden hem bel hem eklem ağrısı yaptı şu an felçli gibiyim lavaboya bile gidemiyorum sagdan sola dönemiyorum.. Eşim de nöbetçi kapım da kilitli kşmse yanıma da gelemiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.. Hayırlı sonuçlar alırız inş

Bende bu iğneyi yapıyorum. Kendim. Karnımdan. Çok ağrıyor yaptığım yer ve ben bunu eğer hamile kalırsam 3 ay boyunca olcakmışım. Haftaya transfer olcak. Bacaktanda olabilirmişim ama korkuyorum ya ağrıdan ben sabah akşam yapıyorum. Bu sabah başladım. Şimdi ikinciyi yapıcam kara kara düşünüyorum

SOnrasında bir sorun yaşadınız mı ? Aynı şikayet şuan bende de var

Sorun yaşadınız mı sonrasında ben de de aynı soeun var luan

Merhaba, bende transfer sonrasi 3 gunde bir kullaniyorum ama igne yapilan yer cok sert, apse gidi. Tek yolu masaj yapmak sanirim.

Baska birsey deneyeb varsa, tavsiyenizi rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…