Progestan hapı bitti içemiyorum..

endorfin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
89
41
30
arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebeyim ilk lekelenmem olduğunda gittiğim doktor günde 1 tane progestan yazdı. sonra lekelenmem devam edince başka doktora gittim o aynı kutuyu sabah aksam iç dedi. 10 gündür de lekelenmem yok. ama diğer doktor hapın miktarını arttırınca erken bitti şuan da da eczane vermiyor bana hapı. o yüzden elimde kalan son 4 taneyi yetsin diye günde 1 tane içiyorum sorun olur mu ? miktarı azaltınca tekrar lekelenmem olur diye korkuyorum açıkçası..

Doktor bırak diyene kadar devam etmelisin ben 4 ay kullandım canım. Reçetesiz alıyordum eczane neden vermiyor ki ? Olmadı 2 bugün iç 2 yarın pazartesi doktora git. Gem 1-2 günlük aksatmadan birşey olmaz korkma

Doktor bırak diyene kadar devam etmelisin ben 4 ay kullandım canım. Reçetesiz alıyordum eczane neden vermiyor ki ? Olmadı 2 bugün iç 2 yarın pazartesi doktora git. Gem 1-2 günlük aksatmadan birşey olmaz korkma
pazartesi direkt gideceğim zaten teşekkürler cevap için

Tekrar recete ettirin aile hekimine saglik ocagindan.. eczane ile konusup alip borclanabilirsinizde recete alinca receteyi verirsiniz .

eczaneden al cnm paralı ben bittikçe alıyorum sağlık daha önemli 20haftadayim hala kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…