arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebeyim ilk lekelenmem olduğunda gittiğim doktor günde 1 tane progestan yazdı. sonra lekelenmem devam edince başka doktora gittim o aynı kutuyu sabah aksam iç dedi. 10 gündür de lekelenmem yok. ama diğer doktor hapın miktarını arttırınca erken bitti şuan da da eczane vermiyor bana hapı. o yüzden elimde kalan son 4 taneyi yetsin diye günde 1 tane içiyorum sorun olur mu ? miktarı azaltınca tekrar lekelenmem olur diye korkuyorum açıkçası..
pazartesi direkt gideceğim zaten teşekkürler cevap içinDoktor bırak diyene kadar devam etmelisin ben 4 ay kullandım canım. Reçetesiz alıyordum eczane neden vermiyor ki ? Olmadı 2 bugün iç 2 yarın pazartesi doktora git. Gem 1-2 günlük aksatmadan birşey olmaz korkma
eczaneden al cnm paralı ben bittikçe alıyorum sağlık daha önemli 20haftadayim hala kullanıyorumarkadaşlar merhaba 6 haftalık gebeyim ilk lekelenmem olduğunda gittiğim doktor günde 1 tane progestan yazdı. sonra lekelenmem devam edince başka doktora gittim o aynı kutuyu sabah aksam iç dedi. 10 gündür de lekelenmem yok. ama diğer doktor hapın miktarını arttırınca erken bitti şuan da da eczane vermiyor bana hapı. o yüzden elimde kalan son 4 taneyi yetsin diye günde 1 tane içiyorum sorun olur mu ? miktarı azaltınca tekrar lekelenmem olur diye korkuyorum açıkçası..
Ya ben 7.haftamdayım kanamam yada lekelenmemde yok doktor devam dedi. sende varmı bi sorun peki hala kullanıyosuneczaneden al cnm paralı ben bittikçe alıyorum sağlık daha önemli 20haftadayim hala kullanıyorum
Sabah fitil olarak aksam ağızdan alıyorum çalıştığım için uyutuyorBide iciyomusunuz fitil degil mi
önlem amaclı belki bu gittiğimde keserYa ben 7.haftamdayım kanamam yada lekelenmemde yok doktor devam dedi. sende varmı bi sorun peki hala kullanıyosun