Yumurtam gelişmemişti canım o yüzden öyle bir tarih vermedi. İlacı on gün iç bırak dedi. Bıraktım ertesi gün böyle lekelenmem oldu. Daha önce bir kere daha kullandım dediğim gibi böyle olmadıAllah allah yunurta takibi yapiyor doktor ama sana yumurtlama gununu soylemiyor mu? Su su su tarihlerde iliskiye girin diye soylemis oldugunu dusunuyorum
Teşekkür ederim canım. :*Hmm o halde gebelik degildir muhtemelen cunku 10 gun once gelismemisse su an hamile olamazsin yine de emin olmak icin 3-4 gun donra test yap istersen
Canım ben progestanı gebelik öncesi kullanmadım.düsuk riskim vardı o yüzden kullandım. Progestan içtikten sonra lekeler gelebiliyor.ama kahverengi olması gebeligi düşündürebilir.hamile olabilirsin.uerlesme kanaması olabilir tatlım.Merhaba herkese,
10 gün önce yumurta takibi için dr a gittim bana folik asitle birlikte progestan verdi. (Adetlerim düzensiz progestan düzene sokuyor aynı zamanda gebelik için rahim duvarını embriyoya tutunması için hazırlıyor)
İlacın dün 10 günlük süresi bitti ve bel ağrısı başladı bende. Kesin adet olacağım dedim. ama sadece çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. Bu ilacı kullanıpta adeti bu şekilde olan var mı? Geçen ay kullanımımda ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra normal adet görmüştüm. Bu lekelenme kafamı karıştırdı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden
şu an aynı şeyi ben yaşıyorum ve yardımına ihtiyacım var bugün adet olmam lazımdı dün sabahtan pembe bi akintim var ve toplamda 4 5 damla geldi doktorum adet olursan ilacı bırak dedi ama bu adet başlangıcın değil benim ve ben karin ağrın yok ne yapmalıyım?Dr ilacı kullan diyeli 10 gün oldu. Yumurta çatladı filan demedi :) bende daha önce bir kere daha kullanmıştım bıraktıktan bir kaç gün sonra normal adet olmuştum. Şimdi böyle olunca şaşırdım. Normalde karnım ağrır hiç ağrı yok sadece bel ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?