• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan hakkında yardımm lütfen!

Linga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
51
36
88
33
Merhaba herkese,
10 gün önce yumurta takibi için dr a gittim bana folik asitle birlikte progestan verdi. (Adetlerim düzensiz progestan düzene sokuyor aynı zamanda gebelik için rahim duvarını embriyoya tutunması için hazırlıyor)
İlacın dün 10 günlük süresi bitti ve bel ağrısı başladı bende. Kesin adet olacağım dedim. ama sadece çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. Bu ilacı kullanıpta adeti bu şekilde olan var mı? Geçen ay kullanımımda ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra normal adet görmüştüm. Bu lekelenme kafamı karıştırdı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden

Özellikle progestanı gebelik öncesi kullanan arkadaşlar var mı? Ne gibi sonuçlar yaşadınız? Hamile kalabildiniz mi? Yardımcı olalım birbirimize inşAllah :)

Canim ben progestani hep adet getirsin diye ictim ve gayet guzel getirirsi hic bi fikrim yok su an belki devami gelir lekelenmenin adet baslar belki de yerlesme kanamasidir:) doktorun yumurta catladi dedigi tarihten itibaren ne kadar zaman gecti?

Dr ilacı kullan diyeli 10 gün oldu. Yumurta çatladı filan demedi :) bende daha önce bir kere daha kullanmıştım bıraktıktan bir kaç gün sonra normal adet olmuştum. Şimdi böyle olunca şaşırdım. Normalde karnım ağrır hiç ağrı yok sadece bel ağrısı :(

Canım ağızdan alınca bendede ağrı yapmıştı mide bulantısı falan..Vajinadan alabilirsin

Allah allah yunurta takibi yapiyor doktor ama sana yumurtlama gununu soylemiyor mu? Su su su tarihlerde iliskiye girin diye soylemis oldugunu dusunuyorum

Benim ilaçla alakalı bı sıkıntım yok ki :) sadece lekelenmem oldu adetim sökülmedi. Böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum

Allah allah yunurta takibi yapiyor doktor ama sana yumurtlama gununu soylemiyor mu? Su su su tarihlerde iliskiye girin diye soylemis oldugunu dusunuyorum
Yumurtam gelişmemişti canım o yüzden öyle bir tarih vermedi. İlacı on gün iç bırak dedi. Bıraktım ertesi gün böyle lekelenmem oldu. Daha önce bir kere daha kullandım dediğim gibi böyle olmadı

Hmm o halde gebelik degildir muhtemelen cunku 10 gun once gelismemisse su an hamile olamazsin yine de emin olmak icin 3-4 gun donra test yap istersen

Canim benim de adetim duzensiz. Ben de progestan kullaniyorum. Ve hamile kalmak isyiyorum. Progestani ilk 10 gun kullandigimda kahverengi lekem geldi arkasina adet kanamam geldi. Bu ilac vucudu gebelige hazirliyormus. Bi test yaptir hastanede canim kesin sonuc icin.

Canm ben progestani dis gebelik riskinden dolayı ictim. Bebegin tutunmasini sagliyor rahmi hamileliğe hazirliyor.

Merhaba herkese,
10 gün önce yumurta takibi için dr a gittim bana folik asitle birlikte progestan verdi. (Adetlerim düzensiz progestan düzene sokuyor aynı zamanda gebelik için rahim duvarını embriyoya tutunması için hazırlıyor)
İlacın dün 10 günlük süresi bitti ve bel ağrısı başladı bende. Kesin adet olacağım dedim. ama sadece çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. Bu ilacı kullanıpta adeti bu şekilde olan var mı? Geçen ay kullanımımda ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra normal adet görmüştüm. Bu lekelenme kafamı karıştırdı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden
Canım ben progestanı gebelik öncesi kullanmadım.düsuk riskim vardı o yüzden kullandım. Progestan içtikten sonra lekeler gelebiliyor.ama kahverengi olması gebeligi düşündürebilir.hamile olabilirsin.uerlesme kanaması olabilir tatlım.

Selam bi sorum var progestan kullanmaya basladim vajinal yoldan aliyorum ama ilaci koyduktan sonra en az nekadar sure sonra idrara cikilabilir.yarim saat sonra felan cikilsa ilac geri cikarmi?

Dr ilacı kullan diyeli 10 gün oldu. Yumurta çatladı filan demedi :) bende daha önce bir kere daha kullanmıştım bıraktıktan bir kaç gün sonra normal adet olmuştum. Şimdi böyle olunca şaşırdım. Normalde karnım ağrır hiç ağrı yok sadece bel ağrısı :KK43:
şu an aynı şeyi ben yaşıyorum ve yardımına ihtiyacım var bugün adet olmam lazımdı dün sabahtan pembe bi akintim var ve toplamda 4 5 damla geldi doktorum adet olursan ilacı bırak dedi ama bu adet başlangıcın değil benim ve ben karin ağrın yok ne yapmalıyım?

merhaba kızlar. ben aşılama oldum. transferden sonra dr 2 kutu progestan verdi gün de 3 kez vajinal yoldan kullanıyorum. 10. gündeyim. pek bi yan etkisini görmedim. bi süre sonra geri çıkıyor o da normal heralde. ama çok akıntı oluyor. beyaz renksiz kokusuz akıntı geliyor. sizde de öyle oldu mu ?

Back
X