• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil kullanımı

grsn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
65
20
8
28
Arkadaşlar beta hcg 51 iken progesteron 7 çıktı ve doktorum 10 un üzerinde olmasını bekleriz dedi 15 gündür progestan 200 fitil günde 3 kez şeklinde kullanıyorum ve yıldım bezdim sürekli ilaç geri geliyor vs . Salı günü keseyi gördüm bu arada . Progestan hormonum yükselmişmidir sizce

Arkadaşlar beta hcg 51 iken progesteron 7 çıktı ve doktorum 10 un üzerinde olmasını bekleriz dedi 15 gündür progestan 200 fitil günde 3 kez şeklinde kullanıyorum ve yıldım bezdim sürekli ilaç geri geliyor vs . Salı günü keseyi gördüm bu arada . Progestan hormonum yükselmişmidir sizce
ilacin geri gelmesi normal. ben 16. haftaya kadar kullanmistim gercekten bi sure sonra zorlayici oluyor. hersey yolunda giderse erken zamanda biraktirabilir ikinci hamileligimde sadece 2-3 hafta kullandim

Ben doğum anına kadar kullandım onun süresini de belirler hormon seviyesine göre

ilacin geri gelmesi normal. ben 16. haftaya kadar kullanmistim gercekten bi sure sonra zorlayici oluyor. hersey yolunda giderse erken zamanda biraktirabilir ikinci hamileligimde sadece 2-3 hafta kullandim
çok afedersiniz biraz özel olacak ama bu fitil ilacını kullanrken ilişki durumu oldumu günde 3 kez olunca malum ben olmuyor anlaabildim mi özür dilerim bilmiyorum burdada bu konusulur yazılrı mı ama

çok afedersiniz biraz özel olacak ama bu fitil ilacını kullanrken ilişki durumu oldumu günde 3 kez olunca malum ben olmuyor anlaabildim mi özür dilerim bilmiyorum burdada bu konusulur yazılrı mı ama
ben en fazla gunde iki kullanmistim o donemlerimde riskli oldugu icin acikcasi iliskiye ne ben ne esim sicak bakmiyodu

Merhaba, doktorunuza ilacı ağızdan almak konusunda danışabilirsiniz. Hamileliğimin başından beri kullanıyorum. İlk 1 hafta vajinal kullanmıştım sonra doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle kullanabilirsin, etkisi aynı demişti. Biraz baş dönmesi yapıyordu başlarda ama artık olmuyor. 17 haftadır kullanıyorum ben ağızdan alıyorum. Doktorunuza danışın isterseniz.

Back
X