- 19 Aralık 2023
- 781
- 309
- 23
- Konu Sahibi nergiscicegi6
-
Benim de aynı hatta gece attığım fitil sabaha afedersin pelte gibi çıkıyor.Kızlar çok özür dileyerek sormak istiyorum, Progestan fitili attıktan sonra 2-3 saat girmiyorum lavaboya veya ayaklanmıyorum ama girdiğim zamanda da erimiş şekilde görüyorum. Normal midir? Ve çok ileri ittiriyorum gerçekten
Teşekkürler canımNormal canım merak etme
Teşekkür ederim canımE çıkacak tabii kalıntıları merak etme, güzel itiyorsan işini yapıyordur, erimesi yeterli, geçmiş olsun
Benimde öyle oluyor sabaha kadar pelte pelte çıkıyor, işini bitirmiş demek oluyor akıntı yapıyor sıkıntı yokTeşekkür ederim canım
Bugün biraz daha fazlasını görünce endişelendim ama günde 3 kullanıyorum fazlası geliyor sanırımBenim de aynı hatta gece attığım fitil sabaha afedersin pelte gibi çıkıyor.
Jelatinini gördüm bugün öyle olunca korktumBenimde öyle oluyor sabaha kadar pelte pelte çıkıyor, işini bitirmiş demek oluyor akıntı yapıyor sıkıntı yok
O kadar çok kullandım ki 21.haftadayim hala kullaniyorum hıc korkmaa, kara delik değil ya bu geri çıkıyor işte eriyip yok olmuyor, rahat ol iyice it ki işini güzel yapsınJelatinini gördüm bugün öyle olunca korktumne zor işlermiş
Yaaa çok sağolun içimi rahatlattınızO kadar çok kullandım ki 21.haftadayim hala kullaniyorum hıc korkmaa, kara delik değil ya bu geri çıkıyor işte eriyip yok olmuyor, rahat ol iyice it ki işini güzel yapsın
canım ben de kullanıyorum aynı şekilde geri atıyor bir kısmını zaten akıntı da yapıyor o akıntıyla beraber kalan kısmını atıyor endişelenmeKızlar çok özür dileyerek sormak istiyorum, Progestan fitili attıktan sonra 2-3 saat girmiyorum lavaboya veya ayaklanmıyorum ama girdiğim zamanda da erimiş şekilde görüyorum. Normal midir? Ve çok ileri ittiriyorum gerçekten
Sağol canım şifa olsun inşallah hepimizecanım ben de kullanıyorum aynı şekilde geri atıyor bir kısmını zaten akıntı da yapıyor o akıntıyla beraber kalan kısmını atıyor endişelenme
Çok afedersiniz ama gördüğünüz jelatinin rengini sorabilir miyim? Bende benzer bir şey deneyimledim jel gibi bir şey çıktı az miktarda ama rengi kahverengiydi kan mı var diye korktumJelatinini gördüm bugün öyle olunca korktumne zor işlermiş
Benim gördüğüm beyazdı canım ilacın tabakasıydı. Belki gördüğün şey yerleşmeyle ilgilidirÇok afedersiniz ama gördüğünüz jelatinin rengini sorabilir miyim? Bende benzer bir şey deneyimledim jel gibi bir şey çıktı az miktarda ama rengi kahverengiydi kan mı var diye korktum
Benim henüz transfer bile olmadı. Teşekkür ederim cevap içinBenim gördüğüm beyazdı canım ilacın tabakasıydı. Belki gördüğün şey yerleşmeyle ilgilidir
Güzel sonuçlarınız olsunBenim henüz transfer bile olmadı. Teşekkür ederim cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?