Elle tatmin ilişki sonrası pembe lekelenme. Lütfen bakın korkuyorum

baharaksami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
63
0
1
25
Kızlar görsel için özür dilerim ancak sevgilimle birlikte olmadık ama vajinama parmağını sokmuştu o şekilde sevişiyorduk. Sonrasında hemen lavaboya gitmedim sabah gittiğimde kilodumda pembe ve kahve karışık leke gördüm. Zorlandığı için falan mı oluyor? Bilem varsa yazabilir mi? Geçen ay da aynı şey olmuştu o zaman da kahve leke görmüştüm kilodumda bir kaç saate kesildi. O ay ilişkim de olmuştu korunmıştuk sonrasında da regl oldum zaten. Bu yaşadığım da o reglimden 4 gün sonra oldu. Hamilelik falan olabilir mi acaba?

Kılcal damarlar zedelenmiştir tırnağı falan varsa oradaki damarlar zaten hassas hemen yırtılır. Daha önceki ilişkiden sonra regl olduysanız zaten o ilişkiden gebelik ihtimali yok. Yalnız yine de muayene olmanızı öneririm kanama sebebiyle alakalı. Bu arada görseli lütfen silin. Hem yasak hem benim gibi hamile arkadaşlar var midesi bulanan. Pembe kanama dediğiniz zaman kafamızda zaten hayal edebiliyoruz nasıl bir şey olduğunu.

Kılcal damarlar zedelenmiştir tırnağı falan varsa oradaki damarlar zaten hassas hemen yırtılır. Daha önceki ilişkiden sonra regl olduysanız zaten o ilişkiden gebelik ihtimali yok. Yalnız yine de muayene olmanızı öneririm kanama sebebiyle alakalı. Bu arada görseli lütfen silin. Hem yasak hem benim gibi hamile arkadaşlar var midesi bulanan. Pembe kanama dediğiniz zaman kafamızda zaten hayal edebiliyoruz nasıl bir şey olduğunu.
Nasıl silebilirim

Nasıl silebilirim
Normalde konunun ilk mesajında düzenle kısmı oluyor oradan silebiliyorsunuz ama sonraki yorumlarda düzenleme seçeneği yok sanırım. Görsele tıkladığınızda sağ üst kosede çöp kutusu çıkıyorsa silebilirsiniz. Çıkmıyorsa da artık sağlık olsun ne diyelim

Yani ilişkiye giriyorsunuz madem adamın parmağını niye vajinanıza sokturuyorsunuz. Regl olmuşsunuz hamile değilsinizdir parmağıyla tahriş etmiş muhtemelen orayı.

Sihirli penisler bitti sihirli parmaklar çıktı başımıza, inşallah parmaktan hamile miyim diye sormuyorsundur. Tahriş olmuşsun belli ki. Başka belirtin varsa da test yap, dondan gebelik testi yapacak göz yok bizde.
Sil şunu da biz gördük başkasınin görmesine gerek yok, bitmedi şu pis donlari pedleri paylaşmanız ya.

Kızlar görsel için özür dilerim ancak sevgilimle birlikte olmadık ama vajinama parmağını sokmuştu o şekilde sevişiyorduk. Sonrasında hemen lavaboya gitmedim sabah gittiğimde kilodumda pembe ve kahve karışık leke gördüm. Zorlandığı için falan mı oluyor? Bilem varsa yazabilir mi? Geçen ay da aynı şey olmuştu o zaman da kahve leke görmüştüm kilodumda bir kaç saate kesildi. O ay ilişkim de olmuştu korunmıştuk sonrasında da regl oldum zaten. Bu yaşadığım da o reglimden 4 gün sonra oldu. Hamilelik falan olabilir mi acaba?
Bir şey dicem parmağını sokmasıyla penisini sokması arasında ki fark ne? Parmağını sokunca ilişki yaşamadım mı diyeceksiniz tam orayı anlayamadım

Back
X