Progestan ampul iğne saati

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
29
Kızlar merhaba. Progestan iğne baslicam yarın kalçadan. İki günde bir olarak vurulucam iki adet. Ama aklıma takıldı saati saatine mi vurulmak gerekir bu iğneyi acaba.? Bilgisi olan cvplarsa sevinirim

Kızlar merhaba. Progestan iğne baslicam yarın kalçadan. İki günde bir olarak vurulucam iki adet. Ama aklıma takıldı saati saatine mi vurulmak gerekir bu iğneyi acaba.? Bilgisi olan cvplarsa sevinirim

Ben transfer den beri kullanıyorum hep 7.30 da vuruluyorum kendımı ona gore ayarladım her ilaç gibi buda saatı saatıne uygulamak daha iyi canım.. iğne saatınden 20 dk once giditorum hastaneye yogunluk oluyor bazen 5-10 dk oynuyor bazen vuruldugum saat ama oyle aman aman oynamadı hıc

Benim her gün değil kuzum iki günde bir iki doz vurulcam ama ha deyincede hemşire bulamam diye korkuyorum haftasonu fln giriyor illaki araya ya..

Benim her gün değil kuzum iki günde bir iki doz vurulcam ama ha deyincede hemşire bulamam diye korkuyorum haftasonu fln giriyor illaki araya ya..

Ben acilde yaptırıyorum canım özelde benm de hergun degıl bır gun ıgne bır gun boş olarak devam edıyor cizelgem

Ben acilde yaptırıyorum canım özelde benm de hergun degıl bır gun ıgne bır gun boş olarak devam edıyor cizelgem
Yaa hastane bana uzak yaa ama sağlık ocağı mahallemde izin günlerinde napicm blmiyorum. Bide transferden snra dışarı çıkmak istemiyordum ben bakicaz bı caresne artık. Sizin sonucunuz bellimi

Yaa hastane bana uzak yaa ama sağlık ocağı mahallemde izin günlerinde napicm blmiyorum. Bide transferden snra dışarı çıkmak istemiyordum ben bakicaz bı caresne artık. Sizin sonucunuz bellimi

Evet 7+4 haftalık olduk şükür darısı başınıza ben de transfer sonrası iğne den korktm evden cıkmamak adına hapını rica ettm ama doktorum bunu kullan sen dedı mecbur iğne ile devam edıyrm yoluma 12. Hafta kullanmayı bırkıcam

Yaa hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

Oluyor , ben 2 gün kalca 2 gün bacaklardan oluyordum yoksa dayanilmiyor
Evet zor dayanılıyor. Acaba felçmi oluyoruz diye bile düşünmedim değil yarında diğer kalça tarafından vursunlar bari. Bacaktan vurunca da ağrıdan yürüyebiliyor musun güç oluyor mu canım. Transfere bu sakat halimle giricem. Resmen zor adım atıyorum

Merhaba, progestan iğne bende çok ağrı yapıyor.kalçamın üstüne oturamıyorum acıdan. Siizede oldu mu acaba aynısı

Merhaba evet kalcadan oluyorum bende malesef kı bende kalca ğstğne oturamıyırum bazen gittiğim acil de ıkı hemsıre denk geldım gecenlerde onların ellerı hafıf ne iğne oldugumu anlıyorum ne bişey ama baskasına denk gelırsem acılden cıkarken bacagıma bıle vuruyor agrı

Bende bana sadece bana oluyor sandım
Korktum felç mi geçiriyorum diye.
Bir saate yine tipine olmaya gideceğim. Bu sefer diğer kalça tarafına vursun söylim.

Bende bana sadece bana oluyor sandım
Korktum felç mi geçiriyorum diye.
Bir saate yine tipine olmaya gideceğim. Bu sefer diğer kalça tarafına vursun söylim.

Ben oyle yapıyorum bır gun sag bır gun soldan gider gitmez bakıyorum benım hemsıreler orada mı dıe goremezsem soruyorum sagolsunlar onlar da benı gorunce baskasına vermıyor ıgneyi hemen yapıyorlar ama onlar yoksa gerçekten kötü oluyor

Bugun iğne olduğum kişinin elinokadar hafifti ki anlamadım. Hatta kuruntu yaptım iğneyi yapmayıp döktü mü bir yere acaba diye normalde yakan bir iğne. İlaçı bırak iğnenin girişini çıkışını bile anlamadım. Pamuğa baktım eve gidince, kan var. Olmuşum iğneyi yani o an anladım

Hahhh işte oyle durumda hemen ısmını ogreneceksın genelde acildekıler hergun gorevlı hemsıre oluyor :) ben dırek soruyorum yoklarsa veya cok doluysa acıl mecbur baskasına yaptırıyorum

Hahhh işte oyle durumda hemen ısmını ogreneceksın genelde acildekıler hergun gorevlı hemsıre oluyor :) ben dırek soruyorum yoklarsa veya cok doluysa acıl mecbur baskasına yaptırıyorum
Ben hep acele ile davrandığım o an kim var sa hemen vur bitsin diyorum
Ama her gittiğimde farklı birileri vurdu anlamadım. Çok vardiya dönüyor sanırım acilde

Ben evim özele yakın normal kontrollerımı orda yaptırıyorum gebelık takıbı ıcın oranın acılınde 7-8 hemsıre var ben transfer den berı 7.30 8 arası vuruluyorum ığne mı oyle ayarlamıstı hemsırem transfer surecındeyken ilaç saatımı danısmadakı personellerde ezberledı benı onlarda yardımcı oluyor sagolsunlar

Merhaba bende bu soruya cvp arıyordum. Bugüne kadar aynı saatlerde yaptirmistim ama transferden sonra eve hemşire çağırıyordum bugün unutmuşlar. Bir iki saat oynayacak. Siz saatinde mi yaptrmistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…