Profilinize resminizi koyar mısınız?

daha evlenmedim ama 1 ay kaldı ve nişanlımda ne düşündüğümü biliyor babasına ve annesine karşı (üvey annesine karşı ) aynı şeyleri oda düşünüyor bana yaptıkları yüzünden ailesinden ayrı yaşıyor artık yazıorum burdada ailesini sildi diyorum bazı arkadaşlar inanmıyor ama öyle yani belki aynı şeyleri düşünmesek benimde korkularım olurdu eşimin duyması gibi

ben normal hayatımda çok muhlis bir insanım.kessen ağzımdan bir laf alamazsın. ne sitem ne hava hiçbirşeyimi anlatmam, ama bir noktada patlayacak gibi oluyorum, burada akıtıyorum içimde ki zehri. bu yazdıklarımı kımsenın bılmesını istemem, riske atamam sanrım. öpüyorum seni

bende koyuyorum..hiç bir mahsuru yok benim için..

zaten senin şu bebişini her sayfayı açtığımda öpüyorum allah nazarlardan saklasın o nasıl bir tatlılık kız kardeşim bile abla bu bebek yanımda olsa her tarafını sıka sıka severim diyo

ben bir süre resmimi koydum profilime......-tatlicadiarzu-
sonra kaldırdım nazar olur diye......sengözlerimebaksanab

zaten senin şu bebişini her sayfayı açtığımda öpüyorum allah nazarlardan saklasın o nasıl bir tatlılık kız kardeşim bile abla bu bebek yanımda olsa her tarafını sıka sıka severim diyo

bende katılıyorum nazar değmesin dünya güzeline. hatta berna laçine çok benzıyorsunuz resmınızde.

internet ortamı her türlü kötülüğe açık bu yüzden kendime ait resim ya da özel bilgileri sitelerde paylaşmam.

bırakın profil resmini buradaki bir çok üye profilindeki bilgileri bile doğru yazmıyordur.

ben de fotomu koymadım ne avatara ne profile ama bir tanıdık çıkarsa diye düşünmemiştim veya fotomu alıp başka sitelerde gezdirebileceklerini.. gerek duymadım sadece :CüvCüv:

bende resim kullanamayanlardanım...yazdıklarımdan değil amannn ne olursa olsun diyenlerdenim çekinmem ama resimlerin internet ortamında paylaşımlarla yayılmasından korkarım..kullanıcı ana sayfamda var nişanlımla bir fotomuz ama kopyalanamıyor ordan ve yüzlerimizde belli değil yüzden rahatım...
kopyalanmayacağını bilsem gönül rahatlığıyla koyardım..

bazen koyarım ben de fotomu avatarıma ...
sitede yazdıklarımla ilgili bir çekincem yok ...tanıdıklar çıksada hoş yani...
avatarımdan alacaklar diye de korkmuyom ,o kadar hoş hatun fotosu ,avatarı varken sıra bana nasılsa gelmez...kaydirigubbakcemile3

Ilk zmanlrda koyuyordum resim ama şimdi niyeyse koymuyorum
tanıyan çıkarmı çıkar ..
çıkarsada çıksın canım bence insna saklıycagı seyelrı de yazmamlı canım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…