Profilinize resminizi koyar mısınız?

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
Arkadaşlar burda bir çok özelimizi paylaşıyoruz, şikayet ediyor, kızıyor, içimizi döküyoruz. ama bazı arkadaşlarımız kendı resimlerini ve isimlerini vermekten çekinmiyor. sizce doğru olan hangisi. kayınvalıdesını kötüleyen bir gelin eşiyle resmını koyuyor. hiç mi tanıyan çıkmaz diye korkmuyor. merak ettim fikirlerinizi bekliyorum.

Kötüleme vb şeyler olsun olmasın, ben kendi fotoğrafımı yayınlamam. Sonra yok fotoğrafım alındı, nerede kullanıldı gibi dertlenmeye niyetim yok. :umursamaz:

Aslında karşımdaki insanların yüzlerini merak etmiyor değilim.

Eee benim gibi olanlar da vardır elbet.

Ancak fotoğraf koyma konusunda çekiniyorum;sizin de dediğiniz gibi

burda yeri geliyor kimseye söylemediğinizi söylüyorsunuz.

İşte ya bunu okuyanlardan biri tanıdıksa diye hep çekinmişimdir.

aslında bende merak edıyorum ama ne bıleyım çok riskli geliyor bana. burda özel hayatımda ki insanları anlatıyorum mazallah biri görse bittim. acaba başına gelen varmıdır, yakalanan varsa yazsın bize lütfen

Birkaç kez koydum,koyudum,kaldırdım kullanıcı profiline.
Yazdıklarımla alakalı bir çekincem yok,ama art niyetli insanların varlığını hatırlayınca kaldırdım .:sinifsinif:
Bir de nazardan çok korkarım.Kem gözlüler çok var burda.:roflol:

benim profilimde fotom var zaten ama ne sorun cıkabilirki tanıyan tanısın

sorun çıkmaz diyosunn yani? ben iki dünya kaynanama saydırdım burda. içimi döktüm senin kadar ak pak değilim sanırım arkadaşım. tuzun kuru o zaman,özelini paylaşmıyorsun demek ki.

valla ben şekil, şemal merak etmiyorum :sm_confused: kk'dan kendime sevgili bulamayacağımı düşündüğüm için belki de kaydirigubbakcemile3 e arkadaşlarım da her renk/boy/kilo/ tipten olabildiğine ama belli bir zeka düzeyinde ve bazı ortak paydalarda olmaları gerektiğinden, ben yazısı, espri kaldırması uyuyor mu ona bakarım arkadaş, gerisi boş :1closedeyes:

sevgilimle benim fotom var gerçi ben pek görünmesemde neyse:) onu tanıyan benide tanır yanii.. aman gören görsün napıım canımm:))

benimde profilimde resmim var bi yandan düşününce millet başka paylaşım sitelerine boy boy fotolarını koyuyor tanıdık çıkar mı belki çıkar ama sanırım çıkmazkaydirigubbakcemile3

tanıdık çıkmasından ziyade abuk sabuk sitelerde görmek istemem resimlerimi

o yüzden asla koymam hemde hçbir yere:lepi:

sorun çıkmaz diyosunn yani? ben iki dünya kaynanama saydırdım burda. içimi döktüm senin kadar ak pak değilim sanırım arkadaşım. tuzun kuru o zaman,özelini paylaşmıyorsun demek ki.

bende kaynanamla ilgili çok konuştum duysun o kadar çekinmiyorum çünkü kendisi hakkında ne düşündüğümü çook iyi biliyor

netten düştüm yazamadım. bakış açılarımız ilginç aslında. hepımız farklı duşunuyoruz. ama mesela kayınvalıden ne düşündüğünü biliyıor olabılır ama duyulsa yazdıkların eşin kızmaz mı? yanı ben huzurumun bozulmasını istemem, o da bılıyor sonuçta sevmedıgımı ama hıç dıle gelmedı aramızda. bu sebeble dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…