• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profil Sayfasında "Açtığım Konular" bölümü

13 Nisan 2007
15.554
36.072
1.123
Öncelikle daha önce bu soru sorulduysa ve ben kaçırdıysam kusura bakmayın.

Profilim / Açtığım Konular

Bu sekmeyi daha önce gerçekleştirdiğimizde karşımıza açtığımız konular, "son yazılan mesajın tarihine" göre sıralanarak geliyordu.

Oysa şu anda güncel mesaj yazılmış konuları görebilmek için bütün sayfaları taramak gerekiyor. Çünkü tarihe göre sıralı değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=396233

Belki de başka bir yerden ayarlama yapmak gerekiyor, ancak bulamadım.

Açtığım konulara mesaj yazıldığında cevap verebilmem için kullandığım belki de en önemli özellikti. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni düzen nedeniyle sorumsuz biri gibi görünmek istemem. :27:

Tarayıcım: Google Chrome

Öncelikle daha önce bu soru sorulduysa ve ben kaçırdıysam kusura bakmayın.

Profilim / Açtığım Konular

Bu sekmeyi daha önce gerçekleştirdiğimizde karşımıza açtığımız konular, "son yazılan mesajın tarihine" göre sıralanarak geliyordu.

Oysa şu anda güncel mesaj yazılmış konuları görebilmek için bütün sayfaları taramak gerekiyor. Çünkü tarihe göre sıralı değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=396233

Belki de başka bir yerden ayarlama yapmak gerekiyor, ancak bulamadım.

Açtığım konulara mesaj yazıldığında cevap verebilmem için kullandığım belki de en önemli özellikti. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni düzen nedeniyle sorumsuz biri gibi görünmek istemem. :27:

Tarayıcım: Google Chrome

Açtığım konular bölümünde sıralama standart olarak açılan konunun tarihi. VE sıralamayı değiştiremiyorsunuz. (En azından ben bulamadım)

Alternatif olarak gelişmiş aramayı kullanarak kullanıcı mesajlarında arama yapabilir ve bunun sıralamasını değiştirebilirsiniz. Biraz uzun ve zahmetli bir iş ama alternatif olabilir.

konular haricinde yazdığım cevaplarıda göremiyorum en son 2010 mayıs ayında yazdığım cevaplar var yenileri yok benimde tarayıcım google chrome

YUkarıdaki sorunu araştırırken yaptığım değişiklik sonucu son 1 saattir sıralama ters çalışıyordu. Şu anda normal listelenmesi lazım.

arkadaşlar benim de yazdığım cevaplar bölümünde sorunum var.
yazdığım cevaplara yeni yorumlar eklenmiş mi göremiyorum, başlıkların yanında hiç bir uyarı yok, hepsini tek tek açıp bakmam gerekiyor, bunun kısa bir yolu var mı acaba?

yazdığım cevaplara yeni yorumlar eklenmiş mi göremiyorum, başlıkların yanında hiç bir uyarı yok, hepsini tek tek açıp bakmam gerekiyor, bunun kısa bir yolu var mı acaba?

bende bu konudan muzdaribim,hatta bugün kazen'e mesaj attım bununla ilgili ama henüz görmedi sanırım....tek tek bakmak zorunda kalmak yorucu ve can sıkıcı....:31:

benim de açtığım bir konuda ilk mesajım içeriğindeki resim dolayısıyla silinmiş. ama tüm mesaj silindiği için konuyu anlattığım bilgi de yok olmuş. artı açtığım konular içerisinden de kaybolmuş. konu sahibi 2. mesajı yazan üye olmuş. bu mantıklı mı?

arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sormak istediğim soruyu nereye yazacağımı bulamıyorum.mesaj gönderemiyorum çnkü boşanma ile ilgili konuların olduğu yazılarıda bulamıyorum.yardımcı olabilir misiniz ?

Ana sayfadaki başlıklara bir göz atın,Hukuk köşesi veya Bir Derdim Var başlıklarını inceleyin,sorunuza uygun başlıklar olabilir.

Yazdığım cevaplara yeni yorumlar eklenmiş mi göremiyorum, başlıkların yanında hiç bir uyarı yok, hepsini tek tek açıp bakmam gerekiyor, bunun kısa bir yolu var mı acaba?

merhaba mecburen bu şekiilde yazmak zorunda kaldım benimd sorunum bir metne cevap yazmak istediğimde cevapla dediğimde cevap yazmaya yetkiniz yok diyor nasıl halledebilirm bu sorunu :(

Back