• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profil sayfaları

Profil sayfasında ifadeler

• Ankete Katılan
    43
valla isterim bibiş iyi ki etiketledin :) cepten yazarken elim hep bir şekilde telefondaki ifadelere gidiyor, hem yazımı daha kolay olur hem de daha çok çeşit var :)

Merhaba,
Bu konuda daha öncede konuşulmuştu. Profil mesajlarında ifade kullanılamıyor ne yazık ki.
Ama ben tekrar inceleyeceğim.
Profillerde bazı ifadeler çıkıyor
Mesela kalp,nota gibi
Kk ifadeleri hareketli olduğu için zor olabilir haklısınız
Talep edilen telefonlarda bulunan ifadeler w.sappta ki gibi ;)

Profillerde bazı ifadeler çıkıyor
Mesela kalp,nota gibi
Kk ifadeleri hareketli olduğu için zor olabilir haklısınız
Talep edilen telefonlarda bulunan ifadeler w.sappta ki gibi :KK66:
Anladım fakat kalp i çıkartırken ifade değil bir karakter kullanıyorsunuz.
♥♦♣♠
örneğin yukarıdakiler ifade değil karakter. Alt tuşuna basılı tutarken 3 tuşuna basarsanız (klavyeden) (veya 4,5,6)
yukarıdaki karakterleri çıkartabilirsiniz.
Klavye kullananlar için bazı örnek karakterler:

§

Bu arada kullandığımız yazılımın bir sonraki sürümü whatsapp vb programlarda kullanılan emojileri destekliyor.
Fakat bizim halihazırda kullandığımız bir çok eklentiyi desteklemediği için bizim yeni versiyona geçişimiz biraz zaman alacak.

Bu arada kullandığımız yazılımın bir sonraki sürümü whatsapp vb programlarda kullanılan emojileri destekliyor.
Fakat bizim halihazırda kullandığımız bir çok eklentiyi desteklemediği için bizim yeni versiyona geçişimiz biraz zaman alacak.
Bunlara ek olarak birde telefonlar için uygulama olsa çok hoş olacak.
Mevcut uygulamayı yükledik ama kimse kullanamıyor sanırım :)

Ay ne zaman geçer acaba 4 gözle bekliyorum :KK54:

Destek veren arkadaşlar teşekkürler malum banlıydım yazamadım :110::KK200:

Back
X