- 20 Ocak 2010
- 46.489
- 168.951
- 1.123
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandım oyumu evet güzel olur ben de sadece bunu kullanabiliyorum :) profil mesajlarında tebessüm olarak.Gelip mesaj yazıyorlar ankete oy vermiyorlar![]()
Evet bunu bende istiyorum boyle bir sey olsa cok iyi olur. Klavyedeki emojileri dahi kullansak super olur. :)
Sonsuza dek evet ,evet,evet seçeneği de olsaydı keşkeGelip mesaj yazıyorlar ankete oy vermiyorlar![]()
Kullandım oyumu evet güzel olur ben de sadece bunu kullanabiliyorum :) profil mesajlarında tebessüm olarak.
Evet bunu bende istiyorum boyle bir sey olsa cok iyi olur. Klavyedeki emojileri dahi kullansak super olur. :)
Teşkkürler canlarSonsuza dek evet ,evet,evet seçeneği de olsaydı keşke![]()
Klavyedeki kırmızı kapl çıkıyorİfadesiz kendimi sadece cümleler le ifade edemiyorum ruh halimi yansıtmak için gelmeli bencedee ben daha kırmızı galp bile koymayı bilmiyorum mesela![]()
Rica ederim canımTeşkkürler canlar![]()
Dimi dimi veya bunun gibi klavyede de suratsız bir surat varmesela diyorum ki ;
''mesaiye kaldım'' eee?
ama meselaa diyorum kiiii;
''mesaiye kaldım''
bak nası güzel![]()
bende eksikligini hissediyorum bence de orda da ifade kullanamalıyızDimi dimi veya bunun gibi klavyede de suratsız bir surat varoda olur :)
Aynenbende eksikligini hissediyorum bence de orda da ifade kullanamalıyız
tm hadi hareket etmesin ama en azından bişiler olsun yani![]()
Seni görünce aklıma bubende eksikligini hissediyorum bence de orda da ifade kullanamalıyız
tm hadi hareket etmesin ama en azından bişiler olsun yani![]()
OMGSeni görünce aklıma bugeliyor hep
![]()