• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

profil hakkında

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
iyi akşamlar
tek bir başlık altında yazılmıyor sanırım onun için konu açmak zorunda kaldım

site için öneri demeyelimde istek diyelim

1-profil mesaj karakterimiz 140 harften fazla olsun
2-profilimize resim yükleyebilelim
3-üyelik iptali yaptıran da üyelik iptali yazsa-ban alanda geçiçi hesap pasif yazsa daha iyi olmazmı
4-ban alan kişi kaç günde gelecek görsek
5-sonra ceza puanlarımızı göremiyoruz onları görsek ve bu puanların ne zaman sıfırlanacağını ve bu sayede ikide bir Mune Mune hanımı rahatsız etmek zorunda kalmasam :KK53:
6-her kib bildiriminden sonra o kişinin aldığı uyarı hakkında bilgilendirilsek
7-ve en önemlisi Mune Mune hanım bize her sabah:KK48: günaydın mesajı göndersin 1 adet gül ile :KK23:
8-gece yatarkende ballı süt

çok şey istemiyorum yani:KK23:

Beni değilde Kazen'i etiketleseydiniz:-) bir adet gül hmmmm:KK14:

Beni değilde Kazen'i etiketleseydiniz:-) bir adet gül hmmmm:KK14:

çok şey istedim sanki senden :63:

eee zaten okumuyorlarmı burayı neden etiketleyeyim ki ilgili kişileri ben en son kendisini etiketlediğimde siteden attı beni :-) benim bütün işim senle başına belayım bi türlü:-)

aman aman :-)

iyi akşamlar
tek bir başlık altında yazılmıyor sanırım onun için konu açmak zorunda kaldım

site için öneri demeyelimde istek diyelim

1-profil mesaj karakterimiz 140 harften fazla olsun
2-profilimize resim yükleyebilelim
3-üyelik iptali yaptıran da üyelik iptali yazsa-ban alanda geçiçi hesap pasif yazsa daha iyi olmazmı
4-ban alan kişi kaç günde gelecek görsek
5-sonra ceza puanlarımızı göremiyoruz onları görsek ve bu puanların ne zaman sıfırlanacağını ve bu sayede ikide bir Mune Mune hanımı rahatsız etmek zorunda kalmasam :KK53:
6-her kib bildiriminden sonra o kişinin aldığı uyarı hakkında bilgilendirilsek
7-ve en önemlisi Mune Mune hanım bize her sabah:KK48: günaydın mesajı göndersin 1 adet gül ile :KK23:
8-gece yatarkende ballı süt

çok şey istemiyorum yani:KK23:

Merhaba profile resim yüklemek yasak mı acaba ben yeni katıldım vakit buldukça siteye giriyorum ve detaylı inceleyemedim, en azından bilmeden kural dışı yapmayayım :stop:

Back