- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- Konu Sahibi madamcocomo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlanmıs topiğim cok sevındım ..
canlanmıs topiğim cok sevındım ..
Sumak'cım biz eğitim amaçlı bir program yaptık ama sana danışmayı unuttum bu esnada :26:
ewettt sen nerelerdesınnn sumak:):)
Fotoğraflar harika. :)
Bu fotoğrafı yazın çekmiştim. Üzerindeki böceğe odaklanacakken güneşin azizliğine uğradım, bu açıdan çekmek zorunda kaldım. :)
Eki Görüntüle 342893
En üstteki ve en sağdaki kırmızı böğürtlenin üstünde.
Böcek pek belli olmadığı için yandan çektim. :)
Fotoğraflar harika. :)
Bu fotoğrafı yazın çekmiştim. Üzerindeki böceğe odaklanacakken güneşin azizliğine uğradım, bu açıdan çekmek zorunda kaldım. :)
Eki Görüntüle 342893
Bir kurs ya da okuldan eğitimini almadım ama bir fotoğraf kulübüne üyeyim, fotoğraf gezilerine katılıyorum. Zaten yeni tanıştığım amatör ve profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarım da o sırada fotoğraf çekerken yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Ayrıca National Geographic'in fotoğrafçılık ile ilgili eğitim cd'lerini aldım. Yani kendi kendimi geliştiriyorum diyebilirim
ben begendım resımdekı hatunda guzelmiş:):):)
ama teknık acıdan yorum yapamıyorum uzgunummm
Aslında artalanı flu yapmışsın -ki bu hoş olmuş, esas odak noktana az kalmış ama dediğin gibi hem açı hem de güneş engellemiş. Bir de fotoğraflar üzerinde küçük oynamalr yapabileceğimiz programları bilgisayarınıza indirmenizi tavsiye ederim. Özellikle bazı fotoğraflarda hafif kontrast ayarları yapabiliriz
çok iyi yaa , bende üni5versitenin toplulığuna, katıldım daha hiç geziye çıkmadık national geographic ne kadara aldın.benim teknk sıfır ama dün çıktım çektim mutlu hisseetim kendimi
Photoshop kullanıyorum; ama bu fotoğraf üzerinde belli olduğu gibi, hiçbir oynama yapmadım. :)
Doğa fotoğraflarına pek meraklı olmadığım için düzgün kareler yakalamayı da beceremiyorum.
Daha çok insan ve hayvan odaklı fotoğraflar çekmeyi seviyorum. :)
Hamsterımdan bir örnek fotoğraf göstereyim. :)
Eki Görüntüle 343413