PROF. Sabri Acartürk

red2000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
149
2
Adana EPC hastanesinde prof sabri acarturke burun estetiği yaptiran var mi?nasil menmunmusunuz?burun estetiği yaptirmayi düşünüyorum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Doktorumla gorusmem çok olumlu geçti. Beni çok rahatlattı. Çarşamba günü görüştüm.ameliyat günü belirlendi ve aynı gün kan tahlili yapıldı ve ekg ve akciğer filmi çekilerek dosyam hazırlandı. Yarın sabah ameliyatim var. Çok heyecanlıyim. Ameliyat sonrası süreçle ilgili de paylaşımlarım olacak elbette. Simdilik bu kadar.iyi geceler herkese

Ameliyatın nasıl geçti?? Bende olmayı düşünüyorum. Ne kadara oldun bide canım :)

Ameliyatın nasıl geçti?? Bende olmayı düşünüyorum. Ne kadara oldun bide canım :)
Ameliyatim çok rahattı canım.yaklasik iki saat sürdü ameliyatim.Bir gece hastanede kaldım. Sabri hoca da hemşireler de çok ilgiliydiler. Hemşireler sürekli gelip kontrol ettiler ve sürekli buz koydular. En zor kısmı ilk geceydi benim için.tamponlar olunca hep ağzımdan nefes almam gerekti.bu zor oldu.en ufak bir acı hissetmedim bu arada.ertesi gün doktor bey tamponlari çıkardı çok hassas davranıyor yine acımadı ki ben tamponlarin çıkma anından çok korkuyodum yorumlardan okuduğum kadarıyla.ve o gün eve geldim.goz altlarında çok hafif belli belirsiz bir morluk ve çok hafif bir şişlik oldu6. Gün gittim ve doktor bey alciyi çıkarıp flaster bant yapıştırdi.o güne kadar göz altındaki morluk ve şişlik de çoktan geçmişti zaten.5 gün de flaster kaldı ve sonra çıkardım ki zaten bantlar o güne kadar kendini bırakıp açılıyor. Doğal olarak burnumda şişlik vardı yavaş yavaş geçiyor o da.yeni burnum çok hoşuma gitti.tam şeklini alması 3 ayı bulur dedi Sabri hoca.merakla bekliyorum iste. Bu arada bildiğim kadarıyla sabit bir fiyat Yok burnun durumuna yapılacak işleme göre fiyat belirleniyor.benimki muayene dahil 3300 tuttu ama seninki daha az olur fazla olur bilemem. Bir An önce ol ameliyatıni keyfine bak çok da erteleme.Sunu söyleyim yine ameliyat olacak olsam yine Sabri Hocaya giderim.umarim yeterince açıklayıcı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…