Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mayıs sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum, ileride bana sorun yaratmicak bi burnum olsun istiyorum...Ankara üni. tıp fakültesinden Prof.Dr.Zeki Can'ın etrafımdan methini duymuştum bikaç defa acaba aranızda ona ameliyat olan veya adını duymuş olan var mı? :26:
bu işlerede biraz şans galiba benle bi arkadaş aynı dönemde olduk onunla çok benziyor şekil falan hemn hemen aynı diyebilirim eğer onu düşünüyorsanz çok iyi anlataın kafanızdaki şekli kib geçmiş olsun...
siz ameliyat oldunuzmuneesem neden memnun kalmadın bende zeki hocaya ameliyat olcam
Bende hafta ıcı olucamacil arkadaslar zeki cana ameliyat olup memnun kalan var mı lütfen yardım edin
Bende hafta ıcı olucam
Gecmis olsun hel in. Nasil gecti canim ameliyatin ben de ankara uni calisiyorum da ablam zEki hocayla gorustu burun kaldirma ameliyati diil de egriligi duzeltecek. Ama korkuyor. Acik yapma taraftari oldugunu solemis ablama. Seninki ne icindi? Ve acik mi yapti bir ay olmus olmasi lazim iz ne durumda?
Cok tesekkurler bilgiler icin ccok sevindim memnun kalmanaBenımde burnum hem egrı hemde uzundu
Benımkı acık oldu
Inanırmısın. Zekı beyın elı nası hafıf amelayta sonrası agrı kesıcı bıle ıcmedım o derece
:))))))))) sureklı buz
3 hafta denız suyu okyanus suyu sıkıyorm sımdı cok gusel
Kımse fark etmedı bıle abartılı olmadı ameyatta en uygun burnu yapıcam dedı yaptıda :)
Iz fılan kalmadı :)
Cok tesekkurler bilgiler icin ccok sevindim memnun kalmana
Evet yılllardır bekledıgıme deydı bır cok doktorla gorustum ama hıc bırı bu kadr acıklayıcı be bana guven vermedı yıllardır bekledıgıme deydi
Herseyden once hastaya musterı gozuyle bakmıyor
Tabı ank unı de olmak ısıme. Yaradı :))))))
Tek kısılık oda ozel doktor dk bası gelıp kontrol ettıler dersin özel hastane
Isalah sende memnun kalırsın :)
Mesaj kutunu boşaltsan da mesajlarimiz gelse sana:))