- 7 Şubat 2009
- 738
- 180
-
- Konu Sahibi malhunhatun
Resim atarmisiniz özeldenMerhaba arkadaşlar,
11 sene önce Ankara’da bir eğitim araştırma hastanesinde akademik ünvanına güvenerek plastik cerrah PROF. DR. UĞUR KOÇER’e burun estetiği ameliyatı oldum.
Yaptığı burun fonksiyonel anlamda bir sorun içermemektedir. Ancak, burun ucuna hiç müdahale etmediği için düşük kalmıştır. Ayrıca burun sırtı düzensizdir, hiç kavisi yoktur, kemerin tamamını da alamamıştır ve zamanla bir tarafa doğru milimetrik olarak eğrilmiştir. Eskisine nazaran daha kötü olduğunu söyleyemem ama hiçbir estetik özelliği de yok burnumun.
Sayesinde revizyona şuan binlerce lira para ödemek zorundayım. Ameliyatı kendisi mi yaptı asistanları mı yaptı ondan bile şüphelerim var.
Memnun kalmadım ve kendisini burun estetiği için önermiyorum. İsteyen olursa ispat için fotoğraf da atabilirim. Mesleğim itibariyle hukuki olarak kimseden de çekincem yoktur.
Şu vakte kadar yazmamamın sebebi, 11 sene önce ameliyat yaptırdığım zamanlarda yaşı epeyce fazla olduğu için benden sonra ameliyat yapmadığını düşünüyordum ancak forumdan bir arkadaş muayenehanesinin tıklım tıkış dolu olduğunu yazınca herkesi uyarmak istedim.
Akademik ünvan dağıtılırken el becerisi ve estetik algısının gelişmişliğine bakılmıyor maalesef. Bunu bilin.
Özelden yazdım.Resim atarmisiniz özelden
Özelden resim atar mısınızMerhaba arkadaşlar,
11 sene önce Ankara’da bir eğitim araştırma hastanesinde akademik ünvanına güvenerek plastik cerrah PROF. DR. UĞUR KOÇER’e burun estetiği ameliyatı oldum.
Yaptığı burun fonksiyonel anlamda bir sorun içermemektedir. Ancak, burun ucuna hiç müdahale etmediği için düşük kalmıştır. Ayrıca burun sırtı düzensizdir, hiç kavisi yoktur, kemerin tamamını da alamamıştır ve zamanla bir tarafa doğru milimetrik olarak eğrilmiştir. Eskisine nazaran daha kötü olduğunu söyleyemem ama hiçbir estetik özelliği de yok burnumun.
Sayesinde revizyona şuan binlerce lira para ödemek zorundayım. Ameliyatı kendisi mi yaptı asistanları mı yaptı ondan bile şüphelerim var.
Memnun kalmadım ve kendisini burun estetiği için önermiyorum. İsteyen olursa ispat için fotoğraf da atabilirim. Mesleğim itibariyle hukuki olarak kimseden de çekincem yoktur.
Şu vakte kadar yazmamamın sebebi, 11 sene önce ameliyat yaptırdığım zamanlarda yaşı epeyce fazla olduğu için benden sonra ameliyat yapmadığını düşünüyordum ancak forumdan bir arkadaş muayenehanesinin tıklım tıkış dolu olduğunu yazınca herkesi uyarmak istedim.
Akademik ünvana sahip olmak ile estetik bir sonuç ortaya çıkarmak birbiri ile alakalı olmayan hususlar. Bu nedenle tercih yaparken akademik ünvana önem vermemenizi, akademik ünvana göre tercih yapmamanızı naçizane öneririm.
Herkese bol şanslar
Oldunuz mu ben de düşünüyorum siz olduysanız bilgilendirir misinizMerhaba bu hafta uğur hocadan burun ameliyatı olacağım rica etsem bi geri dönüş yapar mısınız
Özelden yazdım.
Merhaba ameliyat gününü ne zamanaa aldınızz oldunuz muu lütfen dönüş sağlayınMerhabalar bende ameliyat günümü aldım heyecanla bekliyorum siz ameliyat oldunuz mu veya herhangi bir bilgi edindiniz mi ?
rica etsem fotoğraf atar mısıızMerhaba arkadaşlar,
Akademik ünvana sahip olmak ile estetik bir sonuç ortaya çıkarmak birbiri ile alakalı olmayan hususlar. Bu nedenle tercih yaparken akademik ünvana önem vermemenizi, akademik ünvana göre tercih yapmamanızı naçizane öneririm.
Herkese bol şanslar
Merhaba ameliyat oldunuz muu lütfen dönüş yapın
ameliyat oldunuzmu bend gün almaya gideceğim olduysanız fotoğraf atabilir misinizMerhaba bu hafta uğur hocadan burun ameliyatı olacağım rica etsem bi geri dönüş yapar mısınız
Ameliyat oldunuz mu acabaaAmeliyat oldunuz mu merak ettim
Hayır olmadım 5gun kala iptal ettim doktoru aradım burnum dusermi diye sorduğumda kul yapısı Allah yapısı değil garanti veremem dedi guvenemedimAmeliyat oldunuz mu acabaa
siz gitttinniz mi acabaameliyat oldunuzmu bend gün almaya gideceğim olduysanız fotoğraf atabilir misiniz