Prof.Dr. Tarık Şapçı

ssezin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
6
0
34
Daha önce 3 kez açık teknik burun estetiği ameliyatı oldum. (Daha önce bu sitede söz konusu doktor F.P ile ilgili olumsuz yorumlarımı yazmıştım.) ameliyatlar sonucu burun ucumda hafif yamukluk kaldı ve nefes alma problemim vardı. Sürekli grip oluyordum ve çok sık hapşırıyordum. Tarık beyden önce biri prof. Biri doçent olmak üzere 2 KBB uzmanına gittim ve onlar kaburgamdan kıkırdak alarak burnumun 4. Kez ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Tarık bey 18 yıl önce kardeşime bademcik ve geniz eti ameliyatı yapmıştı, ailem kendisinin ismini hatırlayıp internetten araştırınca muayenehanesini bulduk ve randevu aldım. Tarık bey, asıl problemimin yüksek oranda alerji olduğunu ve 4. Kez ameliyat olmamı önermediğini, riskli olduğunu söyledi. Nefes kanalım ameliyat olma derecesinde kötü değilmiş ve asıl nefes almamı engelleyen unsur alerjikmiş. Kendisinin verdiği hap ve burun damlasını 1 ay düzenli kullandım ve bu süreç sonunda eskisinden daha rahat nefes almaya başladığımı farkettim. Normalde sürekli üst üste 4-5 kere hapşırırken hapşırmalarım da kesildi ve kontrole gittiğimde muayenede burun içindeki etlerin küçüldüğünü gördük. Sonuç olarak doktor olmak sadece iyi ameliyat etmekten ibaret değilmiş. Tarık bey bana ameliyat olman gerekiyor deseydi olacaktım çünkü kendimi ameliyata hazırlayarak muayeneye gitmiştim. Bazı doktorlar insanların sadece parasını almak için ameliyat etmeyi tercih ederken, Tarık bey ona gözü kapalı ameliyat olmak için giden birini geri çevirip seni ilaçla tedavi edeceğim diyen, mesleğini para için yapmayan hem iyi bir insan hem de mükemmel bir doktordur. Çevremde burun adı geçer geçmez kendisini tavsiye ediyorum, Tarık bey gibi bir doktor varken kimse benim gibi 3 kez yanlış kişilere ameliyat olup zor durumda kalmasın. Belki yorumumu görür, kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.
Hatice Sezin Akyürek

X