Prof Dr Selçuk İnanlı

Canim bende ozcan beye ameliyat oldum burnum buyudu nefes alamiyorum cok kotu durumdayim estetikte arastirsam bile cok sansizim siz kime oldunuz

Merhaba. Ben de Selçuk beye nisan da ameliyat oldum. 12 yaşımdan itibaren burnumdan rahatsız oluyor, insanların karşıma geçmesini yüzüme bakmasını istemiyordum. Selçuk beyden önce başka bir doktora gittim, estetiğe ihtiyacım olmadığını bu fikri kafamdan silip atmam gerektiğini hatta hangi doktor yaparsa yapsın mutsuz olacağımı söyleyip moralimi çok bozmuştu. Sonra bir yıl kadar düşünmem tekrar hazır hissetmem gerekti ancak bu süreçte doktoruma da karar vermiştim. Sanırım burnumun kalın drrili olması ve önden görünüşünün geniş olması diğer doktoru zorlayan faktördü. Selçuk beyle ilk görüşmemizi Şubat 2017 de yaptık. Top gibi bir burun ucum, geniş burun kanatlarım ve kalın bir deriye sahiptim, istediğimse önden daha dar ve daha zatif bir burnumun olmasıydı. Tasarımını da tamamen doktor beye bıraktım. Muayene esnasında içteki kemikte de eğrilik olduğunu tespit etti doktor bey. Öncesinde tüm bilgilendirmeleri yaptı, amelitay öncesi, esnası ve sonrasında yaşayacaklarım hakkında. Ameliyatı nisan da olmaya karar verdim, nisanda ikinci bir görüşme yaptıktan sonra 17sinde ameliyat oldum. Hastanede doktor bey ziyarete geldiğinde içim çok rahattı. Ki bırakın ameliyatı vücudumda tek bir çizik bile yoktur. Buna rağmen hiç şüphem olmadı doktorum konusunda. Yaklaşık beş buçuk saat süren ameliyatım sonrasında odama çıkarıldığımda ailemin yüzündeki huzuru görmek bana yetmişti. Burun kanatlarımdaki kemikler daraltılmış, içteki eğrilik düzeltilmiş, hafif bir kemerim varmış o törpülenmiş ve burun deliklerim daraltılmıştı. Sızı şeklinde ağrım vardı narkozun etkisi geçtikten sonra, iki kere ağrı kesici yaptılar, sonrasında ağrım sızım olmadı. Bir gece hastanede kaldıktan sonra, ertesi gün Selçuk bey gelip tüm bilgilendirmeleri yaptı, ilaçlarımı alıp hastaneden taburcu oldum. Yüzümde şişmeler olacağına hazırlıklıydım zaten, üçüncü günde tanınmayacak haldeydim diyebilirim buzlar da çok işe yaramadı yani. Tamponlar silikondu ama tabi nefes alamıyorsunuz çıkarılana kadar. Uyurken zorluyor bu durum,yemeklerin tadını alamıyorsunuz, geçici olduğunu bildiğimden sabretmek kolay oldu. Üçüncü günden sonra şişler giderek inmeye başladı. Bu sürede dikişlerimi düzenli olarak temizlemeye ve ilaçlarımı kullanmaya özen gösterdim. Kanamalarım da oluyordu ama beni rahatsız ettiğini söyleyemem. Onuncu günde dikişler, arter ve tampon alındı, neredeyse hiç hissetmedim bunlar olurken. İçindeki dikişlerin de zamanla düşecekmiş kendiliğinden. Bant yapıştırıldı beş gün kadar bantlı kaldı sonra çıkarıp güzelce üzetindeki ölü deriyi temizledim ve artık yeni burnuma sahibim.
Dikişler alındığında aynada gördüğüm yüz bana ait değilmiş gibi hissetmiştim ve moralim çok bozulmuştu, çok şiş ve garip görünen bir yüzle karşı karşıyaydım. Üst dudağımı yeterince hareket ettiremiyordum, dudak burun arasındaki mesafe ise gözüme çok fazla görünmüştü. Selçuk bey ve asistanı Esra hanım, bu durumun geçici olduğunu artık sürecin lehime işlediğini ve sabretmem gerektiğini söyleyerek içimi rahatlattılar. Ki ben çok takıntılıyımdır, günde 1500 kez aynaya bakıyordum ama her seferinde artık güzel bir buruna sahip olacağımı biliyordum. 20 gün sonra işe gitmeye başladım, yüzüm çok morarmadı ama şişliklerin biraz azalması için rapor süresini uzun tuttum. Yoksa 10.günde de çok rahat normal hayatınıza dönebilirsiniz. Bir de karma bir cildim var,ameliyattan sonra çok yağlanma olacağını biliyordum, gerçekten çok yağlanıyor :) Bunun için krem önerdi Esra hanım ama çok faydası olduğunu söyleyemem. Yaklaşık dokuzuncu ayında geçecekmiş bu yağlanma da. Kalın deride şeklin oturması ve şişlerin inmesi 2-3 yıl kadar sürecek sabır işi. Ama üç ay olmasına rağmen ben çok mutluyum bu halinden bile. Ailem, erkek arkadaşım ve çevremde gören herkes çok doğal göründüğünü çok güzel olduğunu söyledikçe daha bir mutlu oluyorum. Ben öğretmenim ve öğrencilerimin ilk tepkisini görmeniz lazımdı. Yıllar süren takıntımın bittiğini o zaman anladım.
Özetle Selçuk bey işinde uzman olduğunu görüştüğünüz ilk andan itibaren hissettiriyor. Çok ilgili, güler yüzlü, ve kendine güveni içinizi rahatlatıyor. Bir an bile pişman olmadım aksine hayatımda hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim. Asiatanı Esra hanıma ayrıca teşekkür ediyorum, her zaman sorularıma sıkılmadan cevap verdiği, bu süreçte bana destek olduğu için.

merhaba ücretli ilgili de bilgi verir misiniz benim sadece burun ucu problemim var kemer yok nefes almam da bi problemim yok 17bin 18 bin rakamlar hangi işlem olursa olsun geçerli mi yoksa değişiyor mu fiyat bilgilendirirseniz sevinirm

Merhabalar,yaklaşık 1,5 sene önce Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya burun ameliyatımı oldum.Burnumda aşırı derecede eğrilik vardı.Bunun yanısıra nefes almakta zorlanıyordum.Selçuk Hocama tavsiye üzerine gittim.İlk gittiğim gün yaklaşık 1 saat kadar bana bilgi verdi.Kafamdaki bütün soruları ameliyat ameliyat sonrası tüm detayları üşenmeden ve sıkılmadan büyük bir özveriyle anlattı .Herşeyden önemlisi hasta doktor ilişkisi benim için çok değerli onun için gönül rahatlığıyla korkularıma rahmen Selçuk Hocaya güvendim ve inandım.Ve ameliyat kararı aldım.(Ki o kararı almak benim için çok zordu.Daha önceden 3 doktora gitmiştim.Fakat nedense onlara pek ısınamadım.)Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyat sonrası sadece 1 hafta nefes almakta problem yaşadım.Onun dışında hiç ağrım olmadı.Sanırım en güzel tarafı da ağrının olmamasıydı.Cildim kalın olduğundan Yüzümde morarma ve şişlikler oldu.Ama o şişliklerde 3-4 gün içinde geçti.Bugün kontrolüm vardı.Gayet güzel ve herhangi bir problemin olmaması beni hiç mi hiç şaşırtmadı.Ailem,arkadaşlarım ve hiç tanımadığım insanlardan aldığım en güzel şey çok doğal durduğu ve ifademi hiç değiştirmediği ,sanki doğuştan böyleymişim gibi::)) Selçuk Hocayı vicdanım rahat bir şekilde tavsiye edebiliyorum.Sıcak samimi ,insan odaklı ayrıca bana göre dalında hem çok başarılı hemde detaycı..Keza asistanı Esra Hanım da öyle .Bilgi ve detaylarla ilgili Esra Hanım a ulaşabilirsiniz.Bu arada hem Selçuk hocama hemde Esra Hanım'a Çok çok teşekkür ederim.Paylaşmak insanı güzelleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…