Prof. Dr. Petek BALKANLI KAPLAN'a giden var mı?

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Merhaba arkadaşlar,
ben kadın doğum doktoru arıyorum rutin kontrolleri yaptırabileceğim ve hamilelik düşündüğümde de güvenebileceğim bir doktor olmasını istiyorum.
Petek hanım oturduğum şehirde,iyi yorumlar duydum kendisi ile ilgili.
Sizlere de danışmak istedim,kendisine muayene, tedavi olan var mıdır?
Tavsiye eder misiniz?

konuyu

Konuyu acali cok olmus ama gittinizmi petek hanima bende ona gitmeyi dusunuyorumda merak ettim

Konuyu acali cok olmus ama gittinizmi petek hanima bende ona gitmeyi dusunuyorumda merak ettim
Petek hanıma gitmedim sedat tomruk var ona gitmeye başladım, bebek düşünüyoruz doktor herşey normal 1 yıl deneme süresi var diyor yaşım 27,o yüzden sedat beye devam etmekteyim. O da ilgili bir doktor, kesinlikle erkek doktora gitmem diyordum ama rahatsız olmadım bilgili ve rahatça soru sorabildiğim bi doktor

Ben
Petek hanima gittim hic memnun kalmadim suan yeni bir doktor ariyorum valla bilmiyorum napicam

Ben

Petek hanima gittim hic memnun kalmadim suan yeni bir doktor ariyorum valla bilmiyorum napicam
Merhaba petek hanımdan neden hiç memnun kalmadınız? Ben de tüğ bebek deniycrm pozitif olursa kendisine gitmek istiyordum.ama şimdi kafam karıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…