• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

safinaz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
13
0
86
55
Kocaeli
Arkadaslar,

aranizda Prof. Develioglu taniyan varmi lütfen. Tavsiye edebilecekmisiniz.
Sizce Bursa Jimer hastanesi nasil.
Fiyatlarini biliyormusunuz.

Ya cok zormus bi Hastaneye karar vermek. Nede olsa hepimiz en iyisini yapmayi istiyoruz dimi.

Cok tesekkür ederim.

Selamlar

Merhaba safinaz,
Eşimin kuzeni de doktor ve bize Osman beyi önerdi.Kendisi de geçen yıl Osman beyin hastasıydı. Dediğine göre çok tecrübeli bir doktormuş.Sadece bayagı ciddi görünür ve çok fazla konuşmaz demişti. Bence gereksiz konuşacagına işini iyi yapması önemli.
Bugun sordum muayene ücreti 200 tl imiş.
Bir dahaki kontolümde doktorumu değiştirip ben de Osman beyden randevu almayı düşünüyorum.
Henüz tam olarak ayrıntıları öğrenemedim, acaba her muayene de mi ödeme yapmak gerekiyor yoksa 1 muayene 1 kontrol mü oluyor bilmiyorum.

safinaz merhaba konuyu açalı bay olmuş ama bende osman beyin hastasıyım yaklaşık 3 yıldır ona gidiyorum ve doktorumu değiştirmeyide düşünmüyorum evet diğer arkadaşında değdi gibi fazla konuşmuyo ama işine çok öenm veriyor ve ben güveniyorum doktoruma şimdiye kadar olumsuz hiçbişey yaşamadım onun hakkında kesinlikle tavsiye ederim muayne 200 tl biraz pahalı ama değer bence sorak istediğin bişey varsa yardımcı olur hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar konunuzun üzerinden epey geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim lütfen.Bir akrabamız var 7 yıllık evli ve çocukları olmuyor.Gittiği her doktor başka birşey söylüyor.En son ben kendi doktorum olan cenk aşkalli yi önerdim ona gittik.Oda bizi Osman Bey e yönlendirdi.Osman bey nerde muayene ediyor jimerde mi çalışıyor.Lütfen çok acil

Arkadaşlar konunuzun üzerinden epey geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim lütfen.Bir akrabamız var 7 yıllık evli ve çocukları olmuyor.Gittiği her doktor başka birşey söylüyor.En son ben kendi doktorum olan cenk aşkalli yi önerdim ona gittik.Oda bizi Osman Bey e yönlendirdi.Osman bey nerde muayene ediyor jimerde mi çalışıyor.Lütfen çok acil

Evet, Osman Bey jimerde. Daha çok sorunlu gebelikler ve hamile kalamayanlar ile ilgileniyormuş. En son muayene ücreti 200 lira idi. Sgk ve özel sigorta geçerli değil dediler, nakit varmek gerekiyormuş ücreti.

merhaba arkadaslar,

ben osman beyde yaptirdim ilk denememi ve memnun kaldim. yukarida arkadasin dedigi gibi fazla konusmuyor gercekten. ama cok cok iyi ve tecrübeli bir doktor, isinden cok iyi anliyor.
ve üniv ögretim üyesi oldugu icin sürekli yeniliklerle tanisiyor, yani sürekli gündemde.

ücreti 3500tl ve 200lira hastaneye veriliyor aydan aya.

selamlar

merhaba arkadaslar,

ben osman beyde yaptirdim ilk denememi ve memnun kaldim. yukarida arkadasin dedigi gibi fazla konusmuyor gercekten. ama cok cok iyi ve tecrübeli bir doktor, isinden cok iyi anliyor.
ve üniv ögretim üyesi oldugu icin sürekli yeniliklerle tanisiyor, yani sürekli gündemde.

ücreti 3500tl ve 200lira hastaneye veriliyor aydan aya.

selamlar

bi şey sorucam canım bu fiat raporlu halimi?bir de ilaçlar ne kadar tutuyor.cevap verirsen sevinirim.ben osman hoca ve acıbadem şahin hoca arasında kararsızım

@ ilkkad

merhaba canim, fiyatlar raporsuz, osman bey sanirim jimerde sadece özel hasta aliyor, raporlu olunca bursa üniver.hastanesi (adi aklima gelmiyor suan ) de kabul ediyor.

ilaclar da rahat 1500 tuttu.

biz malesef iyi sonuclanmadi, ilk denememdi, ama benim yasim 39.
fazla pahali olmasa ve bize cok uzak olmasa tekrar oraya giderdim, cünkü osman bey gercekten isinden anliyor.

beni rahatsiz eden tek fazla kan tahlili, hatta bende hic bir kan tahlili yapilmadi. veya hic bir tahlil yapalaim demedi direk yapti ve arada hic hormonlara falan bakilmadi. gerci bunu baska hastanelerdende duydum.

insallah dogru karari verirsin ve hayirlisini diliyorum sana.
selamlar

Merhaba. Konuyu açalı çok olmuş ancak yeni gördüm, kusura bakmayın. Beş yılda birçok doktor değiştirdikten ve sayamayacağım kadar çok hayal kırıklığından sonra Osman hocaya gittim. İki yıldır hastasıyım. Beni iki kızıma kavuşturdu ve çok tehlşkeli bir ameliyat sonrası hayatımı kurtardı. Meleklerim artık dört aylık oldular. İşini çok iyi değil, mükemmel yapıyor. Çok konuşmuyor diyen arkadaşlarıma da katılmıyorum. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.Benim doğumum Jimerde oldu,ancak şu anda Fatih Sultan Mehmet bulvarı üzerinde kendi merkezinde çalışıyor. Merkezin adı ART.

@ niki 35

canım tebrik ediyorum.

evet bende osman bey hayranlarındanım.

Fatih Sultan Mehmet bulvarında kendi merkezinde diyorsun, osman bey kendisimi açtı, istanbuldamı acaba?

istanbula geldi ise, gerekir ise tekrar ona giderim.

tşkler
ozean

Bende Osman hocanın hastasıyım .Harika bir doktor.Bilgili ve ilgili.Kesinlikle çok konuşkan ve espirili ,bayanlarada değer veren birisi.3 yıl önce başka bir problemim için gitmiştim ilk defa muayeneye.Daha sonrada Tüp bebek tedavisi gördüm.Şu anda 7.5 aylık hamleyim ikizlerim olacak inşallah.Muayene ucreti hala 200 ytl.(kontrolde ücret almıyor)Yeni yeri Fatih Sultan Mehmet Bulvarında.
Sadece Bursa değil bir çok ilden hastası olduguna cok defa şahit oldum.Size bir ip ucu Osman beye kesinlikle eşiniz olmadan gitmeyin.

whiteflower arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. ben de osman hocanın hastasıyım ve çok memnunum, daha hamile kalamadım ama kesinlikle çok ilgili bir doktor.

merhaba safinaz hn.aradığınız dr.şuanda fatih sultan mehmet bulvarındaki a.r.t tüp bebek merkezindedir.mükemmel bir dr.tavsiye ederim çünkü 5,5 sene onun tedavisinin sonucunda oğluma kavuştum , olmaz dedikleri anda 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ilk oğlum tüp bebek bununda belirteyim.asabi biri gibi duruyor ama tanıdıkça şahanr bir insan olduğunu anlıyorsunuz.herkesin herşey gönlüne göre olsunn:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar çok kararsızım osman bey nasıl biri ilk denemem olacak osman beyi çok iyi diye duydum ama acıbademle arasında kararsız kaldım osman beyin tüp bebek fiyatı nedir her kontrolde ve her tahlilde para alıyor mu güvenilecek birimi lütfen acil yardım

bi şey sorucam canım bu fiat raporlu halimi?bir de ilaçlar ne kadar tutuyor.cevap verirsen sevinirim.ben osman hoca ve acıbadem şahin hoca arasında kararsızım

canım çok uzun olmuş ama ben yeni başlıyorum hangine karar verdim ve sonucun ne umarım iyidir gittiğin yerden memnunmusum yardım edersen sevinirir

teşekkür ederim canım........bende bayram dan sonra osman beye gidicem .......senin kararın hanginde oldu...........osman beymi,şahin beymi..........

canım ben bugün osman beyi aradım yurt dışındaymış.bayramdan sonra çok yoğun olur dediler ama hala kararsızım sen acıbademe gidiyordun galiba neden buraya geçmeyi düşünüyorsun fiyatı yaklaşık olarak 5 milyarı bulur dediler bu doktoruda çok iyi diye duydum sizin probleminiz neydi canım Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi akşamlar

Back
X