Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar konunuzun üzerinden epey geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim lütfen.Bir akrabamız var 7 yıllık evli ve çocukları olmuyor.Gittiği her doktor başka birşey söylüyor.En son ben kendi doktorum olan cenk aşkalli yi önerdim ona gittik.Oda bizi Osman Bey e yönlendirdi.Osman bey nerde muayene ediyor jimerde mi çalışıyor.Lütfen çok acil
merhaba arkadaslar,
ben osman beyde yaptirdim ilk denememi ve memnun kaldim. yukarida arkadasin dedigi gibi fazla konusmuyor gercekten. ama cok cok iyi ve tecrübeli bir doktor, isinden cok iyi anliyor.
ve üniv ögretim üyesi oldugu icin sürekli yeniliklerle tanisiyor, yani sürekli gündemde.
ücreti 3500tl ve 200lira hastaneye veriliyor aydan aya.
selamlar
bi şey sorucam canım bu fiat raporlu halimi?bir de ilaçlar ne kadar tutuyor.cevap verirsen sevinirim.ben osman hoca ve acıbadem şahin hoca arasında kararsızım
kızlar.......bana osman develioğlunun tel.nosunu verirmisiniz.......
osman hocaya art tüp bebk merkezinden ulaşabilirsin 241 47 47
teşekkür ederim canım........bende bayram dan sonra osman beye gidicem .......senin kararın hanginde oldu...........osman beymi,şahin beymi..........