Prof dr kaan aydos

Kaan hocanin tedavisiyle hamile kaldiniz mi?

• Ankete Katılan
    8
Merhabalar, Kaan Aydos için iyi şeyler söyleyemiyorum çünkü bizzat şahit olduğum bir durum var, bir yakınım azosperm ile tedaviye gitti hormon değerleri bir türlü duzeltemedi kök hücre tedavisi sırasında canı sıkılmış olsa gerek 15 bin TL harcattiktan sonra test sonuçları kötü çıktı telefondan mesajla "sizin çocuğunuz olmaz gidin evlatlık alın" yazıp anında engelledi. Tabi yikildilar yakınım araştırma yaptılar İstanbul'da şeker bir hoca buldular celalettin Peru diye hiç sperm yoktu 1 buçuk yıl sonra şimdi 3. Evrede sperm oluşumu var dördüncü evrede tüp bebek yapılacak, Kaan Aydos un verdiği ilaç ve bitkisel şeyler de yanlısmis zaten hormonları dengeye getirmeleri bir yıllarına mal oldu, bilin istedim.

Benzer hikayesi olanlar varsa bizim gibi çözüm bulabilir. Bizimki azosperm sorunu değildi. Farklı hikayeler farklı doktorlarda çözüm olabilir. Biz Kaan AYDOS sayesinde çözüm bulduk. Tabi bir de nasip kısmet kısmı var. Artı Allah belki bize böyle nasip edecekti ve zamanı gelmişti. Herkesin bünyesi farklı olduğu için aynı sonuçlarda elde edilemeyebilir elbet.

rı yüksek olan erkeklerde tüp bebek tedavilerinde döllenmede, embriyo gelişiminde ve embriyo kalitesinde bozukluklar b
kesinlikle öyle oluyor. genelde 7 8 9. haftalarda 6 tane düşüğümüz oldu. Bunun nedeninin bilimsel olarak embriyo kaynaklı olduğu söyleniyor. Bizde de kromozomlarda yer değişikliği vardı. KAAN AYDOS'un veridği ilaçlar sayesinde kalite değişti ve çocuğumuz oldu. PGT yaptırmayın derim. CGH vardı sanırım tüm kromozomların tarandığı PGT de her kromozom taranmıyor.

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Takviye ilaç tedavisi uyguladı.Nohut havuç ısırgan çayı siyah üzüm kurusu kuru incir keçi boynuzu pekmezi gibi besinler önerdi. Cep telefonu yanınızda uyumayın cebinizde taşımayın dedi. İlaç isimlerini söylemekten yana değilim çünkü eşime iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir. Sperm sayısı çok yüksekti bizde mesela ilaçlardan biri sanırım onu dengelemek içindi. Sperm sayı problemi olanların kullanması sakıncalı olur. O açıdan ilaçları söylemesem daha iyi. İsterseniz özelden yazarım
Bizde de sperm sayısı yüksekti ama kullandık. Bir sorun olmadı. 75 günlük bebeğim kucağımızda.

Bizde de sperm sayısı yüksekti ama kullandık. Bir sorun olmadı. 75 günlük bebeğim kucağımızda.
[/QUOTE
Saglikla büyütün bu arada insallah doğal yolla bende hamile kalabilirim ama bizim hasar yuksek yuzde 33 cikti zaten tup bebekle hamile kalmistim 8.haftads gelişimi durdu ve kürtaj.oldum cok yipraticiydi..Ayni şeyleri yaşamak istemiyorum yapılacak ne varsa yapılsın gerisi Allahin takdiri.Siz hasar kacla başlamıştınız ve ne kadar sürede dustu bu arada ileri hareket ve morfoloji sorununuz varmiydi bizim ikiside 0 çünkü.

Size nasil tedavi uyguladı,hasar başlangıçta kacti ve kaça dustu.Esim 3 aya yakındır klomen ve antioksidan kullaniyor.İmprly,emodex,evicap,proxed plus yakin zamanda test vericez gelişme nasil diye
Ilerihareket yüzde 68 idi. gEçmiş sayfaları okursanız bize klomen ve emodeks verdi.diğerleri doğal üründü

Allah bagislasin. Siz tup bebek ile mi hamile kaldiniz dogal yollardan mi? Sahsen biz artik beklemek istemedik. Ayin 16 sinda transfer gerceklesti. Heyecanla bekliyoruz bakalim..

Allah bagislasin. Siz tup bebek ile mi hamile kaldiniz dogal yollardan mi? Sahsen biz artik beklemek istemedik. Ayin 16 sinda transfer gerceklesti. Heyecanla bekliyoruz bakalim..
Tüp bebekle olmadı. onlarda düşmüştü. Kaan Aydos un tedavisi ile ddğal yolla oldu bebeğimiz.

Merhaba hasariniz kactı kaça düştü ,diğer degerleriniz nasil hareket ve morfoloji
Merhaba,
Morfoloji değişiyor belki laboratuvarlara göre değişiklik gösteriyor olabilir morfoloji 2 ile 3 arası Hız toplam 50 ileri hız 25 sperm sayısı canlılık 18 ve 25 arası toplam sperm sayısı 93 milyon hasar da yüzde 35' den yüzde 9' a düştü. Yine hasarı korumak için teatrio ve promen k verdi 6 ay sonra da bunları da bırakın dedi. Ama bu süre içinde de 6 ay içinde de deneyin olmazsa tüp bebek deneyin dedi. Ama bizim sorunumuz olmuyor diye değil benim oluyor gelişimi duruyor. O da hasar dolayı olabilir dediler diye Kaan Aydos'a gittik.

Merhaba,
Morfoloji değişiyor belki laboratuvarlara göre değişiklik gösteriyor olabilir morfoloji 2 ile 3 arası Hız toplam 50 ileri hız 25 sperm sayısı canlılık 18 ve 25 arası toplam sperm sayısı 93 milyon hasar da yüzde 35' den yüzde 9' a düştü. Yine hasarı korumak için teatrio ve promen k verdi 6 ay sonra da bunları da bırakın dedi. Ama bu süre içinde de 6 ay içinde de deneyin olmazsa tüp bebek deneyin dedi. Ama bizim sorunumuz olmuyor diye değil benim oluyor gelişimi duruyor. O da hasar dolayı olabilir dediler diye Kaan Aydos'a gittik.
Maşallah sizin degerler cok güzel tabi hasardan dolayıdır bende tüp bebekle hamile kalmistim gelisimi durdu kürtaj oldum sonra ogrendik hasar olduğunu 33 cikti bizimde.2.5 aydir ilac kullaniyor eşim dün test verdik sonuc bekliyoruz insallah dusmustur bizimkide🙏🙏Siz normal kalıyorsunuz değil mi kaç kere düşük yaşadınız birde hasar ne kadar sürede düstu,hangi ilaclari kulllanmistiniz cok tesekkurler

Maşallah sizin degerler cok güzel tabi hasardan dolayıdır bende tüp bebekle hamile kalmistim gelisimi durdu kürtaj oldum sonra ogrendik hasar olduğunu 33 cikti bizimde.2.5 aydir ilac kullaniyor eşim dün test verdik sonuc bekliyoruz insallah dusmustur bizimkide🙏🙏Siz normal kalıyorsunuz değil mi kaç kere düşük yaşadınız birde hasar ne kadar sürede düstu,hangi ilaclari kulllanmistiniz cok tesekkurler
2 kere kürtaj oldum. 3 ay boyunca klomen ve promen k içti. evet hatta düşünmeye başladık hemen oldu çok şükür ama gelişmedi kalp atışı durdu 6 ve 7 hafta da kaldı

2 kere kürtaj oldum. 3 ay boyunca klomen ve promen k içti. evet hatta düşünmeye başladık hemen oldu çok şükür ama gelişmedi kalp atışı durdu 6 ve 7 hafta da kaldı
Cok gecmis olsun sizede cok zor.Hasar düştükten sonra olmadı ama değil mi bu kürtajlar öncesinden bahsediyorsunuz.Varikosel probleminiz var mıydı peki

X