Prof dr kaan aydos

Kaan hocanin tedavisiyle hamile kaldiniz mi?

• Ankete Katılan
    8
Tedavi olarak ne uyguladı ?

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Takviye ilaç tedavisi uyguladı.Nohut havuç ısırgan çayı siyah üzüm kurusu kuru incir keçi boynuzu pekmezi gibi besinler önerdi. Cep telefonu yanınızda uyumayın cebinizde taşımayın dedi. İlaç isimlerini söylemekten yana değilim çünkü eşime iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir. Sperm sayısı çok yüksekti bizde mesela ilaçlardan biri sanırım onu dengelemek içindi. Sperm sayı problemi olanların kullanması sakıncalı olur. O açıdan ilaçları söylemesem daha iyi. İsterseniz özelden yazarım

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Takviye ilaç tedavisi uyguladı.Nohut havuç ısırgan çayı siyah üzüm kurusu kuru incir keçi boynuzu pekmezi gibi besinler önerdi. Cep telefonu yanınızda uyumayın cebinizde taşımayın dedi. İlaç isimlerini söylemekten yana değilim çünkü eşime iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir. Sperm sayısı çok yüksekti bizde mesela ilaçlardan biri sanırım onu dengelemek içindi. Sperm sayı problemi olanların kullanması sakıncalı olur. O açıdan ilaçları söylemesem daha iyi. İsterseniz özelden yazarım
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Besinler konusuna dikkat edeceğim,saydıklarınızın olumlu etkilerini hep okudum. Bizde ileri hareketli spermde ve morfolojide biraz sıkıntı var. Sperm sayısı da öyle çok yüksek değil fakat Kaan Aydos’a randevu çok ileri tarihe veriliyor ve rapor almak,oraya gitmek biraz zor bizim için. E vitamini de genelde tavsiye ediliyor evicaptı sanırım. İlaç isimlerini özelden yazmanızı rica edebilir miyim ? İlaç konusundaki hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum. Benim için de bir extra bilgi olur. Buradaki üroloğa gittimizde en azından süreçte hangi ilaçları tercih ediyorlar , kıyaslama durumu olur.

Merhaba ,
Bizde başlayacagız kaan aydosla tedaviye sizin ne gibi sorun vardı benim 6 . ve 7. haftalarda kalp atışının durması sebebiyle kürtajlarım oldu birde bizim morfoloji 1 dna hasarı düzeldigi zaman morfoloji de düzelir mi?
eşimin düzeldi %13 ten %97 ye. Allah kaan aydostan razı olsun

Merhabalar, Kaan Aydos için iyi şeyler söyleyemiyorum çünkü bizzat şahit olduğum bir durum var, bir yakınım azosperm ile tedaviye gitti hormon değerleri bir türlü duzeltemedi kök hücre tedavisi sırasında canı sıkılmış olsa gerek 15 bin TL harcattiktan sonra test sonuçları kötü çıktı telefondan mesajla "sizin çocuğunuz olmaz gidin evlatlık alın" yazıp anında engelledi. Tabi yikildilar yakınım araştırma yaptılar İstanbul'da şeker bir hoca buldular celalettin Peru diye hiç sperm yoktu 1 buçuk yıl sonra şimdi 3. Evrede sperm oluşumu var dördüncü evrede tüp bebek yapılacak, Kaan Aydos un verdiği ilaç ve bitkisel şeyler de yanlısmis zaten hormonları dengeye getirmeleri bir yıllarına mal oldu, bilin istedim.
kişinin rahatsızlığına göre uygulanan tedavi değişiyor. tese eşime yapılmadı. Topla çıkar herşeyi ile 2.000 tl yi bulmamıştır bizim. 7 8 9 . haftalarda düşük 6 tane bizim. Dna hasarı mevcuttu ve kromozomların yer değiştirmesi mevcuttu eşimde. Benzer durumu olanlarda işe yarayabilir. Pgt yapldı bize 2 defa 2 tane de tüp bebek düşüğümüz oldu. Tüp babeği önermiyor kaan aydos. En son çare o demişti bize. Aşrıca çok efendi biri.

kişinin rahatsızlığına göre uygulanan tedavi değişiyor. tese eşime yapılmadı. Topla çıkar herşeyi ile 2.000 tl yi bulmamıştır bizim. 7 8 9 . haftalarda düşük 6 tane bizim. Dna hasarı mevcuttu ve kromozomların yer değiştirmesi mevcuttu eşimde. Benzer durumu olanlarda işe yarayabilir. Pgt yapldı bize 2 defa 2 tane de tüp bebek düşüğümüz oldu. Tüp babeği önermiyor kaan aydos. En son çare o demişti bize. Aşrıca çok efendi biri.
Merhaba bizden de istedi dna hasar testi daha sonrasında dna hasarı düşünce tekrardan düşükler oldu mu .
Birde bu kromozom yer degiştirme demişssiniz onu nasıl ögrendiniz.

Merhaba bizden de istedi dna hasar testi daha sonrasında dna hasarı düşünce tekrardan düşükler oldu mu .
Birde bu kromozom yer degiştirme demişssiniz onu nasıl ögrendiniz.
%13 sağlam vardı. %97 ye çıktı. Ondan sonra yapabilirsiniz dedi. 3 ay içinde hamile kaldım oldu.

Sanırım başarı elde edemeyeceğini düşündüğü vakaların hepsine aynı tepkiyi veriyor Kaan bey, öyle ki Ankara'da tedavi için giden başka biriyle görüştüm onlara da Kıbrıs sperm bankasının adresini vermiş. Bu şekilde insanların önce parasını alıp sonra hadi evlatlık al hadi sperm bankasına git demek yerine ben çare olamadım başka hekime görünün demek de zor olmasa gerek. Demekki Azosperm vakalarında başarılı değil ki böyle tepki gösteriyor. Bahsettiğim yakınım 3. evrede sperm oluştu, 4. evreye geçer geçmez tüp bebek tedavileri başlayacak. Tekrar hatırlatıyım kök hücre dahi yoktu (DNA hasarı sebepli) olunca oluyormuş insanlar gece gündüz çalışıp kazandıkları parayı döküyorlar, para kısmını da geçtik insanlara olan tavır paradan çok çok daha mühim.

Merhaba ,
Bizde başlayacagız kaan aydosla tedaviye sizin ne gibi sorun vardı benim 6 . ve 7. haftalarda kalp atışının durması sebebiyle kürtajlarım oldu birde bizim morfoloji 1 dna hasarı düzeldigi zaman morfoloji de düzelir mi?
Merhaba benimde 8.haftada gelişimi durduğu için kürtajın oldu yakın zamanda sizin dna hasarı kaç cıktı bizimde hasar varmış çünkü ve morfoloji 0 .siz ilaç tedavisine basladinizmi

Merhaba benimde 8.haftada gelişimi durduğu için kürtajın oldu yakın zamanda sizin dna hasarı kaç cıktı bizimde hasar varmış çünkü ve morfoloji 0 .siz ilaç tedavisine basladinizmi
Oncelikle gecmis olsun insallah bir daha yasatmaz rabbim . Bizim dna hasari kac bilmiyorum ama doktor normalin üzerinde diye yazmış ilac olarak promen k ve klomen kullanıyoruz ilk testte bizim morfoloji 1 di bir kere promen k kullandi bir kac destek olsun diye keciboynuzukürü felan da yaptık 3 ay sonra ki testte morfoloji 3 cıktı bir ay sonraya tekrar test istedi bakalim orda ne cikicak siz pihtilasma testi ve bazi testler var onları da yaptirdiniz mi

Oncelikle gecmis olsun insallah bir daha yasatmaz rabbim . Bizim dna hasari kac bilmiyorum ama doktor normalin üzerinde diye yazmış ilac olarak promen k ve klomen kullanıyoruz ilk testte bizim morfoloji 1 di bir kere promen k kullandi bir kac destek olsun diye keciboynuzukürü felan da yaptık 3 ay sonra ki testte morfoloji 3 cıktı bir ay sonraya tekrar test istedi bakalim orda ne cikicak siz pihtilasma testi ve bazi testler var onları da yaptirdiniz mi
Teşekkür ederim insallah yaşatmaz bir daha🙏Bizimde normalin üzerinde klomen,proxed plus ve imprly verdi.Kan sulandirici coraspin veriyor zaten doktorlar tup bebekte diğer testler derken rahim filmi ve kan horman tahlilleride gayet iyiydi.siz ilacı kullandıktan sonra hasara bAktırmadınız mi hic

Teşekkür ederim insallah yaşatmaz bir daha🙏Bizimde normalin üzerinde klomen,proxed plus ve imprly verdi.Kan sulandirici coraspin veriyor zaten doktorlar tup bebekte diğer testler derken rahim filmi ve kan horman tahlilleride gayet iyiydi.siz ilacı kullandıktan sonra hasara bAktırmadınız mi hic
Hayır baktirmadik 1 ay sonra baktiracagiz bizim sayi ve hız problem yok tek sorun hasar ve morfoloji bende pihtilasma cikti o yuzden sordum

Merhaba neler kullandınız paylaşır mısınız benimde bebeğimin gelişimi durdu tup bebekle hamile kalmıştım dna hasarı cikti yeni öğrendik .Sizin hasarınız kaçtı ve nasıl düzeldi

Ben değil eşim kullandı.
Emodeks
Klomen ( Normalde kadınlar kullanıyor).
Yüzde 13 çıktıktan sonra Kaan Aydos dozu emodeks te ve klomen de 2 ye çıkardı. İlk gittiğimizde bi test istedi. O zamana kadar 1 dozdu. Test sonucunda 2 doza çıktı.
Her akşam 1 tas haşlanmış nohut, ısırgan otu çayı (Doğalını alıp kullandık), 1 tane havuç, 1 incir her gün bunları tüketti. Sigara kullandığı halde çocuk sahibi olduk.
2. testten sonra çocuk yapabilirsiniz dedi. ve oldu. Düşecek diye baktık 9 ay boyunca.
Bundan sonraki kısım normal kadın doğum doktoru ile işimiz oldu.
Bundan sonra kendim içinde günde 2 kere oksapar 6000 lik kullandık. doktor bende factorx e baktı ve çok düşüktü.
Sadece kanama olursa kes dedi. Yaklaşık 10. haftada 2 gün süren hafif bir lekelenme oldu onun dışında hiç bir ağrım olmadı. Hiç bir şekilde hastane dışında evden bile çıkmadım. 9 ay boyunca eşim yaptı yemeği temizliği bulaşığı.... :cool:
Yatakla bütünleştim. 7. denememizdi riske atamazdık.

Bizimde aynıydı. Çözüldü kaan aydos sayesinde.
Benzer durumda hikayesi olanlar aynı şekilde çözüm bulabilir. Bazen farklı nedenler farkı şeyler için Kaan AYDOS'a gidip sonuç alınamayabilir. Ama bizimle benzer sorunu yaşayanlara çözümdür derim. 2 Kere tüp bebek şu bu dünya kadar şey yaptık hepsi boşmuş.

Hayır baktirmadik 1 ay sonra baktiracagiz bizim sayi ve hız problem yok tek sorun hasar ve morfoloji bende pihtilasma cikti o yuzden sordum
Pıhtılaşma için normal kadın doğum doktorumuz bize 6000 lik oksapar kullandırdı. bu sırada bebeğimiz 3 Nisan 2020 Doğumlu. 75 günü geçti. Allah'a şükür. Allah Kaan AYDOS'tan razı olsun.
Benzer hikayesi olanlar özel mesaj atarsa sevinriim. İzlediğimiz tüm yolları anlatabilirim. Her an foruma girmediğim izin aksatıyorum burayı.

Merhaba ,
Benzer hikaye ise niye düzelmesin. bebeğimiz 75 günlük. Uyutmuyor bizi ama olsun.
Çok sevindim sizin adınıza biz de bugün görüştük kendisiyle bizimse 3.günden sonra yaşamına devam edemeyen embriyolarımız var bu yüzden ne doğal yolla ne de tüp bebek yardımıyla çocuk sahibi olamıyoruz
tüp bebekte bizimde yaşayan sadece 1 tane çıkıyordu. 6 tane düşük 2 si tüp bebek maksimim 9. haftayı görebiliyorduk. Anne rahmi sağlıksız embriyo algıladığında istemiyor atıyor zaten sorun burdaydı. Araştırmalarımız bunu gösteriyordu zaten.

X