Merhaba ,Kaan aydosa güvenin.
6. düşükten sonra kaan aydos işimizi halletti.
2 tane tüp bebek pgt yöntemi oldu yine düştü.
Sülük tedavisi bile yaptık. olmadı.
Ama kaan aydosta saatlerce bekledim. Onun ödülünü aldık.
Kevser hanım çıkar sakın tüp bebek fiyan yaptırmayın diyor zaten.
Eşimde kromozomların yer değiştirmezi vardı.
şuuan 5. aydayız. Allah kaan aydos gibileri başımızdan eksik etmesin.
Çok sevindim sizin adınıza biz de bugün görüştük kendisiyle bizimse 3.günden sonra yaşamına devam edemeyen embriyolarımız var bu yüzden ne doğal yolla ne de tüp bebek yardımıyla çocuk sahibi olamıyoruzKaan aydosa güvenin.
6. düşükten sonra kaan aydos işimizi halletti.
2 tane tüp bebek pgt yöntemi oldu yine düştü.
Sülük tedavisi bile yaptık. olmadı.
Ama kaan aydosta saatlerce bekledim. Onun ödülünü aldık.
Kevser hanım çıkar sakın tüp bebek fiyan yaptırmayın diyor zaten.
Eşimde kromozomların yer değiştirmezi vardı.
şuuan 5. aydayız. Allah kaan aydos gibileri başımızdan eksik etmesin.
Merhaba gecenler de yine konuşmustuk sizinle celalettin peru ya yazdim o da sağolsun cevap verdi kısa bir zamanda tedavi edebilecegini söyledi kaan aydosa mi gitsem yoksa celalettin peru ya mi iki doktor arasında kaldim sizce hangi doktora gitmeliyimBiz de 9 ay tedvi gördük hicbir işe yaramaadı. Sperm dna hasarı düştü ama morf değilmedi ve bize tüp bbek önerdi.
Kaan hocada alaninda cok iyi bir doktor fakat bir kac ay tedavi sonucunda direkt tese yapiyor. Yese ise testis icin bir yıkım adeta. Bu yuzden Ben bir iki sene tedavi gorup eger bi sonuc alamazsak tese olunması gerektigini dusunuyorum. Biz suan perudayiz. Teseye karsi degilim asla tedavisiz teseye karsiyim. Perunun tedavisi cok icime siniyor. Yinede siz bilirsiniz fikrimi sunmak istedim.. perudan memnun kaldigimiz icin herkesin sifa bulmasini istiyorumMerhaba gecenler de yine konuşmustuk sizinle celalettin peru ya yazdim o da sağolsun cevap verdi kısa bir zamanda tedavi edebilecegini söyledi kaan aydosa mi gitsem yoksa celalettin peru ya mi iki doktor arasında kaldim sizce hangi doktora gitmeliyim
Kaan hocada alaninda cok iyi bir doktor fakat bir kac ay tedavi sonucunda direkt tese yapiyor. Yese ise testis icin bir yıkım adeta. Bu yuzden Ben bir iki sene tedavi gorup eger bi sonuc alamazsak tese olunması gerektigini dusunuyorum. Biz suan perudayiz. Teseye karsi degilim asla tedavisiz teseye karsiyim. Perunun tedavisi cok icime siniyor. Yinede siz bilirsiniz fikrimi sunmak istedim.. perudan memnun kaldigimiz icin herkesin sifa bulmasini istiyorum
O zaman sizin isinoz kolay peruya gitmenizi gönül rahatligiyla oneriyorum. Rabbim sifa versinÇok teşekkür ederim bizim değerlerimiz düşük sadece 2 kere kurtaj oldum bunun sebebini morfoloji 1 olabilecegini söyledi doktorumuz bizde bu yüzden celalettin peru da olduğumuz yere yakin kaan aydosdan da randevu almistik onu iptal edecegiz sanirim
Tekrardan teşekkür ederim inşallah hepimize sifa versin ..tüm evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerime nasip etsin insallahO zaman sizin isinoz kolay peruya gitmenizi gönül rahatligiyla oneriyorum. Rabbim sifa versin
Esinizin dnasinda hasar mi var ?Tekrardan teşekkür ederim inşallah hepimize sifa versin ..tüm evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerime nasip etsin insallah
.. birde sorum peru da dna hasarına bakiyor mu bilginiz var mıdır
Daha baktirmadik biz yeni öğrendik degerlerinin dusuk oldugunu arastirdim biraz dna hasari olursa da böyle durumlar oluyormuşEsinizin dnasinda hasar mi var ?
Herhangi bir hastanede bunun testini yaptirman gerekiyor . Kromozom analizi y delesyonu falan bunları yaptirmaniz lazim. Ozelde yaptirirsaniz 10 15 gune cikar ama devlette 1 ayı bulabiliyormus bazenDaha baktirmadik biz yeni öğrendik degerlerinin dusuk oldugunu arastirdim biraz dna hasari olursa da böyle durumlar oluyormuş
Bunu yaptırdım cok şükür temiz çıktı benim dedigim baska bir durum sperm örneğinde ki dna hasarina bakiyorlarHerhangi bir hastanede bunun testini yaptirman gerekiyor . Kromozom analizi y delesyonu falan bunları yaptirmaniz lazim. Ozelde yaptirirsaniz 10 15 gune cikar ama devlette 1 ayı bulabiliyormus bazen
DNA hasarı yüksek olan erkeklerde tüp bebek tedavilerinde döllenmede, embriyo gelişiminde ve embriyo kalitesinde bozukluklar bildirilmiştir.Ek olarak bu hastalarda yüksek DNA hasarı tekrarlayan düşüklerle de ilişkili olabilir.Herhangi bir hastanede bunun testini yaptirman gerekiyor . Kromozom analizi y delesyonu falan bunları yaptirmaniz lazim. Ozelde yaptirirsaniz 10 15 gune cikar ama devlette 1 ayı bulabiliyormus bazen
Varikosel var mıydı sizde peki ? Hangi ilaçları kullandınızBizde morfoloji %0 DNA hasarı %90 dı. 3aylık tedavi ile morfoloji %5 e yüzseldi. DNA hasarı %18 e düştü. Eşime uyguladığı tedavi olumlu sonuç verdi. 6ay normal yolla deneyeceğiz bakalım.