Prof dr kaan aydos

Kaan hocanin tedavisiyle hamile kaldiniz mi?

• Ankete Katılan
    8

Masal2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
589
200
35
Kizlar merhaba.daha once 1 yili askin suredir negatif alip yada tup bebekte negatif alip kaan hocanin tedavisiyle dogal yolla gebelik elde eden var mi? Tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Kaan aydosa güvenin.
6. düşükten sonra kaan aydos işimizi halletti.
2 tane tüp bebek pgt yöntemi oldu yine düştü.
Sülük tedavisi bile yaptık. olmadı.
Ama kaan aydosta saatlerce bekledim. Onun ödülünü aldık.
Kevser hanım çıkar sakın tüp bebek fiyan yaptırmayın diyor zaten.
Eşimde kromozomların yer değiştirmezi vardı.
şuuan 5. aydayız. Allah kaan aydos gibileri başımızdan eksik etmesin.

Merhaba ,
Bizde başlayacagız kaan aydosla tedaviye sizin ne gibi sorun vardı benim 6 . ve 7. haftalarda kalp atışının durması sebebiyle kürtajlarım oldu birde bizim morfoloji 1 dna hasarı düzeldigi zaman morfoloji de düzelir mi?

Çok sevindim sizin adınıza biz de bugün görüştük kendisiyle bizimse 3.günden sonra yaşamına devam edemeyen embriyolarımız var bu yüzden ne doğal yolla ne de tüp bebek yardımıyla çocuk sahibi olamıyoruz

Merhabalar, Kaan Aydos için iyi şeyler söyleyemiyorum çünkü bizzat şahit olduğum bir durum var, bir yakınım azosperm ile tedaviye gitti hormon değerleri bir türlü duzeltemedi kök hücre tedavisi sırasında canı sıkılmış olsa gerek 15 bin TL harcattiktan sonra test sonuçları kötü çıktı telefondan mesajla "sizin çocuğunuz olmaz gidin evlatlık alın" yazıp anında engelledi. Tabi yikildilar yakınım araştırma yaptılar İstanbul'da şeker bir hoca buldular celalettin Peru diye hiç sperm yoktu 1 buçuk yıl sonra şimdi 3. Evrede sperm oluşumu var dördüncü evrede tüp bebek yapılacak, Kaan Aydos un verdiği ilaç ve bitkisel şeyler de yanlısmis zaten hormonları dengeye getirmeleri bir yıllarına mal oldu, bilin istedim.

Biz de 9 ay tedvi gördük hicbir işe yaramaadı. Sperm dna hasarı düştü ama morf değilmedi ve bize tüp bbek önerdi.

Biz de 9 ay tedvi gördük hicbir işe yaramaadı. Sperm dna hasarı düştü ama morf değilmedi ve bize tüp bbek önerdi.
Merhaba gecenler de yine konuşmustuk sizinle celalettin peru ya yazdim o da sağolsun cevap verdi kısa bir zamanda tedavi edebilecegini söyledi kaan aydosa mi gitsem yoksa celalettin peru ya mi iki doktor arasında kaldim sizce hangi doktora gitmeliyim

Kaan hocada alaninda cok iyi bir doktor fakat bir kac ay tedavi sonucunda direkt tese yapiyor. Yese ise testis icin bir yıkım adeta. Bu yuzden Ben bir iki sene tedavi gorup eger bi sonuc alamazsak tese olunması gerektigini dusunuyorum. Biz suan perudayiz. Teseye karsi degilim asla tedavisiz teseye karsiyim. Perunun tedavisi cok icime siniyor. Yinede siz bilirsiniz fikrimi sunmak istedim.. perudan memnun kaldigimiz icin herkesin sifa bulmasini istiyorum

Çok teşekkür ederim bizim değerlerimiz düşük sadece 2 kere kurtaj oldum bunun sebebini morfoloji 1 olabilecegini söyledi doktorumuz bizde bu yüzden celalettin peru da olduğumuz yere yakin kaan aydosdan da randevu almistik onu iptal edecegiz sanirim

O zaman sizin isinoz kolay peruya gitmenizi gönül rahatligiyla oneriyorum. Rabbim sifa versin

O zaman sizin isinoz kolay peruya gitmenizi gönül rahatligiyla oneriyorum. Rabbim sifa versin
Tekrardan teşekkür ederim inşallah hepimize sifa versin ..tüm evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerime nasip etsin insallah
.. birde sorum peru da dna hasarına bakiyor mu bilginiz var mıdır

Daha baktirmadik biz yeni öğrendik degerlerinin dusuk oldugunu arastirdim biraz dna hasari olursa da böyle durumlar oluyormuş
Herhangi bir hastanede bunun testini yaptirman gerekiyor . Kromozom analizi y delesyonu falan bunları yaptirmaniz lazim. Ozelde yaptirirsaniz 10 15 gune cikar ama devlette 1 ayı bulabiliyormus bazen

Herhangi bir hastanede bunun testini yaptirman gerekiyor . Kromozom analizi y delesyonu falan bunları yaptirmaniz lazim. Ozelde yaptirirsaniz 10 15 gune cikar ama devlette 1 ayı bulabiliyormus bazen
Bunu yaptırdım cok şükür temiz çıktı benim dedigim baska bir durum sperm örneğinde ki dna hasarina bakiyorlar

DNA hasarı yüksek olan erkeklerde tüp bebek tedavilerinde döllenmede, embriyo gelişiminde ve embriyo kalitesinde bozukluklar bildirilmiştir.Ek olarak bu hastalarda yüksek DNA hasarı tekrarlayan düşüklerle de ilişkili olabilir.

Bizde morfoloji %0 DNA hasarı %90 dı. 3aylık tedavi ile morfoloji %5 e yüzseldi. DNA hasarı %18 e düştü. Eşime uyguladığı tedavi olumlu sonuç verdi. 6ay normal yolla deneyeceğiz bakalım.

Bizde morfoloji %0 DNA hasarı %90 dı. 3aylık tedavi ile morfoloji %5 e yüzseldi. DNA hasarı %18 e düştü. Eşime uyguladığı tedavi olumlu sonuç verdi. 6ay normal yolla deneyeceğiz bakalım.
Varikosel var mıydı sizde peki ? Hangi ilaçları kullandınız

Bizde Kaan aydosa gideceğiz inşalalh •yarın randevu alacağız bakalım tüp bebek öncesi tedavi olmak istiyoruz

Malesef biz de dna hasarı vardı ama tedavisinden sonuç alamadık. Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Eğer tutmazsa tekrar görüşelim yazmayı da ihmal etmemiş! Günlerce üzülmüştüm. Tekrar görüştüğümüzde yapılacak birşey varsa neden tüpden sonrasını bekliyoruz bunu açıklasaydı bu kadar üzülmezdim. Eşim 1 ay hap kullandı ve kestirip attı doktor. Üstelik sayısı da gayet iyi idi. Tedaviyi değiştirebilirdi. Ki bir çok örnekte okudum bunu yapmış. Yada hadi diyelim bildiği birşey var da hemen tüp e yönlendirdi keşke açıklasaydı da önümüzü görseydik neden olduğunu bilseydik. Çok kızgınım. Resmen yeterince ilgilenmediğini başından savdığını düşünüyorum. Sekreterine hoca mailde neden tüp tutmazsa tekrar görüşelim yazmış anlamadım bunu öğrenmek istiyorum dedim tamam hocaya söylerim size tekrar mail atsın dedi. Hoca aynı maili kopyalayıp aynısını atmış. Onca parayı alıyor düzgün açıklama yapabilirdi. Şuan tüp bebekte transfer aşamasındayım. Eğer tutmazsa ne yapcam bilmiyorum. Malesef dna hasarı ile ilgilenen doktor bulmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…