• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof dr Kaan Aydos

Masal2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
589
200
18
36
Kizlar merhaba.2 tup bebek deneyimimiz var.hic hamile kalamadim.esimin ileri hareket biraz sıkıntılı.kendimizce yaptigimiz takviyeler(hem ilac hem bitkisel işe yaramadi) biz de kaan hocaya gidip fikrini alip sonrasinda tup bebek denemek istiyoruz(tup bebek bile yapilmayan arkadasim hocanin verdigi ilaci 3 ay kullanıp hamile kaldi) soru su.kendisini bugun tam 50 kez aradim.onceki gunlerde de aradim ama hat hep mesgul.nasil randevu aliyorsunuz? Illa ki giden olmustur.yardim lutfen :KK43:

Çok yoğun olduğu için ulaşmak zor oluyor ama ısrarla aramak gerekiyor

Sonunda ulastim ama ocak ayina randevu ancak alabildm.siz kendisinde tedavi oldunuz mu?
Evet arkadaşım biz 2017 Aralık ayında gitmiştik. Şöyle bir durum var, randevusunu iptal ettiren olursa sizi öne alabiliyorlar. Birkaç hafta sonra tekrar arayıp sor sekretere.

Evet arkadaşım biz 2017 Aralık ayında gitmiştik. Şöyle bir durum var, randevusunu iptal ettiren olursa sizi öne alabiliyorlar. Birkaç hafta sonra tekrar arayıp sor sekretere.
Oyle soylediler zaten.ne zmn ararlarsa izin alip gidelim dedik esimle.sonucta tedavi de 3 ay suruyomus.bi an once baslamak en iyisi.sizin tedavinizin sonucu ne oldu?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Azosperm durumu varsa belki olabilir ama
Sayı hız morfoloji gibi sperm parametreleri düşükse hep aynı seyi uyguluyor.
Yazdıgı ilaçlar emodex ve combifertil
Bunlar multivitamin ilaçlar 3 ay kullanın hiçbir zararı olmaz zaten.saglıklı beslenme cep telefonundan uzak durma
Bol nohut yemegi.. Bunları tavsiye ediyor

Bİzde morfoloji sorunu vardı %1
Sayı hız da düşüktü. İki tüp denememizde olumsuz. 2. De beş haftalık düşük oldu
Embriyo sayımız 3-4 ü geçmiyor hiç dondurtma yapılamadı
Kaan aydos a gittik

Bizden 2500 tl ye yapılan erkek infertilite panel testi istedi. Ros dna hasarı vb testler daha yapıldı. 4 bin tl çöpe gitti yani

Eşime iğne multivitamin baslattı. Bir ay sonra sonuclar değişmeyince tüp bebege yonlendirdi

İstedigi testleri onun istediği yerde yaptırıyorsunuz drla anlaşmaları oldugu için komisyon ucreti alıyor
Test için aradıgınızda sizi kim yonlendirdi diye soruyorlar zaten..

Kısaca emeğinize de paranıza da yazık etmeyin. Tüp bebek le sansınızı deneyin

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Azosperm durumu varsa belki olabilir ama
Sayı hız morfoloji gibi sperm parametreleri düşükse hep aynı seyi uyguluyor.
Yazdıgı ilaçlar emodex ve combifertil
Bunlar multivitamin ilaçlar 3 ay kullanın hiçbir zararı olmaz zaten.saglıklı beslenme cep telefonundan uzak durma
Bol nohut yemegi.. Bunları tavsiye ediyor

Bİzde morfoloji sorunu vardı %1
Sayı hız da düşüktü. İki tüp denememizde olumsuz. 2. De beş haftalık düşük oldu
Embriyo sayımız 3-4 ü geçmiyor hiç dondurtma yapılamadı
Kaan aydos a gittik

Bizden 2500 tl ye yapılan erkek infertilite panel testi istedi. Ros dna hasarı vb testler daha yapıldı. 4 bin tl çöpe gitti yani

Eşime iğne multivitamin baslattı. Bir ay sonra sonuclar değişmeyince tüp bebege yonlendirdi

İstedigi testleri onun istediği yerde yaptırıyorsunuz drla anlaşmaları oldugu için komisyon ucreti alıyor
Test için aradıgınızda sizi kim yonlendirdi diye soruyorlar zaten..

Kısaca emeğinize de paranıza da yazık etmeyin. Tüp bebek le sansınızı deneyin
Offf gercekten mi 😞 cok umitliydim.sizin suan durumunuz ne? 3.tup denediniz mi? Bi de hangi mrrkezlerde denediniz?

Offf gercekten mi 😞 cok umitliydim.sizin suan durumunuz ne? 3.tup denediniz mi? Bi de hangi mrrkezlerde denediniz?
Yok daha başlamadım cnm
Bahçeci umutta denedim. İlki selen hanımla negatif oldu. İkinci dr cem çelik le cghli 5.gün embriyosu beş haftalık düşükle sonuclandı. 3.de yine cem hocayla devam edecegim. Cem hocaya güveniyorum. Bizde morfoloji sıkıntı bende de yum kalitesi orta. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu işler nasip kısmet.drlar da bir yere kadar yapabiliyor.

Yok daha başlamadım cnm
Bahçeci umutta denedim. İlki selen hanımla negatif oldu. İkinci dr cem çelik le cghli 5.gün embriyosu beş haftalık düşükle sonuclandı. 3.de yine cem hocayla devam edecegim. Cem hocaya güveniyorum. Bizde morfoloji sıkıntı bende de yum kalitesi orta. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu işler nasip kısmet.drlar da bir yere kadar yapabiliyor.
Anladim cnm.allah kaybettigin bebeginin ömrünü gelecek bebegine versin insallah🤲 merkez degistirmeyi dusundun mu.bi de prowomen tarzi bisi kullaniyo musun?

Anladim cnm.allah kaybettigin bebeginin ömrünü gelecek bebegine versin insallah🤲 merkez degistirmeyi dusundun mu.bi de prowomen tarzi bisi kullaniyo musun?
Yok cnm değiştirmek iyi degil diye okudum hep. Bu son zaten olmazsa baska dra giderim. Folik asit sadece. Multivitamin cok kullandım işe yaramıyor. Hoca da psikolojik etkisi var zaten dedi.

Yok cnm değiştirmek iyi degil diye okudum hep. Bu son zaten olmazsa baska dra giderim. Folik asit sadece. Multivitamin cok kullandım işe yaramıyor. Hoca da psikolojik etkisi var zaten dedi.
Folikasit olarak renegesis mi kullaniyosun?

Back