herkese merhaba ,öncelikle zor bir gebelik geçirdiğim ve kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemediğim için paylaşıyorum başımdan geçenleri.Eğer prof.dr.İsmail Özdemir ile karşılaşmasaydım gebeliğim boyunca ağlamaya üzüntü duymaya devam edecektim.Daha önceden bebeğim karnımda öldüğü için 2 defa kürtajım vardı.belki onlardan dolayı plasentanın aşagıya yerleştiğini söyledi Prof.dr.İsmail Özdemir.Özellikle kürtajı olanlar dikkat etsin.Perinatoloji oldugu için kendisine direk randevu alınmıyor fakat bir kere muayene olduktan sonra doktor beyın sekreteri sizi çağırıp randevuları ayarlıyor.Hastaneye de gittiğinizde mutlaka bebeğin plasentasının önde oldugunu söylemeniz gerekiyor ki alttan muayene ettirmemeniz gerekiyor.Plasenta previa olanların özellikle dikkat etmesi gereken diğer konu da plasentanın rahim duvarına iyice yerleştiği plasenta akreatada genellikle doktorlar rahmin alınması gerektiğini söylüyor.o yüzden doktorunuzu iyi seçmeniz ve iyice konusmanız gerekiyor.benim 35.haftada kanamam oldu hemen acile gittim .Gece gitmemize ragmen Prof.dr.İsmail Özdemir ve ekibi gelerek ameliyatımı yaptı.Çok şükür ki rahmim alınmadan sağlıkla evladımı kucağıma aldım.Size tavsiye edebileceğim ve her seferinde de dualarınızı alacağımı bildiğim bir doktor İsmail Özdemir .herkese acil şifalar dilerim.