çigdemcim bende doktor araştırması yapıyorum senin gbi naci çelikle görüştüm yaptıgı burunları gördüm gayet güzeldi bence onunlada görüşmelisin ismail kuranı ise bi arkadaşıma tavsiye etmişlerdi cok iyi doktor diye onun dışında bilgim yok malesef
cigdem ve ahsenyaren arkadaşlar ben naci beyin yaptıgı burunları gördum biblo gbi cok güzel burunlar yapmış bence ccunku ben dogal olsun diye ölece bırakılan burunlardan hoşlanmıyorum biraz hokka burun sewiyorum ve naci beyde genelde bu tip burunlar yapıyo bence buyuk ihtimalle ona ameliyuat olucam:))
cigdemcim fiyat konuşmadım cunku 6 ay beklememi söyledi eylülde tekrar gidicem o zaman konuşucam fiyat konusunu benimde 2. ameliyatım olacak ufak tefek düzeltmeler yapılacak bana
çigdemcim naci beyle görüşmen nasıl gecti? gelişmelerden benide haberdar edersen sewinirim:))
çiğdem bana da yazar mısın özelden. verdiği fiyatı merak ettim. ben eylülde olacağım için bana verdiği fiyatı euro bazında sabitledi. o günkü kur üzerinden ödeme yaparsınız dedi.
ama ben fiyat konusunda değil de onepin ameliyathanesinde olma konusunda takıldım kaldım. her türlü risk olabilir sonuçta bu bir ameliyat. hastanede olmak daha güven verici geliyor bana. yine de kararsızım tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?