Merhaba arkadaşlar,
İsmail kuran.a 5 kasımda ameliyet oldum.Bende amelıyat olmadan önce çok araştırdım çokta yorum bulamadım.Bundan dolayı deneyımi mi paylaşayım dedım.Amelıyat üzerinde 2 hafta geçti ve amelıyat olmamış gibiyım.Şişliklerim çok az ve morluk sadece tek gözümün altında uafık bir yerde oldu oda bandajları alınca gördüm.Amelıyat sonrası ne agrı çektim nede herhangi bir zorluk.Sadece amelıyat sonrası narkoz midemi çok bulandırdı,oda benım reflüm olduğu için.Burnuma gelince gerçekten doğal ve guzel oldu.Ucunu kaldırmadı,bazıları yapıyor kaydırak gibi ucu sivriliyor.Benımkı hiç öyle değil.Görenler sanki burnun önceden böyleymiş gibi duruyor dedı.Bu arada burnumdakı problem ıçren eğrılık vardı ve dıştanda kemerliydi.Amelıyat olacak arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok rahat geçiyor.Ve eğer burun amelıyatı düşünüyosunuz iç rahatlığı ile ismail kuran.a gidebilirsiniz.Şimdiden geçmiş olsun.[/QUOT. Fotograflarini özelden gönderebilirmisin lütfen bide ücreti ne kadar
Dr bey burun estetigini ne Kandare yapiyor acaba:26:
Merhaba Chillen,
Bildiğim kadarıyla 7 bin -8 bin civarında , hastahaneye göre değişiyor..
resımlernı koyarmısın lutfen ??? bende gorusucem ısmaıl kuran ıle ve cok endıselıyımben 6 ay önce ismail kuran'a burun ameliyatı yaptırdım. 4000ytl ücret ödedim eski burnumdan çok az farkı var. keşke yaptırmasaydım!!!!!
resımlernı koyarmısın lutfen ??? bende gorusucem ısmaıl kuran ıle ve cok endıselıyım
Ismail kurani size kim tavsiye etti?
cnm neden beğenmedin acaba çok mu kavisli kalkıktı belirtirsen sevinirim saolBaris cakir tavsiye etti tatlim! Sonra ona bi kiz ameliat oldu. Burnunu hic begenmedim ondan sonra ona ameliat olmaktan vazgectim!
cnm şuanki durumun ne acaba oldunmu bu doktora ameliyat?İsmail Kuran ' a burun ameliyat yaptırmış olan varmı kızlar.?Ben hala araştırma içindeyim:)
fiyat bilen varsada yazsın arkaşdaşlar :a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?