Esim ile yaklasik 3 yildir cocuk istiyorduk olmadi esim 1, 5 yil kadar once varikosel ameliyati oldu ancak yine bir sonuc alamamistik
.Ben kadinlar sitesinde tup bebek icin idris kocak hocamiz hakkinda olumlu yorumlari okumustum ancak cok emin olamamistim. Esim de doktor; o da kadin dogumcu arkadasina sormus tup bebrk dusuncemizi. O da Samsun da Prof dr idris kocak var o varken uzaklara gitmeyin demis. Arkadasimiz da iyi bir kadin dogumcu oldugu icin onu dinlefik 3 ay once idris hocamizla tedaviye basladik. Suanda 11 haftalik gebeyim. Ablamin da benzer nedenlerle daha once 3 tup bebek denemesi olmustu ancak olumlu neticelenmemisti. Simdi idris kocak hocamla tekrar denemek istiyor ben onun da olumlu olacagini dusunuyorum, aslinda ablam konyada yadiyor ama hocamiz ile iletisime gectiler. Insallah onun da olumlu neticelenir. Samsun civarinda olun ya da olmayin hocamizla iletisim kurmanizi isterim. Hocamizin ilgi alakasi ve bize verdigi guzel hefiyesi icin kendim ve ailem adina buradan tesekkur etmek istedim. Umarim yazdiklarim sizlere de referan olur. Hocamiza saygilarla...