- Konu Sahibi SUSKUNBAHAR
-
Samsun ondokuz mayıs fakültesi tüp bebek merkezi tabiki İdris Koçak
YILDIZ ailesi olarak 8 yıldır tedavi için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte samsun da defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük malesef hepside olumsuz çıktı.sonuçlar negatif ama neden negatif hiçbir açıklama yapılmadı
Ankara dediler Ankara 'da özel bir hasatane Ye yönlendirildik Muaayene gibi küçük ayrıntılara çok takılmıyorlar neden birkaç denemeden sonra tutmadığını testlerle değil kliniğin yüksek ücret makbuzlarıyla raporluyorlar malesef oradada olumsuz sonuç aldık.
Aradan bir yıl geçmişti ki OMÜ tüp bebek merkezinde tedavi gören bir hasta yakınımız İdris koçak Doktorumuza yönlendirdi bizleri Bu defa doktor hakkında araştırma yaptık İnternette yazılan yazıları okuduk ve kafamızda olumsuz önyargılarla birlikte Prof İdris Koçak Bey ile tanıştık iyiki tanışmışım vesile olanlardan Allah Razı olsun diyoruz O ilk verilen umut çok önemli onun gözlerindeki güven ayrı idi belki yine olumsuz olabilirdi ama vermiş olduğu güven ve bizi anlaması yaklaşımı bizim kırılan ümitlerimizi yeniden filizlendirdi.Devlet Kuruluşunda hiçbir özel çıkarı olmadan bu samimiyeti görmek bir kucak ümit olmuştu bize
Birçok testler tahliller yapıldı ve 8 yıldır 80 doktorun araştırmaya bile gerek görmediği , kağıtları okuyarak uygulamaktan ziyade normal görünüp olumsuzluğun neden olduğunu araştırdı ve sonuç . gebeliğe bağlı kan pırtılaşmasının olduğunu söyledi Buna yönelik tedavi ile birlikte bebeğimizi kucağımıza almaya bir haftamız kaldı.
Arkadaşlar bunu yazdım ki ne önyargılı olalım ne de özel ticarethanelere dünya paralar harcamayalım bundan önemlisi her defasında ümitleri kırılan hastalarımıza öncülük olmak adına her kadının anne olmaya Hakkı vardır. İdris koçak hocamız senden Allah razı olsun
Samsun ondokuz mayıs fakültesi tüp bebek merkezi tabiki İdris Koçak
YILDIZ ailesi olarak 8 yıldır tedavi için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte samsun da defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük malesef hepside olumsuz çıktı.sonuçlar negatif ama neden negatif hiçbir açıklama yapılmadı
Ankara dediler Ankara 'da özel bir hasatane Ye yönlendirildik Muaayene gibi küçük ayrıntılara çok takılmıyorlar neden birkaç denemeden sonra tutmadığını testlerle değil kliniğin yüksek ücret makbuzlarıyla raporluyorlar malesef oradada olumsuz sonuç aldık.
Aradan bir yıl geçmişti ki OMÜ tüp bebek merkezinde tedavi gören bir hasta yakınımız İdris koçak Doktorumuza yönlendirdi bizleri Bu defa doktor hakkında araştırma yaptık İnternette yazılan yazıları okuduk ve kafamızda olumsuz önyargılarla birlikte Prof İdris Koçak Bey ile tanıştık iyiki tanışmışım vesile olanlardan Allah Razı olsun diyoruz O ilk verilen umut çok önemli onun gözlerindeki güven ayrı idi belki yine olumsuz olabilirdi ama vermiş olduğu güven ve bizi anlaması yaklaşımı bizim kırılan ümitlerimizi yeniden filizlendirdi.Devlet Kuruluşunda hiçbir özel çıkarı olmadan bu samimiyeti görmek bir kucak ümit olmuştu bize
Birçok testler tahliller yapıldı ve 8 yıldır 80 doktorun araştırmaya bile gerek görmediği , kağıtları okuyarak uygulamaktan ziyade normal görünüp olumsuzluğun neden olduğunu araştırdı ve sonuç . gebeliğe bağlı kan pırtılaşmasının olduğunu söyledi Buna yönelik tedavi ile birlikte bebeğimizi kucağımıza almaya bir haftamız kaldı.
Arkadaşlar bunu yazdım ki ne önyargılı olalım ne de özel ticarethanelere dünya paralar harcamayalım bundan önemlisi her defasında ümitleri kırılan hastalarımıza öncülük olmak adına her kadının anne olmaya Hakkı vardır. İdris koçak hocamız senden Allah razı olsun
mutluyuz çünkü sonunda hamileyim.34 yaşındayım , Kırşehirde yaşıyoruz, daha önce İstanbul'da özel bir merkezde tüp bebek uygulaması yapıldığı halde bir sonuç alamamıştık. Bir sürü test yaptırdık, Doktorlar hiçbir sebep bulamadı.1 yıl önce Samsun'a gezmek için geldik. Arkadaşımdan Prof. Dr. İdris KOÇAK'ın ismini öğrendim. Arkadaşımın ısrarı üzerine o gün Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile görüştük, OMÜ Tıp Fakültesinde tedaviye başladım. Doktorumuz Prof. İdris KOÇAK ve sempatik güler yüzlü ekibi sayesinde ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Bize bu güzel duyguyu tattırdığı için doktorumuz ve tüm OMÜ Tüp bebek Merkezi ekibine sonsuz teşekkürler. Kısaca nerede yaşıyorsanız yaşayın amacınız çocuk sahibi olmaksa bir gün gelip Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile mutlaka görüşün derim. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, hem Samsunu gezme fırsatı bulacaksınız hem de güler yüzlü Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile tanışmış olacaksınız. Arkadaşlar inanın pişman olmayacaksınız . Biz şu an mutluyuz darısı diğer arkadaşlara
Merabalar bende burdan kafası karışan ve ümitsizliğe kapılan arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.Ben basında duyduğum bazı olumsuz haberlerden dolayı çokta emin olmadan İdris Hocaya gittim.Daha kapıdan girer girmez kafamdaki tüm olumsuz düşünceler nasıl olduysa silindi.Hastalarına yaklaşımı,kimseyi kimseden ayırmayışı,kibarlığı,hasta mahremiyetine gösterdiği özen gerçekten çok hoşuma gitti.Bu süreç çok sabır gerektiren bi süreç insan bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyor. Ama en gergin olduğum anlarda beni rahatlatan ,bütün telefonlarıma cevap veren Hocama sonsuz teşekkür ederim.Ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum.Bu tedavi sürecine yeni başlayacak arkadaşlara kesinlikle İdris Hocayı tavsiye ediyorum umarım herkes en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?