• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof dr idris koçak omü

SUSKUNBAHAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
5
1
36
Samsun
Samsun ondokuz mayıs fakültesi tüp bebek merkezi tabiki İdris Koçak
YILDIZ ailesi olarak 8 yıldır tedavi için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte samsun da defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük malesef hepside olumsuz çıktı.sonuçlar negatif ama neden negatif hiçbir açıklama yapılmadı

Ankara dediler Ankara 'da özel bir hasatane Ye yönlendirildik Muaayene gibi küçük ayrıntılara çok takılmıyorlar neden birkaç denemeden sonra tutmadığını testlerle değil kliniğin yüksek ücret makbuzlarıyla raporluyorlar malesef oradada olumsuz sonuç aldık.
Aradan bir yıl geçmişti ki OMÜ tüp bebek merkezinde tedavi gören bir hasta yakınımız İdris koçak Doktorumuza yönlendirdi bizleri Bu defa doktor hakkında araştırma yaptık İnternette yazılan yazıları okuduk ve kafamızda olumsuz önyargılarla birlikte Prof İdris Koçak Bey ile tanıştık iyiki tanışmışım vesile olanlardan Allah Razı olsun diyoruz O ilk verilen umut çok önemli onun gözlerindeki güven ayrı idi belki yine olumsuz olabilirdi ama vermiş olduğu güven ve bizi anlaması yaklaşımı bizim kırılan ümitlerimizi yeniden filizlendirdi.Devlet Kuruluşunda hiçbir özel çıkarı olmadan bu samimiyeti görmek bir kucak ümit olmuştu bize

Birçok testler tahliller yapıldı ve 8 yıldır 80 doktorun araştırmaya bile gerek görmediği , kağıtları okuyarak uygulamaktan ziyade normal görünüp olumsuzluğun neden olduğunu araştırdı ve sonuç . gebeliğe bağlı kan pırtılaşmasının olduğunu söyledi Buna yönelik tedavi ile birlikte bebeğimizi kucağımıza almaya bir haftamız kaldı.
Arkadaşlar bunu yazdım ki ne önyargılı olalım ne de özel ticarethanelere dünya paralar harcamayalım bundan önemlisi her defasında ümitleri kırılan hastalarımıza öncülük olmak adına her kadının anne olmaya Hakkı vardır. İdris koçak hocamız senden Allah razı olsun

allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bende omü de tüp bebek yaptırdım. ali sertaç bey vardı geçen yıl. çok şükür dünya tatlısı bir kızım var. kesinlikle ömüyü tavsiye ederim.

YILDIZ ailesi olarak 8 yıldır tedavi için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte samsun da defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük malesef hepside olumsuz çıktı.sonuçlar negatif ama neden negatif hiçbir açıklama yapılmadı

Ankara dediler Ankara 'da özel bir hasatane Ye yönlendirildik Muaayene gibi küçük ayrıntılara çok takılmıyorlar neden birkaç denemeden sonra tutmadığını testlerle değil kliniğin yüksek ücret makbuzlarıyla raporluyorlar malesef oradada olumsuz sonuç aldık.
Aradan bir yıl geçmişti ki OMÜ tüp bebek merkezinde tedavi gören bir hasta yakınımız İdris koçak Doktorumuza yönlendirdi bizleri Bu defa doktor hakkında araştırma yaptık İnternette yazılan yazıları okuduk ve kafamızda olumsuz önyargılarla birlikte Prof İdris Koçak Bey ile tanıştık iyiki tanışmışım vesile olanlardan Allah Razı olsun diyoruz O ilk verilen umut çok önemli onun gözlerindeki güven ayrı idi belki yine olumsuz olabilirdi ama vermiş olduğu güven ve bizi anlaması yaklaşımı bizim kırılan ümitlerimizi yeniden filizlendirdi.Devlet Kuruluşunda hiçbir özel çıkarı olmadan bu samimiyeti görmek bir kucak ümit olmuştu bize

Birçok testler tahliller yapıldı ve 8 yıldır 80 doktorun araştırmaya bile gerek görmediği , kağıtları okuyarak uygulamaktan ziyade normal görünüp olumsuzluğun neden olduğunu araştırdı ve sonuç . gebeliğe bağlı kan pırtılaşmasının olduğunu söyledi Buna yönelik tedavi ile birlikte bebeğimizi kucağımıza almaya bir haftamız kaldı.
Arkadaşlar bunu yazdım ki ne önyargılı olalım ne de özel ticarethanelere dünya paralar harcamayalım bundan önemlisi her defasında ümitleri kırılan hastalarımıza öncülük olmak adına her kadının anne olmaya Hakkı vardır. İdris koçak hocamız senden Allah razı olsun

Merhaba cnm merak ettiğim ne kadar ücret ödediniz
Bizim üçüncü denememiz olucak inşallah umarım çok yüksek değildir

35 yaşında evlenmiş biri olarak,bebek yapmayı ertelemememiz gerektiğinin farkındaydık.1 yıl sürecinde müjdeli haberi alamadık.Biriki doktorun direk tüp bebek önerisi bizi korkuttu.sonrasında İdsris hocaya ulaştık.ilk onun farkettiği tiroid sorunu bebeğimize kavuşmamızda en güçlü duvarı aşmamızı sağladı.Ve asıl süpriz......ilk aşılama denemesinde ikiz gebelik......9 .haftada bebeklerden biri gelişimini durdurdu,şuan 5 aylık oğluma hamileyim.....Bu süreçte sıksık ilgilenen ,haftasonu bile fakülteye muayeneye çağıran İdris hocam iyiki var.Hep üniversite hastanelerine güvenmişimdir,haklı çıktım.Sorun yaşayanlar mutlaka hocamıza siz de görünün.......

ıyı aksamlar.tek kelımeyle sızlere katılıyorum idris kocak 1 numaralı doktor.7 yıl bende cocuk sahıbı olmak ııcın cok doktor doktor dolastık.ve en sonunda bende idris hocamı buldum.ve suanda 7 haftalık hamıleyım.kımse kendını yıpratmak ıstemıyorsa gulmek istıyorsanız idris kocak.....

merhaba kızlar bende tüp bebek yaptırcam şuan araştırmadayım.ilkini idris koçak hazırladı ve ankaraya gönderdi.aradan 7 sene geçti bazı değişiklikler olmuş sanırım idris bey kendi mi yapıyor tüp bebeği ve nerede yapıyor ne kadara maloluyor.bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim..bu arada ilk yaptırdığım tüp bebekten 6.5 yaşında bir oğlum var ona kardeş istiyoruz..:)

mutluyuz çünkü sonunda hamileyim.34 yaşındayım , Kırşehir’de yaşıyoruz, daha önce İstanbul'da özel bir merkezde tüp bebek uygulaması yapıldığı halde bir sonuç alamamıştık. Bir sürü test yaptırdık, Doktorlar hiçbir sebep bulamadı.1 yıl önce Samsun'a gezmek için geldik. Arkadaşımdan Prof. Dr. İdris KOÇAK'ın ismini öğrendim. Arkadaşımın ısrarı üzerine o gün Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile görüştük, OMÜ Tıp Fakültesinde tedaviye başladım. Doktorumuz Prof. İdris KOÇAK ve sempatik güler yüzlü ekibi sayesinde ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Bize bu güzel duyguyu tattırdığı için doktorumuz ve tüm OMÜ Tüp bebek Merkezi ekibine sonsuz teşekkürler. Kısaca nerede yaşıyorsanız yaşayın amacınız çocuk sahibi olmaksa bir gün gelip Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile mutlaka görüşün derim. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, hem Samsun’u gezme fırsatı bulacaksınız hem de güler yüzlü Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile tanışmış olacaksınız. Arkadaşlar inanın pişman olmayacaksınız…. Biz şu an mutluyuz darısı diğer arkadaşlara……………………

Arkadaşlar merhaba,

bende 8 yıldır o özel senin burası benim tedavi için dolaştım durdum. Harcadığım paralara ve zaman değinmek bile istemiyorum. Vesile olan arkadaşımdan Alla razı olsun bize İdris Beyi tavsiye etti. Yıldığım bütün ümitlerimi yitirdiğim anda kendisinin bize verdiği güven ve umutla ilk denemesinde hamile kaldım. Şuan 33 haftalık hamileyim ve inşallah İdris Beyin sayesinde kızımızı kucağımıza alacağız. Her şeyden önce şunu söylemek isterim. Devlet kurumu olduğu için çalışan veya memursanız eğer, deneme sayınıza ve yaşınıza bağlı olarak devlet ödenek veriyor ve ilaçları raporlu alabiliyorsunuz. Ayrıca kullanılan yöntem, araç ve gereçlerin hepsi son teknoloji ve ayrıca embriyo dondurma işlemini de gerçekleştiriyorlar. Bunun dışında bütün Tüp Bebek ekibi güler yüzlü, samimi ve çok ilgililer. Gereksiz ve anne adayını yoracak hiç bir işlem yapmıyorlar. Tedavilerin hepsi kişiye özel olarak planlanıyor ve uygulanıyor. Buda zaman ve para tasarrufu anlamına geliyor. Ve ben şimdiye kadar gittiğim hiç bir özel merkezde hafta sonu takibe veya kontrole çağıran bir doktor görmemiştim İdris beyi görene kadar. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, elleriniz dert görmesin ve Allah yüzünüzü hep güldürsün. :)

arkadaşlar bende idris koçak hocamın vesilesiyle bebeklerini kucağına alanlardanım bende birçok doktorla görüştüm 2kez aşılama yaptırdım ancak sonuca hocamız sayesinde ulaştık çok şükür.doğumumu da omü de yaptım hem tüp bebek sürecinde hemde hamilelik srecinde Allah Razı olsun idris hoca hep yanımızdaydı her zaman arayabildik hafta sonları bile bizi kabul etti.özel merkezler çok pahalı birde karşınızda bu kadar denyimli ve güvenebleceğiniz bi doktorunuz olmayabiliyor biz biçokarkadaşımızı yönlendirdik onlar da olumlu sonuç aldılar darıı bebek isteyen herkese inşallah.

Arkadaşlar ben bir türlü karar veremiyorum idris beymi yoksa Sertaç beymi
İkisi içinde hiç kötü bir eleştiri okumadım

Arkadaşlar nasipse ben de tüp düşünüyorum (samsunda) ama merak ettğim bazı noktalar var . cevap verirseniz sevinirim.samsun da yumurta toplama işlemi genel anestezi altında mı yapılıyor,ilaçların fiyatları ne kadar oldu sanırım tamamını biz karşılıyoruz( 3 ten sonra ).devlet desteksiz tüp bebek işlemine ne kadar ödüyoruz? Allah bu yola çıkanlara yardım etsin .

mutluyuz çünkü sonunda hamileyim.34 yaşındayım , Kırşehir’de yaşıyoruz, daha önce İstanbul'da özel bir merkezde tüp bebek uygulaması yapıldığı halde bir sonuç alamamıştık. Bir sürü test yaptırdık, Doktorlar hiçbir sebep bulamadı.1 yıl önce Samsun'a gezmek için geldik. Arkadaşımdan Prof. Dr. İdris KOÇAK'ın ismini öğrendim. Arkadaşımın ısrarı üzerine o gün Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile görüştük, OMÜ Tıp Fakültesinde tedaviye başladım. Doktorumuz Prof. İdris KOÇAK ve sempatik güler yüzlü ekibi sayesinde ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Bize bu güzel duyguyu tattırdığı için doktorumuz ve tüm OMÜ Tüp bebek Merkezi ekibine sonsuz teşekkürler. Kısaca nerede yaşıyorsanız yaşayın amacınız çocuk sahibi olmaksa bir gün gelip Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile mutlaka görüşün derim. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, hem Samsun’u gezme fırsatı bulacaksınız hem de güler yüzlü Prof. Dr. İdris KOÇAK hoca ile tanışmış olacaksınız. Arkadaşlar inanın pişman olmayacaksınız…. Biz şu an mutluyuz darısı diğer arkadaşlara……………………

bende idris hoca ile tedaviye başlıyorum yanlız bir konuda endişeliyim sinoptan gelip gidicem tedaviye sizde kırşehirde yaşıyorsunuz sanırım transferden kaçgün sonra yola çıktınız

Arkadaşlar merhaba,

2 yıllık evliyim.çocuğumuz olmuyor.hem bende hemde eşimde sorun var.1 kere tüp bebek denedik olmadı.şimdi idris beyde tedavi görüyorum.yazılanlar beni mutlu etti.inşallah Allahım bana da anne olmayı nasip eder:emir_bebek:

merhaba bende size katiliyorum idris kocak en iyi tup bebek doktoru teşhislerinde hiç yanildigini gormedik bizde en basindan bizimle yakindan ilgilendi cok sukur ayin 12 sinde sezeryanla dogum yaptim bugunde taburcu oluyorum en sonunda yavruma kavustum allah herkese nasip etsin. evladim erkek 3kilo 20 gram dogdu 38+5.gununde hocamiz sezeryan karari aldi cok mutluyum

Ben endometriyizus hastasıyım ve 2 ameliyat geçirdim 2 sini de idris hoca yaptı artik cocugum olmaz deniyordu fakat ameliyatlarimda yapisikliklari acan idris hoca sayesinde hamile kaldım. Hamile liligim boyunca erken dogum riski taşıyor dum.bebegimi ve beni idris hoca tehlike ye atmadan iyi bir tedavi ile mutlu bir şekilde oğlumuzu kucagima aldım.
EMEKLERINDEN DOLAYI COK TESEKKUR EDERİZ.ALLAH RAZI OLSUN

Merabalar bende burdan kafası karışan ve ümitsizliğe kapılan arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.Ben basında duyduğum bazı olumsuz haberlerden dolayı çokta emin olmadan İdris Hocaya gittim.Daha kapıdan girer girmez kafamdaki tüm olumsuz düşünceler nasıl olduysa silindi.Hastalarına yaklaşımı,kimseyi kimseden ayırmayışı,kibarlığı,hasta mahremiyetine gösterdiği özen gerçekten çok hoşuma gitti.Bu süreç çok sabır gerektiren bi süreç insan bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyor. Ama en gergin olduğum anlarda beni rahatlatan ,bütün telefonlarıma cevap veren Hocama sonsuz teşekkür ederim.Ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum.Bu tedavi sürecine yeni başlayacak arkadaşlara kesinlikle İdris Hocayı tavsiye ediyorum umarım herkes en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.

slm arkadaşlar,
5 yıldır evliyim son 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz klasik pcos hastasıyım. 2 yıl önce bana tanısal histereskop yapan doktor demişti ki hiç uğraşma bu seni yoracak direk tüp bebeğe gitmelisin.Tabi dinlemedim zamanla gelsin klomenler menagonlar gonal f ler çatlatma iğneleri derken sonuç hep başarısızdı.Bi ara bulunduğum ilçeye istanbul liv hospitaldan tüp bebekle ilgili konferansa geldiler eşimle katıldık ve gitme kararı aldık.Daha sonra bi arkadaştan Samsun Omü de bu işin yapıldığını hem fiyat olarak daha uyun olduğunu söyledi.Aradık adetin 2.günü gel test yapacağız dediler.Sizce pcolu hastalarda omü işinin ehli midir?Artık bebek istiyorum çok zoruma gidiyor benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu benim yok kediler bile kaç kere doğurdu yaaa.:14:

Merabalar bende burdan kafası karışan ve ümitsizliğe kapılan arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.Ben basında duyduğum bazı olumsuz haberlerden dolayı çokta emin olmadan İdris Hocaya gittim.Daha kapıdan girer girmez kafamdaki tüm olumsuz düşünceler nasıl olduysa silindi.Hastalarına yaklaşımı,kimseyi kimseden ayırmayışı,kibarlığı,hasta mahremiyetine gösterdiği özen gerçekten çok hoşuma gitti.Bu süreç çok sabır gerektiren bi süreç insan bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyor. Ama en gergin olduğum anlarda beni rahatlatan ,bütün telefonlarıma cevap veren Hocama sonsuz teşekkür ederim.Ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum.Bu tedavi sürecine yeni başlayacak arkadaşlara kesinlikle İdris Hocayı tavsiye ediyorum umarım herkes en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.

Back