Ayni zamanda ona 2. kez gittigimde korktugumu gorup bana durustce bir daha dusunmemi soyledi bu ameliyati. Cunku geri donusu olmayacagini, uzun bir iyilesme sureci oldugunu ve emin degilsem birkac sene sonra kesin eminken yine gelmemi soyledi. Kendisi oyle herkese ameliyat yapmiyor, hazir olmaniz gerekiyor. Size aile gibi davraniyor. Yani hic paragoz degil. Hep hastanin iyiligini dusunuyor.
Arkadaslar merhaba. Beni bu siteden bilen bircok kisi var ben de bu siteyle beraber karar verdim estetige, arastirmalarimda da bu site cok yardimcim oldu. Ben de en zor gunlerini atlatmis biri olarak ameliyat sonrasi, size doktorumu onermek istiyorum. Bu sitede adinin pek gecmedini gordum oysa ki bu doktor tek kelimeyle mukemmel bir doktor. Adinin burda gecmesi gerekiyor ve sizin de rahatca burun estetigi olmaniz gerekiyor. Bu yuzden ben bu topic'i aciyorum :)
Gurhan Ozcan'i ben internette Turkiye'nin en iyi estetik cerrahlari konusu altinda bi sitede bulmustum, ordan ona ulastim. Gittigimde HER sorumu yanitlayan, benim istediklerimi dinleyip onlarin olacagini garanti veren muthis bir doktordu. Ilk konustugum anda icim yatti ve korkularim kayboldu. Zaten kendisi Hacettepe'den mezun Prof...
Eger burun estetigi dusunuyosaniz mutlaka Gurhan beyle gorusun baskasiyla gorusmek istemiyceksiniz bile... Bana o kadar guven verdi ve suanki sonuc tam konustugumuz gibi. I-NA-NIL-MAZ. O kadar mutluyum ki.......
Opuyorum :) buraya da yazarsiniz tecrubelerini Gurhan hocayla. Telefon numarasi internette var ordan randevu alabilirsiniz kizlar :)
Ne kadar kiGurhan hocaya Göğüs küçültme ve vaser lipo ameliyatı olmak istiyorum gurhan hoca nin muayenesi bile çok pahali
Merhaba,Prof. Dr. Gurhan Ozcan beyin yezanesin numarasını vericem sizlere ( 0212 219 49 93 ) buradan ulaşabilirsiniz ben burun ve göğüs amaliyetı oldum ve çok memnun kendisine teşekkür ediyorum
SelamlarProf. Dr. Gurhan Ozcan beyin yezanesin numarasını vericem sizlere ( 0212 219 49 93 ) buradan ulaşabilirsiniz ben burun ve göğüs amaliyetı oldum ve çok memnun kendisine teşekkür ediyorum
Bende aynı soruyu sormak istiyorum.Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim.
Gürhan Bey'e ameliyat olan arkadaşlar memnunlar mı?
Merhaba bu doktorun adını öğrenebilir miyim lütfen.ama altın kalpli insana cana değer veren bir estetik cerrahtan öğrendim ki tuttuğu altın olsun ismi bende saklı
Selamlar
Bende Gürhan Bey'e önümüzdeki hafta ameliyat olacağım.
Ama bana hiçbir resim göstermedi, biraz tedirginiz.
Lütfen bana sizin burun amelitınızın önceki ve sonraki resimlerini atarmısınız.
Minnettar olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?