• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Gurhan Ozcan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayni zamanda ona 2. kez gittigimde korktugumu gorup bana durustce bir daha dusunmemi soyledi bu ameliyati. Cunku geri donusu olmayacagini, uzun bir iyilesme sureci oldugunu ve emin degilsem birkac sene sonra kesin eminken yine gelmemi soyledi. Kendisi oyle herkese ameliyat yapmiyor, hazir olmaniz gerekiyor. Size aile gibi davraniyor. Yani hic paragoz degil. Hep hastanin iyiligini dusunuyor.

eee madem okadar begendın sımdı nıye revızyon düsüümüyosun canım :( yoksa sonradan sorunlarmı cıktı

bu doktorun muayenehanesini arıyorum ama cvp vermiyor internette yazan cep de kapalı :( göğüs estetiği ile ilgili görüşmek istemiştim kendisi ile

Prof. Dr. Gurhan Ozcan beyin yezanesin numarasını vericem sizlere ( 0212 219 49 93 ) buradan ulaşabilirsiniz ben burun ve göğüs amaliyetı oldum ve çok memnun kendisine teşekkür ediyorum

Arkadaslar merhaba. Beni bu siteden bilen bircok kisi var ben de bu siteyle beraber karar verdim estetige, arastirmalarimda da bu site cok yardimcim oldu. Ben de en zor gunlerini atlatmis biri olarak ameliyat sonrasi, size doktorumu onermek istiyorum. Bu sitede adinin pek gecmedini gordum oysa ki bu doktor tek kelimeyle mukemmel bir doktor. Adinin burda gecmesi gerekiyor ve sizin de rahatca burun estetigi olmaniz gerekiyor. Bu yuzden ben bu topic'i aciyorum :)

Gurhan Ozcan'i ben internette Turkiye'nin en iyi estetik cerrahlari konusu altinda bi sitede bulmustum, ordan ona ulastim. Gittigimde HER sorumu yanitlayan, benim istediklerimi dinleyip onlarin olacagini garanti veren muthis bir doktordu. Ilk konustugum anda icim yatti ve korkularim kayboldu. Zaten kendisi Hacettepe'den mezun Prof...

Eger burun estetigi dusunuyosaniz mutlaka Gurhan beyle gorusun baskasiyla gorusmek istemiyceksiniz bile... Bana o kadar guven verdi ve suanki sonuc tam konustugumuz gibi. I-NA-NIL-MAZ. O kadar mutluyum ki.......

Opuyorum :) buraya da yazarsiniz tecrubelerini Gurhan hocayla. Telefon numarasi internette var ordan randevu alabilirsiniz kizlar :)

Gurhan hocaya Göğüs küçültme ve vaser lipo ameliyatı olmak istiyorum gurhan hoca nin muayenesi bile çok pahali

Prof. Dr. Gurhan Ozcan beyin yezanesin numarasını vericem sizlere ( 0212 219 49 93 ) buradan ulaşabilirsiniz ben burun ve göğüs amaliyetı oldum ve çok memnun kendisine teşekkür ediyorum
Merhaba,
Göğüs operasyonunuzun üzerinden bayağı geçmiş ben de göğüs ve tam karın germe olmak istiyorum kendisine ,daha önce kilo fazlam olduğundan uygun görmemişti ben de bu şekilde de yaparız diyen başka bir dr da birçok sebepten canımdan olacaktım az daha son gün ameliyata girmedim sonra biraz kilo verdim ve şimdi bu kiloda kabul ederse 1.tercih kendisine olmak istiyorum kariyeri,insana değer veren kişiliği ve uzunuzun anlatarak verdiği tamamen ticaretten uzak sonradan çok doğru olduğunu anladığım bilgiler sebebiyle,fakat hiçbiryerde bir hastasının fotoğraf paylaşmak şöyle dursun yorumunu bile görmedim burun haricinde, gerçi burnumda da küçük bir sorunum var ama önceliğim değil tampon çıkarımı vs beni geriyor diğerleri çok daha büyük opr ama narkoz sonrası pek bir işlem yok sanırım :) dilerim yazımı görür girersiniz bana sürecinizi dren takıldı mı sonrasında sorun yaşadınız mı göğsünüze nereden kesi yapıldı paylaşırsanız hata sakıncası yoksa fotonuzu paylaşırsanız çok çok mutlu olacağım..Kendisine etik olmaz diye hasta fotoğrafı soramam şu an bir tek siz varsınız kocaaa internet aleminde bilgi alabileceğim :) şansıma siteye girerseniz o da :) sevgiler ..

Selamlar

Bende Gürhan Bey'e önümüzdeki hafta ameliyat olacağım.
Ama bana hiçbir resim göstermedi, biraz tedirginiz.
Lütfen bana sizin burun amelitınızın önceki ve sonraki resimlerini atarmısınız.
Minnettar olurum

Ben kendisi hk eşim vasıtasıyla bir spor kulübünün yönetiminden sağlam referans almış prof ünvanı ve tüm özgeçmişi sebebiyle de randevu almış okeyleşmiş ve ameliyat günü almıştım karın germe göğüs lipo ve diz için görüşmüştüm.Ameliyat günü gelmek üzereydi beni arayan soran şöyle beslenin böyle yapın bu saatte gelin diyen olmadı şaşırdım bi sorun mu var diye ben aradım ve telefonumu almayı unuttuklarını ve hastanenin de yoğun bakım ünitesi olmadığını öğrendim ve iptal ettim.Daha doğrusu aramasam zaten telefonum olmadığından iptal olacaktı :) Sonrasında kendisiyle yazıştım bir özür beklerken sanırım statüsünden ve eğitiminden dolayı ego dolu sitem dolu bir cevap yazdı iyice kalbim ve hevesim kırıldı.Zaten kendisine başka bir doktordan daha hayal kırıklığı yaşayıp (konularımda var)kendisine gitmiştim.
Sonra ünlü ama altın kalpli insana cana değer veren bir estetik cerrahtan öğrendim ki tuttuğu altın olsun ismi bende saklı,bendeki şişkinliğin sebebi olan bir rahatsızlık sebebiyle eğer karın germe ye girseymişim operasyondan uyanınca gaz baskı yapacağından nefes alamazmışım ve yoğun bakıma alınmam gerekirmiş böyle bir vaka yaşamışlar ancak bu rahatsızlığa uygun tedavi tamamlandıktan sonra o opr na girebilirmişim.Ve bunu muayene ederken anladı özel tahlillerle değil.
Yani bu işler çok kolay gibi görünse de çok özen isteyen detaya inilmesi gereken işler.Güvenmediğiniz içinize sinmeyen hiçbir dr a gitmeyin.Sağlıklı güzel günler

Doktor Gürhan Özcani malesef tavsiye etmiyoruz.
Esim 6 ay önce ameliyat oldu ve burnu tamamen yamuk. Dikis yerleri ayrik ve bitisik iyilesmedi.
Bunlar olabilir seyler. Revizyon ameliyati yapilabilir sonuc da hic bir ameliyatin garantisi yok.
Ameliyat gününe kadar hersey iyidi bizimle cok güzel ilgilendiler. Ameliyat sonrasi birgün daha hastanede kalmak istemesine ragmen esimi zorla taburcu ettiler. Iyisin iyisin dendi ve ciktik. O gün aslinda anlamaliydik.

Malesef ameliyat dan alti ay sonra kontrol icin Istanbula gittigimiz de hic hos olmayan tavirlarla burnun yamuk oldugunu kabul etmedi Doktor Gürhan Bey.
Esimin yüzünün asimetrik oldugunu ve yüzünde ararsak daha neler bulacagimizi söyledi. Doktor bey resimlerde resmen yamuk cikiyor burnum yamuk dediginde, sen simdidki kameralara aldanma dedi. Yani Kabahat simdi ki tüm akilli Telefonlar da bulunan ön ve arka kameranin hepimizin yüzünü asimetrik cekmesiymis.. Senin burnunun oturdugu tabaka yamuk. Senin kasin bi kasindan farkli. Senin bi gözün digerinden düsük.. Bunlar bi hastaya söylenecek sey degil. Hatasini kabul edip esimin yüzüyle ilgili bu denli saygisizca yorum yapmasaydi bunlari yazmaya gerek duymazdik. Bir hasta olarak esimi dinlemedi ve burnunun yamuk olmasi sadece gecistirildi ve yüzündeki diger asimetriklere yoruldu.
Esim konusmaya calistiginda yine konusmasina izin vermedi malesef Doktor bey.

Ameliyat dan yaklasik 2 ay sonra sislikler inerken yamuk oldugu ortaya cikmaya basladi. Yurt disinda yasadigimiz icin whatsapp ile iletisime gectik ve bildirdik. Yine önemsenmemisti bariz belli oldugu halde. En az alti ay gecsin belli olur dendi yardimcisi tarafindan.

Bunun kabul edilir yani yok ve bu yüzden bunu burda paylasmak ve herkeze bildirmek istiyoruz .

Resimler herkeze acik bi sekilde yüklü. Yorum sizin arkadaslar.

Görsel 1.jpg

IMG-20190730-WA0001.jpg

IMG-20190730-WA0002.jpg

Selamlar

Bende Gürhan Bey'e önümüzdeki hafta ameliyat olacağım.
Ama bana hiçbir resim göstermedi, biraz tedirginiz.
Lütfen bana sizin burun amelitınızın önceki ve sonraki resimlerini atarmısınız.
Minnettar olurum

Doktor Gürhan Özcani malesef tavsiye etmiyoruz.
Esim 6 ay önce ameliyat oldu ve burnu tamamen yamuk. Dikis yerleri ayrik ve bitisik iyilesmedi.
Bunlar olabilir seyler. Revizyon ameliyati yapilabilir sonuc da hic bir ameliyatin garantisi yok.
Ameliyat gününe kadar hersey iyidi bizimle cok güzel ilgilendiler. Ameliyat sonrasi birgün daha hastanede kalmak istemesine ragmen esimi zorla taburcu ettiler. Iyisin iyisin dendi ve ciktik. O gün aslinda anlamaliydik.

Malesef ameliyat dan alti ay sonra kontrol icin Istanbula gittigimiz de hic hos olmayan tavirlarla burnun yamuk oldugunu kabul etmedi Doktor Gürhan Bey.
Esimin yüzünün asimetrik oldugunu ve yüzünde ararsak daha neler bulacagimizi söyledi. Doktor bey resimlerde resmen yamuk cikiyor burnum yamuk dediginde, sen simdidki kameralara aldanma dedi. Yani Kabahat simdi ki tüm akilli Telefonlar da bulunan ön ve arka kameranin hepimizin yüzünü asimetrik cekmesiymis.. Senin burnunun oturdugu tabaka yamuk. Senin kasin bi kasindan farkli. Senin bi gözün digerinden düsük.. Bunlar bi hastaya söylenecek sey degil. Hatasini kabul edip esimin yüzüyle ilgili bu denli saygisizca yorum yapmasaydi bunlari yazmaya gerek duymazdik. Bir hasta olarak esimi dinlemedi ve burnunun yamuk olmasi sadece gecistirildi ve yüzündeki diger asimetriklere yoruldu.
Esim konusmaya calistiginda yine konusmasina izin vermedi malesef Doktor bey.

Ameliyat dan yaklasik 2 ay sonra sislikler inerken yamuk oldugu ortaya cikmaya basladi. Yurt disinda yasadigimiz icin whatsapp ile iletisime gectik ve bildirdik. Yine önemsenmemisti bariz belli oldugu halde. En az alti ay gecsin belli olur dendi yardimcisi tarafindan.

Bunun kabul edilir yani yok ve bu yüzden bunu burda paylasmak ve herkeze bildirmek istiyoruz .

Resimler herkeze acik bi sekilde yüklü. Yorum sizin arkadaslar.

Görsel 1.jpg

IMG-20190730-WA0001.jpg

Merhaba ben de Gürhan Özcan mağduruyum. Ben de Burun ameliyatı oldum 2 yılı geçti ameliyattan 2 ay sonra zaten sıkıntılar çıkmaya başlamıştı burnumu yamuk yapmıştı aynı şeyleri bana da söyledi yüzünde asimetri var zaten burnun yamuktu ameliyatla ortaya çıktı dedi ya bu hangi profosyonel bir doktorun (sözüm ona kendisi profosör ) verebileceği bir cevaptır yamuksa bile düzelsin diye ameliyat olur bir insan zaten ki kendisi yamuk olmayan bir burnu yamuklaştırmıştır. Burun kanatlarım çöktü nefes almada güçlük çekiyorum. ben açıkçası hukuki işlem başlatmak istiyorum size ulaşabileceğim bir yer varsa görüşmek isterim birlik olursak daha güçlü olabileceğimizi düşünüyorum. Bu Arada ameliyat olmayı düşünen varsa bu isme sakın sakın olmasın.

Merhaba yazınız çok eski yıllardan ama belki cevap alabilirim diye şanımı deniyorum prof dr gürhan özcana buın ameliyatı yaptırmak istiyorum sizin yorumunuz önüme çıktı burnunuzdan memnunmusunuz hala? Herhangi ir sorun yaşadınızmı acaba? Sizden dönüş alabilirsem çok. Itlu olacağım

Back