• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Gurhan Ozcan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Arkadaslar merhaba. Beni bu siteden bilen bircok kisi var ben de bu siteyle beraber karar verdim estetige, arastirmalarimda da bu site cok yardimcim oldu. Ben de en zor gunlerini atlatmis biri olarak ameliyat sonrasi, size doktorumu onermek istiyorum. Bu sitede adinin pek gecmedini gordum oysa ki bu doktor tek kelimeyle mukemmel bir doktor. Adinin burda gecmesi gerekiyor ve sizin de rahatca burun estetigi olmaniz gerekiyor. Bu yuzden ben bu topic'i aciyorum :)

Gurhan Ozcan'i ben internette Turkiye'nin en iyi estetik cerrahlari konusu altinda bi sitede bulmustum, ordan ona ulastim. Gittigimde HER sorumu yanitlayan, benim istediklerimi dinleyip onlarin olacagini garanti veren muthis bir doktordu. Ilk konustugum anda icim yatti ve korkularim kayboldu. Zaten kendisi Hacettepe'den mezun Prof...

Eger burun estetigi dusunuyosaniz mutlaka Gurhan beyle gorusun baskasiyla gorusmek istemiyceksiniz bile... Bana o kadar guven verdi ve suanki sonuc tam konustugumuz gibi. I-NA-NIL-MAZ. O kadar mutluyum ki.......

Opuyorum :) buraya da yazarsiniz tecrubelerini Gurhan hocayla. Telefon numarasi internette var ordan randevu alabilirsiniz kizlar :)

Ayni zamanda ona 2. kez gittigimde korktugumu gorup bana durustce bir daha dusunmemi soyledi bu ameliyati. Cunku geri donusu olmayacagini, uzun bir iyilesme sureci oldugunu ve emin degilsem birkac sene sonra kesin eminken yine gelmemi soyledi. Kendisi oyle herkese ameliyat yapmiyor, hazir olmaniz gerekiyor. Size aile gibi davraniyor. Yani hic paragoz degil. Hep hastanin iyiligini dusunuyor.

Ayni zamanda ona 2. kez gittigimde korktugumu gorup bana durustce bir daha dusunmemi soyledi bu ameliyati. Cunku geri donusu olmayacagini, uzun bir iyilesme sureci oldugunu ve emin degilsem birkac sene sonra kesin eminken yine gelmemi soyledi. Kendisi oyle herkese ameliyat yapmiyor, hazir olmaniz gerekiyor. Size aile gibi davraniyor. Yani hic paragoz degil. Hep hastanin iyiligini dusunuyor.

alçın cıktı mı canıım ? sanırm o kotu gunleri atlattın ?

Çoooook sevindim burnunu beğenmene :))) Boşa üzdün kendini demek.. Olsun sonunda içine sinmiş önemli olan bu.. Valla çooook merak ettim burnunu ben.. Güle güle kullan bu arada, ömürlük olsun burnun..

illusive canım merhaba. uzun zaman oldu görüşmeyeli. foruma girmiyordum ne zamandan beri. canım sen memnun musun burnundan? en son revizyon düşünüyordun bir gelişme var mı? ikimiz bayağı bir kafaya takmıştık. 2 sene oldu ben hala memnun değilim. revizyon mu yaptırsam ne yapsam?

canım sen burdan doktor araştırıyordun doktorların hastalarını gördüğün halde yinede çok tedirgindin hatırlıyorum seni böyle duyulmamış doktora nasıl karaverdin,fikrini bu doktordan yana kullanmana ne sebep oldu canım. çünkü bende senin gibi tedirginim biliyorsun. süpriz oldu çünkü bu isim

illusive canım merhaba. uzun zaman oldu görüşmeyeli. foruma girmiyordum ne zamandan beri. canım sen memnun musun burnundan? en son revizyon düşünüyordun bir gelişme var mı? ikimiz bayağı bir kafaya takmıştık. 2 sene oldu ben hala memnun değilim. revizyon mu yaptırsam ne yapsam?

leona; sana özelden mesaj attım son görüşümü burnum hakkıda :))

Özelden mesaj gönderemiyorum illusive. Ben ne kendi doktorumla ne de başka bir doktorla görüştüm bu konuyu. 2 sene oldu asla eski doktoruma gitmem. Bu işte iyi olsaydı adam gibi bir burun yapardı. Kemik doku kıkırdak doku yontup hiçbir şey bırakmayan birine revizyona gidilir mi? Çok sinirliyim. Yakın bir zamanda Muhammed Dilbere gidicem. Bakalım ne diyecek. Yan profil rahatsız etmiyor ama önden iki küçük burun deliği görünüyor. Burun ucunun biraz daha aşağıda olması gerekiyordu. Bakalım yapılabiliyor mu bir şeyler?

Ha bu arada Prof. Dr. Gurhan Ozcan hasta yorumları yazıyor burada. Benim doktorum Yakup Avşardı. Kimse yanlış anlamasın. Ben kendi doktorumdan bahsediyorum. Dr. Gurhan bey'i tanımıyorum. Benim memnuniyetsizliğim Gurhan Bey'e gibi algılanmasın lütfen.

merhaba sourkid. öncelikle ameliyatın için çok sevindim senin adına.ben de Gürhan bey e ameliyat olmayı düşünüyorum bu hafta.eğer mümkünse fotolarına bakabilirmiyim? henüz yeni üye olduğum için albümünü göremiyorum sanırım burayı kullanmaya da tam hakim değilim açıkçası fotolarını nasıl görebilirim? yardımcı olursan çok sevinirim:)

Arkadaslar merhaba. Beni bu siteden bilen bircok kisi var ben de bu siteyle beraber karar verdim estetige, arastirmalarimda da bu site cok yardimcim oldu. Ben de en zor gunlerini atlatmis biri olarak ameliyat sonrasi, size doktorumu onermek istiyorum. Bu sitede adinin pek gecmedini gordum oysa ki bu doktor tek kelimeyle mukemmel bir doktor. Adinin burda gecmesi gerekiyor ve sizin de rahatca burun estetigi olmaniz gerekiyor. Bu yuzden ben bu topic'i aciyorum :)

Gurhan Ozcan'i ben internette Turkiye'nin en iyi estetik cerrahlari konusu altinda bi sitede bulmustum, ordan ona ulastim. Gittigimde HER sorumu yanitlayan, benim istediklerimi dinleyip onlarin olacagini garanti veren muthis bir doktordu. Ilk konustugum anda icim yatti ve korkularim kayboldu. Zaten kendisi Hacettepe'den mezun Prof...

Eger burun estetigi dusunuyosaniz mutlaka Gurhan beyle gorusun baskasiyla gorusmek istemiyceksiniz bile... Bana o kadar guven verdi ve suanki sonuc tam konustugumuz gibi. I-NA-NIL-MAZ. O kadar mutluyum ki.......

Opuyorum :) buraya da yazarsiniz tecrubelerini Gurhan hocayla. Telefon numarasi internette var ordan randevu alabilirsiniz kizlar :)

seni ekledim fakat albümlerini belli msj sayısı olmadan göremiyormuşum sanırım.şuan sitenin nasl kullanıldığını da anlamaya çalışıyorum biyandan :) burun fotolarını görmek istiyorum kısmetse ben de bu hafta Gürhan beyle görüşüp ameliyat kararımı vericem yardımcı olursan çok sevinirim

sorkuid seni ekledim fakat bu formda çok yeni olduğum için fotoğraflarına nasıl bakabiliceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusun? özel msj da gönderemiyorum.sadece ben albümündeki estetksiz fotolarını gördm bide bantlı halini.yeni hallerini nasıl görebilirim?

Slm kızlar Gürhan Bey e ameliyat düşünenler benim albümüme de bakabilirsiniz :)her türlü sorunuzu da cevaplarım :)

Sourkid sana ekleme talebi gönderim. Kabul eder misn? Ben de Gürhan Bey'e ameliyat oldum. Senin resimlerini merak ediorum :)

Back