aslında fuat beyin muayenehanesine gitttiğimde şans eseri 1,5 yıl önce burun ameliyatı yaptığı bir bayanla karşılaştım. o gün göğüs için gelmişti. burnuna baktığımda beğendim aslında. ama bu siteye girdiğimden beri hergün açıp açıp doktor yorumu okuyorum :) inşallah şans hepimizden yana olsun..
Merhaba,
Bu siteye tesadufen rastladim ve doktorumuzun adini gorunce kendi deneyimlerimi paylasmak istedim. Sirf bu sebeple uye oldum.
Ben 1 hafta önce Fuat Beye meme buyutme ameliyati oldum. Fuat Bey'i kardesime, kardesimin arkadaslarina, anneme ve annemin arkadaslarina yaptigi operasyonlardan dolayi tanidim ve tanisinca da cok sevdim. Forumda yazilanlara katiliyorum. Kendisi oldukca mutevazi, sakin ve etik degerlere fazlasiyla sahip bir cerrah. Su an siskinliklerden dolayi goguslerimin neye benzeyecegini anlayamiyorum fakat tek bildigim her ne olursa olsun yaptigi isin arkasinda duracagi ve olasi aksakliklari telafi etmek icin elinden geleni yapacak olmasidir. Tanik oldugumuz basarili gogus kucultme, buyutme, liposuction, yuz germe ameliyatlari disinda beni en cok etkileyen 2 yil once anneme yaptigi ameliyattir.
Annem gogus kanseri sebebiyle iki gogsunu tum dokusu ile birlikte kaybetti. Geriye ice cokmus bir gogus kafesi ve buzulup dikilmis bir deri kalmisti. Basarisiz birkac silikon denemesinden ve acilardan sonra tam pes etmisken son bir sans Fuat Bey'e gitti. Fuat Bey annemin karnindan yag alarak goguslerini yapti. Oyle hemen iyilesmedi annemin gogusleri cunku derisi radyoterapi kemoterapi silikon tak vucut reddetti cikar derken cok yipranmisti. Aylarca kan gitmeyen bir yer ile ugrasti Fuat Bey ve bu surecte anneme hep moral verdi. Sonuc harika oldu. Daha fazla aci cekmek istemedigi icin uclarini yaptirmadi ama gayet sekilli ve estetik gogusleri oldu. Kum saati beli de cabasi.
Cerrahi operasyonlar kendi icinde hep bir risk tasir bilirsiniz arkadaslar. 10 kisi memnun kalir ama 1 kiside isler yolunda gitmez. Bu noktada onemli olan insani degerleri yuksek, durust ve vicdanli bir doktor ile yola cikmis olmak ve onun sizi asla yari yolda birakmayacagindan emin olmaktir. Doktor secerken bilgi becerisi ve ozgecmisinin yanisira, operasyon oncesi gosterdigi ilgi alakayi sonrasinda da bulabileceginizden emin olacaginiz kisilere oncelik vermelisiniz.
Merhaba,
Meme dikleştirme ve karın germe amliyatları için Dr.Fuat beyle görüştüm.Bu vakte kadar görüştüğüm doktorlar içinde bana en güven vereni olduProfesör oluşu (diğerleri uzmandı)kendine olan güveni,sorduğum sorulara net cevap verişi güven duymama neden oldu.Site içinde kendisine ameliyat olan arkadaşlar varmı?Yada yaptığı ameliyatları gören bilen kimse varmı acaba?
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
kızlar ben de fuat beye amelyat oldu şu an burnum 8 günlük merak ettiğim bişey var alçım çıktıktan sonra burun kenarlarımda içeriye doğru basıklık var acaba bu normal mi? Fuat beyle ya da başka bir doktorda bunu yaşayan var mı. Neden olabilir ve geçiyor mu ?
fuat bey in burun ameliyatlarından memnun kalan var mı arkadaşlar? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Aranızda Fuat beye burun ameliyatı olup memnun olmayan var mı arkadaşlar?
kesinlikle katılıyorum her kelimesine. Ben de 2 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Nerdeyse aynı gün kalkıp kendi yemeğimi yiyebilecek durumdaydım. Kesinlikle yardımsever , mütevazi ve gözü tok bir doktor. İşinde tam anlamıyla uzman. Ameliyat öncesi yaşadığım tüm stres , acı-ağrı korkusu geçip gitti. İyi ki yaptırmışım ve nokta atışıyla tam isabet demek istiyorum. Fiyatları da ameliyat için giydirilen yelek parasını bile ayrı isteyen doçent doktorlardan çok daha makuldu. Gözüm kapalı bütün tanıdıklarımı yönlendiririm Fuat beye.
fuat beye meme büyütme ve burun ameliyati oldum.gögüslerime 400 cclik yuvarlak protez takildi ve hic bir sonurum yok.bir sene oldu.burun dogal oldu .ayrica eltimde karnini toparlatti ve liposuction yaptirdi.kardi dogumdan sora sarkmisti simdi inanilmaz.cok mütevazi ve güven veren biri fuat bey...
ben de ıcın revızyon olmayı dusunuyorum kendısıne...ben de tanımıyorumm ama sadece okudugum bır kac yorum var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?