ben de ıcın revızyon olmayı dusunuyorum kendısıne...ben de tanımıyorumm ama sadece okudugum bır kac yorum var ..
merhaba kızlar fuat beyın email adresini arıyorum. göğüs büyütme ameliyatı için bilgi alacağım. kendi sitesi açılmıyor email adresini veya telefon numarasını bilen varsa yazabilir mi lütfen
ben 3 yıl önce fuat yüksel hocaya meme küçültme ameliyatı oldum.çok memnun kaldım arkadaşlar dikiş izlerim belli belirsiz .işinin erbabı bir doktor güvenerek ameliyat olabilirsiniz.
bende kendisini tanimiyorum, yeni gorustum randevu aldim telefonu 02163383908 adresini sorarsin insallah iyi gecer gorusmen beni randevum 3 hafta sonra sen daha once gidersen beni bilgilendir lutfen ne zormus doktor secmek gunlerdir arastiriyorum tum vucut konturu amaliyati olacagim bilgisi olan varsa yada tanidigi kendisi bu amaliyatlardan geciren coook makbule gecer bende amaliyat sonrasi tercubelerimi burada paylasacagim
slm samara.. sana özelden yazamiyom 100 msjim yok.. ben 2 sene önce fuat beye burun ve gögüs ameliyati oldum. gögüslerden cok memnunum. burnumuda ilk gönlerde begeniyodum dogal oldugunu düsünüyodum.ama sislikler indikce baska bi hal aldi.sag tarafta bir cikinti olustu gibi.profil farkliligi oldu.ve ucundanda pek memnun kalmdadim.bunu kendisine belirttim.8 ay önce ikinciye ameliyat oldum.ücrette almdi.ama acikcasi benim istedigim gene olmadi.ucuda mor hala nedense..bence burun konusunda ne istedigine bagli olay .bu benim sansima oldu. ama vücut konusunda gayet basarili..benbir seneye kadar 3.ye burun ameliyeti olucam naci celige kismetse. karar senin:))
DR, fuat yükselle bende görüşmüştüm cok da uygun bir fiyat vermişti, ameliyat olan bir kaç kişide sorun yaşanınca vazgectim.Birkaç kişiyide canlı görme fırsatım oldu acıkcası meme altın daki potluk olayı kötüydübir arkadaşınki üzerinden 3 ay geçmiş hala potlugu, gecmemiş ve mutsuzdu bence hangi doktora karar verirseniz verin ama ne istediginizi tam anlatın ve çok iyi araştırın.Birde dikkatimi cekti forumda birkaç kişi doktoru tek mesaj atarak övmüş ve cıkmış .....
ben de fuat beyin yaptığı burunları gördüm ve çok beğendim ama bu yazılarda kararsızlığa sebep olmuyor değil...
Siz ne yaptınız merak ettim.Ameliyat oldunuz mu?
Arkadaşım benim bu yorumum...vücut estetiği için (yaptıran kişileri gördüm meme küçültme ve karın germe)burun için birşey diyemem...memede 2 arkadaşımız revizyon ameliyatı için başka doktordan gün aldı 1 i dün oldu diğeri olacak.Sana tavsiyem canlı örnek görebilmen zor ama doktordan talep et...Şans seninle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?