- 26 Ağustos 2019
- 2
- 1
- 58
- Konu Sahibi Tropikalincir
11 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul'da, Prof. Dr. Ersin Ülkür hoca bende yüz ve boyun germe ameliyatı gerçekleştirdi. 53 yaşındayım. Yüzümde, ağız kenarında derin oluklar oluşmuş, yanaklarım ve boynum sarkmıştı. Kendisine Aralık 2018'de botoks, hyaluronik asit ve ışık dolgu için gitmiştim ilk defa. Bunları da gayet güzel ve yüzünüze en uygun olanını yapıyor. Daha sonra yüz ve boyun gerdirmeye karar verdim. Zaten çevremden de yüzümdeki sarkmayla ilgili birkaç yorum almıştım. Ersin hocanın da dikkatini çekmisti. Ersin hoca beni bu başarılı ameliyatla, 15 yaş gençleştirdi. Ameliyattan sonra 4 gün yüzünüzde şişlik ve boyun çevrenizde kenara doğru morluk oluyor ama bu hızla düzeliyor. Ameliyattan 2 gün sonra tekrar pansuman yapıldı. Ameliyattan 8 gün sonra dikişlerim alındı.
Ameliyattan sonra acıyor mu diye merak edenlere cevabım "hayır aman aman bir acınız olmuyor." Sadece ilk günler yüzünüz iki tarafa çekiliyormuş gibi bir his oluyor. Ersin hoca işinde doğallığı seven, işini mükemmel yapan, profesyonelliğiyle size gűven veren bir plastik cerrah. Ayrıca ameliyattan sonra da sizinle ilgilenecek ve sorularınıza cevap verecektir. Kendisine teşekkür ettim ama bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Buradan tekrar kendisine gönülden teşekkür etmek istiyorum.
Ameliyattan sonra acıyor mu diye merak edenlere cevabım "hayır aman aman bir acınız olmuyor." Sadece ilk günler yüzünüz iki tarafa çekiliyormuş gibi bir his oluyor. Ersin hoca işinde doğallığı seven, işini mükemmel yapan, profesyonelliğiyle size gűven veren bir plastik cerrah. Ayrıca ameliyattan sonra da sizinle ilgilenecek ve sorularınıza cevap verecektir. Kendisine teşekkür ettim ama bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Buradan tekrar kendisine gönülden teşekkür etmek istiyorum.
Son düzenleme: