tesekkur edrim cvp verdigin icin merkeze gittigimde soracaktim zaten ama gitmeden once bi bilgim olsun istedim umarim seninde ikinci denemen pozitif olur :)Canım o konuyla ilguli hiç bir bilgim yok kliniği arayıp sorsan daha sağlıklı olur ama yaptiran ardaslarda vardır hayırlısı olsun adına
tesekkurler cvpladigin icin merkeze gittigimde sorucam yinedd bakalim ne olacakOzel merkezde raporlu tüpbebek tedavisi olmuyor
Şuan tedavi görüyormuşun canim.izmirdesin sanirim.bende randevu almıştım ondan iyiki iptal etmişim randevumu. Hem normal tüp bebek parası alacaktı ucuzda degil2018 yılında Tavmergen Tüp Bebek merkezinde Erol Tavmergen'e 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım.
hayatım boyunca özel olupta bu kadar ilgisiz olan bir hastane görmedim. Verdiğimiz parayı es geçiyorum ama yarattığı piskolojik çöküntüyü anlatamam. Zaten tüp bebek süreci piskolojik olarak yorucu bir süreç. İlgisiz bir doktor ve beş karış suratıyla konuşan hemşire de üstüne eklenince verdiğim paranın yazık olduğunu anladım ama iş işten geçmişti artık.
sonuna kadar tedaviyi götürdüm. Toplamda 6,000 vermiştik. Erol beyin telefonunu verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. Direk iletişim asla yok. Hemşire Hatice hanım var. Ondan ulaştık her zaman. Güya kendi doktorumdu ama hep telefonda bile randevulu görüştüm Erol beyle. Hatice hanımın hergün beş karış suratı ve kendini bişey sanmış halini çektik hergün. Transferim negatif oldu. Neden negatif olduğunu ve geriye transfer edecek yumurtamın kalmama nedenini bir Allah'ın kulu telefon açıp söylemedi bile. Yine biz aradık Erol beyle telefonda görüşmek için randevu aldık ve nedenini öyle öğrendik. Güya nedeni de yokmuş. O kadar boşverilmişti ki bu duruma. Bizde sadece bu işi para kazanmış olmak için yaptıkları düşüncesini yarattı. Yazık paranıza... Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin illa özel istiyorsanız hastaneleri tercih edin. Onlar emin olun ki bunların hepsinden daha ilgililer. En azından insan yerine koyuluyorsunuz.
Bende suan orda tedavi goruyorum pozitif cikan sonucum sonra dustu hic gormedigim bir kadin doktor uzgunum dedi nolcak dedim denicez dedi simdi burdan yazanlardan ogreniyorumki kimyasal gebelikmis orda dondurulmuslarim oldugu icin 2.denicem ama korkuyorum baska tedavi goren var mi acaba2018 yılında Tavmergen Tüp Bebek merkezinde Erol Tavmergen'e 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım.
hayatım boyunca özel olupta bu kadar ilgisiz olan bir hastane görmedim. Verdiğimiz parayı es geçiyorum ama yarattığı piskolojik çöküntüyü anlatamam. Zaten tüp bebek süreci piskolojik olarak yorucu bir süreç. İlgisiz bir doktor ve beş karış suratıyla konuşan hemşire de üstüne eklenince verdiğim paranın yazık olduğunu anladım ama iş işten geçmişti artık.
sonuna kadar tedaviyi götürdüm. Toplamda 6,000 vermiştik. Erol beyin telefonunu verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. Direk iletişim asla yok. Hemşire Hatice hanım var. Ondan ulaştık her zaman. Güya kendi doktorumdu ama hep telefonda bile randevulu görüştüm Erol beyle. Hatice hanımın hergün beş karış suratı ve kendini bişey sanmış halini çektik hergün. Transferim negatif oldu. Neden negatif olduğunu ve geriye transfer edecek yumurtamın kalmama nedenini bir Allah'ın kulu telefon açıp söylemedi bile. Yine biz aradık Erol beyle telefonda görüşmek için randevu aldık ve nedenini öyle öğrendik. Güya nedeni de yokmuş. O kadar boşverilmişti ki bu duruma. Bizde sadece bu işi para kazanmış olmak için yaptıkları düşüncesini yarattı. Yazık paranıza... Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin illa özel istiyorsanız hastaneleri tercih edin. Onlar emin olun ki bunların hepsinden daha ilgililer. En azından insan yerine koyuluyorsunuz.
Hayir gormuyorum gecen sene yaptirdim ve epikriz raporlarimim tamamini alarak ilisigimi kestim.bir daha da asla ugramam oraya.medical park a gidiyorum suan.Şuan tedavi görüyormuşun canim.izmirdesin sanirim.bende randevu almıştım ondan iyiki iptal etmişim randevumu. Hem normal tüp bebek parası alacaktı ucuzda degil
Cok ilgisizler. Hergun bu surecten gecen insanlari neden saatlerce bekletirler anlamam.madem bu kadar onemli bi is bu keske bizi de azicik insan yerine koysalardi.paramizla rezil olduk.Bende suan orda tedavi goruyorum pozitif cikan sonucum sonra dustu hic gormedigim bir kadin doktor uzgunum dedi nolcak dedim denicez dedi simdi burdan yazanlardan ogreniyorumki kimyasal gebelikmis orda dondurulmuslarim oldugu icin 2.denicem ama korkuyorum baska tedavi goren var mi acaba
Evet bu durumda gercekten anladim ama mecbur 2.ude orda denicem Allah yardimcimiz olsunCok ilgisizler. Hergun bu surecten gecen insanlari neden saatlerce bekletirler anlamam.madem bu kadar onemli bi is bu keske bizi de azicik insan yerine koysalardi.paramizla rezil olduk.
Bende medikalpaktayım canim. Ne durumdasın simdi.ben iğne atiliyorumHayir gormuyorum gecen sene yaptirdim ve epikriz raporlarimim tamamini alarak ilisigimi kestim.bir daha da asla ugramam oraya.medical park a gidiyorum suan.
Evet bu durumda gercekten anladim ama mecbur 2.ude orda denicem Allah yardimcimiz olsun
[/QUOTE
Mecbursunuz yapacak baska biseyiniz yok bu durumda. Aminn
Bende aynı iğne dönemindeyim.doktorun kim?Bende medikalpaktayım canim. Ne durumdasın simdi.ben iğne atiliyorum
hangi doktora gidiyorsunuz medikal parkta sonuc aldınız mıHayir gormuyorum gecen sene yaptirdim ve epikriz raporlarimim tamamini alarak ilisigimi kestim.bir daha da asla ugramam oraya.medical park a gidiyorum suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?