- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
merhaba bende varim asilama yaptirdikmerhabalar erol beye şu an tedavi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende varim asilama yaptirdikmerhabalar erol beye şu an tedavi olan var mı?
Ben varim 11 yıllık doktorum ,ailemizin doktoru oldu artık ilk bebegim önce Rabbim sonrada Erol hocamın sayesinde oldu tedaviyle gerçekleşti şu anda 10 yaşında 11 yıldan sonra tekrar çocuk için tedavi goruyorum işinin ehli bir hocadır boş vaad vermez çok konusmaz cok ciddidir.Muayene ücreti 350 TL,tedavi için fiyat soran arkadaşlara Erol hoca kişiye özel tedavi uyguladığı için fiyat farkedebilir.merhabalar erol beye şu an tedavi olan var mı?
Canım merhaba ne durumdasın acaba. Nerede devam ediyorsun tedaviyemuayenesindemi tedavi oluyorsunuz acaba ücretleri nedir bilgi verebilirmisiniz en güncel siz yazmışsınız bende erol hocayı araştırdım iyi yorumlar gördüm 3 başarısız denememiz var artık olsun istiyorum hayırlısıyla
bi bayanla konuştum 7 bini buldu daha da gidecek diyorTüp bebek toplam kaç lira canım
kuzucum 300 yada 350 tl,sanırım daha ücret vermedim hsgcekilcm. amh degerleeime bakacaklar. erol bey gercekten iyi. zaten eCanım merhaba ne durumdasın acaba. Nerede devam ediyorsun tedaviye
sizin asilama ucreti ne kdr tuttumerhaba bende varim asilama yaptirdik
ilaclarla birlikte 3 bine yakin tuttukuzucum 300 yada 350 tl,sanırım daha ücret vermedim hsgcekilcm. amh degerleeime bakacaklar. erol bey gercekten iyi. zaten e
sizin asilama ucreti ne kdr tuttu
bende baslicam bakalim pco hastasiyim. ins asilamaya gerek kalmazilaclarla birlikte 3 bine yakin tuttu
insallahh hayirlisi.neyse oyle olsunbende baslicam bakalim pco hastasiyim. ins asilamaya gerek kalmaz
oy kiyamam yaaMerhaba. Bende haziran ayı içerisinde 6.tup bebek denememi (Erol Bey ile ilk defa) Tavmergen TÜP bebekte yaptım. 2 embriyo transfer edildi .Dün sonucu öğrendik. Maalesef negatif sonuçlandı. Ben de çok umutlanmıştım ama olmadı. Ilaclarla ve ücretli kan tahlilleri ile 12 bin tl tuttu. TÜP bebek işlemi sabit fiyat diğer işlemler ve ilaçlarda bir o kadar tutuyor. Keşke olumlu sonuç olsaydi da çektiğimiz maddi zorluğa degseydi.
Hayırlısı olsun. Inşallah olumlu sonuç alırsınızBen de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olursa yardımcı olmak isterim.
Merhaba. Sanıyorum pozitif sonuç aldınız hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Kaçıncı denemeniz di ve kac embriyo transfer edildi bizi bilgilendirebilir misiniz rica etsem.Ben de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olursa yardımcı olmak isterim.
Benim ilk denememdi 4 yumurta toplandı. 3 tanesi dollendi. Ben bir tane transfer edilmesini istedim. Hepsi 1.kalitede olduğu için. 2 tanesi donduruldu.Merhaba. Sanıyorum pozitif sonuç aldınız hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Kaçıncı denemeniz di ve kac embriyo transfer edildi bizi bilgilendirebilir misiniz rica etsem.
Inşallah bir sonraki sefere olumlu sonuç alırsınız. Ben de Erol Hoca ya güvendiğim için tercih ettim. Ben ege ÜNV. Hastanesinden tanıyorum. Eğer param olursa tekrar Erol hocaya gitmek isterim ama şuanda tekrar gidemem. Belki ege ÜNV. Gidebilirim toplamda 6 denemem oldu. Sadece 5. Ege ÜNV. Hastanesinde pozitif olmuştu. Şansınız bol olsunBende Erol hocada tüp bebek yatırdım ve negatif oldu inşallah önümüzdeki ay bir daha gidicem Erol hocayla ilgili soyliye bileceğim tek sey çok ciddi bir insan hastası olarak sizin doktoru konuşturma iz gerekiyor ama işinin ehli belki biliyorsunuz dur Ege üniversitesinin tüp bebek başkanı babası ve ablasına tüp bebek doktoru diye duymuştum
Canım çok teşekkür ederim yorumun için biraz negatif sonuç hevesimi kırdı inşallah önümüzdeki ay cesaretimi toplayıp tekrardan gidicemInşallah bir sonraki sefere olumlu sonuç alırsınız. Ben de Erol Hoca ya güvendiğim için tercih ettim. Ben ege ÜNV. Hastanesinden tanıyorum. Eğer param olursa tekrar Erol hocaya gitmek isterim ama şuanda tekrar gidemem. Belki ege ÜNV. Gidebilirim toplamda 6 denemem oldu. Sadece 5. Ege ÜNV. Hastanesinde pozitif olmuştu. Şansınız bol olsun
merhaba bende erol hocaya eylul yada ekim gibi gidip tup bebege basliycam.size birsey sormak istiyorum acaba raporlu tup bebek yapiyorlarmi orda siz yaptirdiniz mi yada bi bilginiz varmiBende Erol hocada tüp bebek yatırdım ve negatif oldu inşallah önümüzdeki ay bir daha gidicem Erol hocayla ilgili soyliye bileceğim tek sey çok ciddi bir insan hastası olarak sizin doktoru konuşturma iz gerekiyor ama işinin ehli belki biliyorsunuz dur Ege üniversitesinin tüp bebek başkanı babası ve ablasına tüp bebek doktoru diye duymuştum
Canım o konuyla ilguli hiç bir bilgim yok kliniği arayıp sorsan daha sağlıklı olur ama yaptiran ardaslarda vardır hayırlısı olsun adınamerhaba bende erol hocaya eylul yada ekim gibi gidip tup bebege basliycam.size birsey sormak istiyorum acaba raporlu tup bebek yapiyorlarmi orda siz yaptirdiniz mi yada bi bilginiz varmi
Ozel merkezde raporlu tüpbebek tedavisi olmuyormerhaba bende erol hocaya eylul yada ekim gibi gidip tup bebege basliycam.size birsey sormak istiyorum acaba raporlu tup bebek yapiyorlarmi orda siz yaptirdiniz mi yada bi bilginiz varmi