• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen ile Tüp bebek yaptıranlar

Dua edin arkadaşlar son dondurulmuş embriyomu da transfer ettiler bugün beşinci günüm çok heyecanlıyım inşallah bu defa tutar

bgn gitim tavmergen ifv ye, bilgen bey bakti. yanmis tedavi uygulamislar bunca zaman dedi. sok oldum. giden zamanami uzuleyim. maddi olarak yiprandigimami

bi devlet hastanesine gitmisitim. pco l uya d.kontrol hapi verilmez dedi. yanlis bi tedaviymis

bi devlet hastanesine gitmisitim. pco l uya d.kontrol hapi verilmez dedi. yanlis bi tedaviymis
hadi ya üzüldüm.sıkma canını bundan sonrası için herşey güzel olsun inşallah.bilgen bey çok iyi bir doktr.içini ferah tut herşey güzel olsun.bu arada kaç yaşındasın merak ettim

30 yssindayim. bakalim dedigi tetkikleri yaptirayim. ins iyi sonuclar aliriz. siz kac yasindasiniz

30 yssindayim. bakalim dedigi tetkikleri yaptirayim. ins iyi sonuclar aliriz. siz kac yasindasiniz
sen daha çok gençsin bana göre ben 40 yaşındayım canım.bana göre çok daha şanlısın genç olarak.bu arada başka bir sorun yok değilmi çocuk sahibi olamamanda?

Back