- 12 Ocak 2018
- 15
- 7
- 6
Peki transfer ücreti ne kadar ?Sağolun kızlar.yumurta toplama hafif anestezi veriyorlar hiçbirşey hissetmiyorsun yarım saatlik bir işlem zaten.sorunsuz ağrısız geçti.ertesi gün işe bile gittim.transfer daha kolay.anestezi vermiyorlar çünkü ağrısız ve sızısız beş dakikalık muayene olur gibi o kadar kolay yani.hiç korkulacak birşey yok yani.inşallah sizinde herşey yolunda gider
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende aşılama için gitmeyi düşünüyorum oraya. İnşallah olumlu olmuştur sonucunuzİğneler hariç toplam transferde dahil 5.500 lira fiyat verdiler bana
Rica ederim.ama maalesef sonucum negatif.ama dondurulmuş bir tane embriyom var onun transferi olucak birdaha ki adetimi bekliyorum.inşallah bu sefer için umutluyumBilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende aşılama için gitmeyi düşünüyorum oraya. İnşallah olumlu olmuştur sonucunuz
Merhaba canim bende erol hocayla tedaviye basliycam hayirlisiyla adet olmayi bekliyorum ilk muaneden sonra tahliller yapildi daha ne tadavisi gorecegimiz belli degil ama buyuk ihtimalle asilama deniycek asilama da fiyat hakkinda bi bilgim yok fakat bi arkadasim da erol hocayla ilk tup bebek denemesinde suan yanlis hatirlamiyorsam 6000 civari demisti ilaclar haricArkadaslar merhaba ben de Erol Hoca ya gitmeye karar verdim. Suan hastasi olarak tedavi gorenler hangi asamalardan gectiler? Asilama , tup bebek tedavi sonucu hamile olan var mi? Muayene ucreti 350 TL imis. Diger ucretlendirmeler nasil asilama? tup bebek? Yazarsaniz cok sevinirim.
TesekkurlerMerhaba canim bende erol hocayla tedaviye basliycam hayirlisiyla adet olmayi bekliyorum ilk muaneden sonra tahliller yapildi daha ne tadavisi gorecegimiz belli degil ama buyuk ihtimalle asilama deniycek asilama da fiyat hakkinda bi bilgim yok fakat bi arkadasim da erol hocayla ilk tup bebek denemesinde suan yanlis hatirlamiyorsam 6000 civari demisti ilaclar haric
Benim dr.um tavmergen klinikte cip bebek düşünüyor cip ücreti ne kadar alıyor klinik
merhaba benim bi arkadasim da erol hocaya gidip tup bebek yaptirdi ilk denemede oldu cok sukur simdi hamile bende erol hocayla onumuzdeki ay tedaviye basliycam nasip olursaMerhaba arkadaşlar erol beye gidip hamile olan var mı bizde tüp bebek yapacağız adını duydum bir tanıdığım gitmiş yardımcı olursanız memnun olurum
muayene ucreti ne kdrmerhaba arkadaşlar bende erol tavmergene gidiyorum dün yumartalarım toplandı.7 tane yumurtam 6 sı kaliteli 3 ü döllendi.diğerlerinin döllenmesini bekliyorum ve birkaç güne kadar transferim gerçekleşicek.ben çok memnun kaldım.ekip olarak çok iyiler tavsiye ederim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?