Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen ile Tüp bebek yaptıranlar

Peki transfer ücreti ne kadar ?

İğneler hariç toplam transferde dahil 5.500 lira fiyat verdiler bana

Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende aşılama için gitmeyi düşünüyorum oraya. İnşallah olumlu olmuştur sonucunuz
Rica ederim.ama maalesef sonucum negatif.ama dondurulmuş bir tane embriyom var onun transferi olucak birdaha ki adetimi bekliyorum.inşallah bu sefer için umutluyum

Arkadaslar merhaba ben de Erol Hoca ya gitmeye karar verdim. Suan hastasi olarak tedavi gorenler hangi asamalardan gectiler? Asilama , tup bebek tedavi sonucu hamile olan var mi? Muayene ucreti 350 TL imis. Diger ucretlendirmeler nasil asilama? tup bebek? Yazarsaniz cok sevinirim.

Merhaba canim bende erol hocayla tedaviye basliycam hayirlisiyla adet olmayi bekliyorum ilk muaneden sonra tahliller yapildi daha ne tadavisi gorecegimiz belli degil ama buyuk ihtimalle asilama deniycek asilama da fiyat hakkinda bi bilgim yok fakat bi arkadasim da erol hocayla ilk tup bebek denemesinde suan yanlis hatirlamiyorsam 6000 civari demisti ilaclar haric

Tesekkurler

Benim dr.um tavmergen klinikte cip bebek düşünüyor cip ücreti ne kadar alıyor klinik

Merhaba arkadaşlar erol beye gidip hamile olan var mı bizde tüp bebek yapacağız adını duydum bir tanıdığım gitmiş yardımcı olursanız memnun olurum

Merhaba arkadaşlar erol beye gidip hamile olan var mı bizde tüp bebek yapacağız adını duydum bir tanıdığım gitmiş yardımcı olursanız memnun olurum
merhaba benim bi arkadasim da erol hocaya gidip tup bebek yaptirdi ilk denemede oldu cok sukur simdi hamile bende erol hocayla onumuzdeki ay tedaviye basliycam nasip olursa

takipteyim konuyu, bende araştırıyorum, irenbe düşünmüştüm ama ege tüp bebek merkezinde karar verdim, yalnız 2-3 ay sonra gideceğiim bu süreçte konuyu takipteyim. :)

Ege tüp bebekte dr sait yücebilgin de var. .çikolata kistim var 9 Cm onun sayesinde kurtuldum. Şimdi hangi dr à gitsem ameliyatını kim yapmışsa çok başarılı hiçbir şeye zarar vermemiş diyorlar. Bu hafta tüp bebeğe başlamak için yine kendisine gideceğim inşallah

muayene ucreti ne kdr

ben direk tavmergen hastanesine gittim özel muayenahanesine gitmedim ilk muayeneden ücret almadılar.yapılan işlemlere göre ücretlendirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…