• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen ile Tüp bebek yaptıranlar

inezya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
95
112
93
Merhabalar
Ben malesef 4 kez başarısız tüp bebek denemesinden sonra Erol hocaya gitmek istiyorum fakat..Erol hocayla ilgili çok az şey biliyorum...Özzel muayehanesi varmış sanırım alsancakta. Teleofnla aradığmda sekreteri ranedvu almalısınız dedi. Erol hoca yumurta takiplerini kontrolleri muayehanesinde yapar fakat transfer süreci embriyo dondurma vs. işlemleri nerede nasıl yapıyor?
ERol hocayla tedavi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz...

bende mail atmıştım nerede nasıl yapıyosunuz gibisine yumurta toplama ve transfer işlemini özel ege tüp bebek merkezinde yapıyormuş.2017 başında orayı devralmış.böyle cevap vermişler mailime

bende mail atmıştım nerede nasıl yapıyosunuz gibisine yumurta toplama ve transfer işlemini özel ege tüp bebek merkezinde yapıyormuş.2017 başında orayı devralmış.böyle cevap vermişler mailime
Sağolasın arkadaşım... ücretleriyle ilgili bilgin varmı peki. Muayene ücreti olsun tüp bebek tedavi olsun....telefonda sekreteri hiç bilgi vermedi açıkçası bende masraf ne kadar tutar bilmek istiyorum. Belki karsilayamayacagim rakamlar çıkar. .. bilemiyorum yani... saol arkadaşım Usenmeyip cevap vermissin

RICA EDERIM CANIM sonucta derdimiz bir.muayne ucretını bılmıyorum ama yanlış hatırlamıyosun 350 dıye okumustum bı forumda.tup bebek fıyatı nedır bılmıyorum onuda ama benım kendı doktorumda o merkezde yapıyor 5200 dedı ucrete.rafiel levi varmış o merkezde onada çok ıyı yorumlar gördüm oda 5000 diyormus ucrete enson.ilaçlar hariç

RICA EDERIM CANIM sonucta derdimiz bir.muayne ucretını bılmıyorum ama yanlış hatırlamıyosun 350 dıye okumustum bı forumda.tup bebek fıyatı nedır bılmıyorum onuda ama benım kendı doktorumda o merkezde yapıyor 5200 dedı ucrete.rafiel levi varmış o merkezde onada çok ıyı yorumlar gördüm oda 5000 diyormus ucrete enson.ilaçlar hariç
Canim benim sekreteri ile konuştum muayene olmak istiyorum başımdan 4 başarısız tüp bebek geçti dedim. Bu hafta için randevu verdiler. Ama Erol hocanın özel muayehanesi bu. Bakalım inşallah görüşme muayene güzel geçer. Bende buradan paylaşırım gelişmeleri.
Eşim Erol hocayi araştırmis biraz.. açıkçası eşim çok güveniyor... Allah ta yüzümüzü güldürur inşallah.
Irenbeden canım yanarak ayrıldım. 2.5 yıl uğraş koştur. Ama malesef olmadı. Neden olmadığına dair bilgi de verilmedi.icimiz çok üzüldü.
Saol güzel arkadaşım allah seni de mutlu eder insallah

Canim benim sekreteri ile konuştum muayene olmak istiyorum başımdan 4 başarısız tüp bebek geçti dedim. Bu hafta için randevu verdiler. Ama Erol hocanın özel muayehanesi bu. Bakalım inşallah görüşme muayene güzel geçer. Bende buradan paylaşırım gelişmeleri.
Eşim Erol hocayi araştırmis biraz.. açıkçası eşim çok güveniyor... Allah ta yüzümüzü güldürur inşallah.
Irenbeden canım yanarak ayrıldım. 2.5 yıl uğraş koştur. Ama malesef olmadı. Neden olmadığına dair bilgi de verilmedi.icimiz çok üzüldü.
Saol güzel arkadaşım allah seni de mutlu eder insallah
inşalah güzel sonuclar alırsın canım ınsallah.benım ılk denemem olucak manısada oturuyorum manısada yaptrıcam.ızmırde yaptırmam zor olucaktı gıt gel oyuzden burda karar kıldık bızde.gıt bakalım haıyrlısıyla erol beye

Merhaba 5 haziranda 2017 çift embriyo transferin ardin dan 19 haziranda 2017 pozitif sonuc aldim erol hocama yalvardim anne olmak istiyorum dedim 3. denemem de 15 yil sonra oldu cok inandim ve ne isterseler yaotim takibi cok iyi.hepsine kendi girdi cok az konuşuyor hic takilmayin ona herseyin en iyisi ile tedaviyi yapiyor

Arkadaşlar merhaba bende erol beyi araştırırken yazışmalarınıza denk geldim.Nasıl devam etrinizmi memnun kaldınızmı merak ediyorum.İlk denemem olucak ve erol beyin ismini çok duyuyorum tevrübelerinizden faydalanmak isterim

Merhaba arkadaşlar kimse yok galiba.Bende tekrar başlamak istiyorum erol beye en son 1yil once gittim varmi tedavisi başlayan.yeni merkez açmış sanırım

merhaba arkadaşlar bende erol tavmergene gidiyorum dün yumartalarım toplandı.7 tane yumurtam 6 sı kaliteli 3 ü döllendi.diğerlerinin döllenmesini bekliyorum ve birkaç güne kadar transferim gerçekleşicek.ben çok memnun kaldım.ekip olarak çok iyiler tavsiye ederim kesinlikle

merhaba arkadaşlar bende erol tavmergene gidiyorum dün yumartalarım toplandı.7 tane yumurtam 6 sı kaliteli 3 ü döllendi.diğerlerinin döllenmesini bekliyorum ve birkaç güne kadar transferim gerçekleşicek.ben çok memnun kaldım.ekip olarak çok iyiler tavsiye ederim kesinlikle
muayenesindemi tedavi oluyorsunuz acaba ücretleri nedir bilgi verebilirmisiniz en güncel siz yazmışsınız bende erol hocayı araştırdım iyi yorumlar gördüm 3 başarısız denememiz var artık olsun istiyorum hayırlısıyla

muayenesindemi tedavi oluyorsunuz acaba ücretleri nedir bilgi verebilirmisiniz en güncel siz yazmışsınız bende erol hocayı araştırdım iyi yorumlar gördüm 3 başarısız denememiz var artık olsun istiyorum hayırlısıyla

Muayenesinden randevu alıyorsunuz. 350tl ücreti var. Kontroller muayene de diğer işlemler merkezde oluyor Eski ege tüp bebek tavmergen tüp bebek merkezi olmuş hocanın kendi merkezi. Kahramanlarda. Bizde yeni gidiyoruz. Tahlil sürecindeyiz daha sonrasında karar verilecek bakalım hayırlısı. Bizde araştırdık. Daha önce tedavi olmuş arkadaşlarda var hepsi memnun

Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın.birsey sormak istiyorum bende başlıcam adetine 3 hafta var.oncesinde bi işlem yapyolarmi yoksa direk adet oluncami gitmem gerekli.baya oldu gitmeyeli unuttum neler yapiliyor

Ön görüşme ve muayene yapılıyor. Kan tahlili ve spermiyogram istiyorlar ama çiftlere göre istenen tahliller değişebilir. O yüzden regliyi bekleme önceden bir gidin. Muaynanede kan verebilirsin tsh için tabi 200tlyi gözden çıkarırsan şart değil tabi dışarda da yaptırabilirsin tahlilleri bi sıkıntı yok.bütğn tanliller bitince ister kargoyla gönder istersen kendin götür. Hoca değerlendirdikten sonra sizi çağıracak. Bu arada tanlilleri orada yaptırdığında sonuçlar hemen tel ile iletiliyor. İşleyiş çok iyi.

Muayenesinden randevu alıyorsunuz. 350tl ücreti var. Kontroller muayene de diğer işlemler merkezde oluyor Eski ege tüp bebek tavmergen tüp bebek merkezi olmuş hocanın kendi merkezi. Kahramanlarda. Bizde yeni gidiyoruz. Tahlil sürecindeyiz daha sonrasında karar verilecek bakalım hayırlısı. Bizde araştırdık. Daha önce tedavi olmuş arkadaşlarda var hepsi memnun
Ben direk merkeze gittim muayene parası almadılar.tahliller istediler ben ve eşimden.yaptırık tekrar gittik.adetin 3.günü başladık.yumurtalarım toplandı ve üçü döllendi.şuan ikisi transfer edildi ve ikinci günümdeyim çok heyecanlıyım.erol hoca bütün tedaviyi planlıyor ve transferi de kendi yapıyor.çok memnun kaldım ce çok güveniyorum erol hocaya.inşallah sonuçta pozitif olur.

Hayırlı haberler alırsın inşallah. Bizlere de yaz. Yumurta toplama ve transfer işlemleri nasıl?

Sağolun kızlar.yumurta toplama hafif anestezi veriyorlar hiçbirşey hissetmiyorsun yarım saatlik bir işlem zaten.sorunsuz ağrısız geçti.ertesi gün işe bile gittim.transfer daha kolay.anestezi vermiyorlar çünkü ağrısız ve sızısız beş dakikalık muayene olur gibi o kadar kolay yani.hiç korkulacak birşey yok yani.inşallah sizinde herşey yolunda gider

Back