- Konu Sahibi gulseren34
-
MerhabaHerkese merhaba kızlar, gerek forumda gerekse nette birçok yerde araştırdım, çok yorumlar okudum, meme büyütme ameliyatı olacağım. İstanbul/Ataşehir de Prof. Dr Cengiz Açıkel ile görüştüm kararımı kesinleştirirsem ona gideceğim. Sizden de son kez bir tavsiye almak istedim. Ne dersiniz bu konuda bana fikir verin lütfen. Ayrıca doktorum hakkında paylaşmak istedikleriniz varsa lütfen bunuda paylaşın benimle. Ameliyat olacağım kafaya koydum ama sizinde fikriniz benim için önemli. Teşekkürler şimdiden. :)
MerhabaHerkese merhaba kızlar, gerek forumda gerekse nette birçok yerde araştırdım, çok yorumlar okudum, meme büyütme ameliyatı olacağım. İstanbul/Ataşehir de Prof. Dr Cengiz Açıkel ile görüştüm kararımı kesinleştirirsem ona gideceğim. Sizden de son kez bir tavsiye almak istedim. Ne dersiniz bu konuda bana fikir verin lütfen. Ayrıca doktorum hakkında paylaşmak istedikleriniz varsa lütfen bunuda paylaşın benimle. Ameliyat olacağım kafaya koydum ama sizinde fikriniz benim için önemli. Teşekkürler şimdiden. :)
Merhaba Nasil memnunmusuN memelerinden yarin amaliyat olucam bende cengiz acikel e lütfen bana acil en yazarsan iz sevinirim cunku yarin amaliyat oluyorum.Herkese merhaba kızlar, gerek forumda gerekse nette birçok yerde araştırdım, çok yorumlar okudum, meme büyütme ameliyatı olacağım. İstanbul/Ataşehir de Prof. Dr Cengiz Açıkel ile görüştüm kararımı kesinleştirirsem ona gideceğim. Sizden de son kez bir tavsiye almak istedim. Ne dersiniz bu konuda bana fikir verin lütfen. Ayrıca doktorum hakkında paylaşmak istedikleriniz varsa lütfen bunuda paylaşın benimle. Ameliyat olacağım kafaya koydum ama sizinde fikriniz benim için önemli. Teşekkürler şimdiden. :)
Sen oldun ameliyat:)Merhaba Nasil memnunmusuN memelerinden yarin amaliyat olucam bende cengiz acikel e lütfen bana acil en yazarsan iz sevinirim cunku yarin amaliyat oluyorum.
Evet oldum 25 gun oldu ya sen ne zaman oldunSen oldun ameliyat:)
Canim ben 5 mayisda oldum ya senEvet oldum 25 gun oldu ya sen ne zaman oldun
Sen hangi tarih de amaliyat oldun canim brnde cok memnunum kaldim doktordanMrb bende Prof. Cengiz açıkel'e ameliyat silikon ameliyati oldum. Cok ilgili bir doktor. Ameliyat güzel gecti. 3 hafta oldu benim. Sadece burdaki yorumlari okudum doktorum bana masaj önermedi. Kafam karişti bilgisi olan varmi masajla ilgili. Ama süper bir prof. burdan teşekkür ederim kendisine.
Sen hangi tarih de amaliyat oldun canim brnde cok memnunum kaldim doktordan
Erkek oldugumdan suphelendigin için gerek duymadimsenacik19 neden yazmiyosun artik ????
Bi bana degil herkese yazmiyosun ve hala resim bekliyoruzErkek oldugumdan suphelendigin için gerek duymadim
Herkese merhaba kızlar, gerek forumda gerekse nette birçok yerde araştırdım, çok yorumlar okudum, meme büyütme ameliyatı olacağım. İstanbul/Ataşehir de Prof. Dr Cengiz Açıkel ile görüştüm kararımı kesinleştirirsem ona gideceğim. Sizden de son kez bir tavsiye almak istedim. Ne dersiniz bu konuda bana fikir verin lütfen. Ayrıca doktorum hakkında paylaşmak istedikleriniz varsa lütfen bunuda paylaşın benimle. Ameliyat olacağım kafaya koydum ama sizinde fikriniz benim için önemli. Teşekkürler şimdiden. :)
merhabaHerkese merhaba kızlar, gerek forumda gerekse nette birçok yerde araştırdım, çok yorumlar okudum, meme büyütme ameliyatı olacağım. İstanbul/Ataşehir de Prof. Dr Cengiz Açıkel ile görüştüm kararımı kesinleştirirsem ona gideceğim. Sizden de son kez bir tavsiye almak istedim. Ne dersiniz bu konuda bana fikir verin lütfen. Ayrıca doktorum hakkında paylaşmak istedikleriniz varsa lütfen bunuda paylaşın benimle. Ameliyat olacağım kafaya koydum ama sizinde fikriniz benim için önemli. Teşekkürler şimdiden. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?