Prof. Dr. Adnan Menderes hakkinda bilgi

Fotoğraf gostermiyor kendisi ameliyat esnasında karar veriyormuş asistanları söyledi. Siz daha önce Adnan beye burun ameliyatı olan bir hastasını gördünüzmü.
Malesef Adnan hocaya burun estetiği olan birini görmedim peki siz burnunuzun nasıl Olmasını istediğinizi anlattınız mı keşke kk adnan hocaya burun estetiği olan birinin fotosunu görsek ne iyi olur

Malesef Adnan hocaya burun estetiği olan birini görmedim peki siz burnunuzun nasıl Olmasını istediğinizi anlattınız mı keşke kk adnan hocaya burun estetiği olan birinin fotosunu görsek ne iyi olur
Kendisiyle tam olarak konuşamadım kendisi kızımın doktoru anesteziye geldiğinde konuşuruz dedi.

Arkadaşlar kk Adnan Menderese burun estetiği olan varsa lütfen beni bilgilendirir misiniz? Yaptığı burunları çook merak ediyorum memnun olmayan var mı

Merhabalar ben kendisine burun estetiği oldum 2015 yılında eğer hala fikir almak isteyen varsa tecrübelerimi ve fotografını paylaşbilirim

Merhabalar ben kendisine burun estetiği oldum 2015 yılında eğer hala fikir almak isteyen varsa tecrübelerimi ve fotografını paylaşbilirim
Merhaba. Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum Adnan Beye. Randevu alabilirsem tabi. Ameliyattan memnun musun? Deneyimini paylaşırsan cok sevinirim

Merhabalar burun ameliyatı olmuşsunuz. Geçmiş olsun. Nasıl oldu memnun musunuz. Ücreti ne kadar aldı. Fotonuzu görebilir miyim. Öncesi ve sonrası. Nefes almanız rahat mi . Tesekkür ederim

Merhabalar burun ameliyatı olmuşsunuz. Geçmiş olsun. Nasıl oldu memnun musunuz. Ücreti ne kadar aldı. Fotonuzu görebilir miyim. Öncesi ve sonrası. Nefes almanız rahat mi . Tesekkür ederim

Merhabalar, ben geçen yıl kendisine rinoplasti oldum, 2.ameliyatımdı burnum sağ tarafa deviyeydi ve nefes almam güçleçmişti ancak şuan burnum eskisinden bile daha korkunç durumda kulağımdan kıkırdak aldı ve güneş gözlüğü takarken bile sorun yaşıyorum hassas dokuya zarar vermiş ve kulağım için yapılacak hiçbir şey yokmuş!,Kendisi hiçbirini kabul etmiyor asistanları söyleyince dolgu yaparız 20 dakikalık bir operasyonla hallederiz dedi ama ben nefes alamıyorum, burnum gittikçe yamuluyor ve bir tarafı aşırı kalkık, burun deliğinin birini fazla dikmiş yarısı kapalı! Başka doktorlara muayene oldum ve yeniden ameliyat olmam gerekiyor ne yazık ki tonla sorun söylediler! Ameliyatımın ikinci haftası yüzüm gözüm sargılıyken 3 saat kontrol sırası bekledim, (randevu almanız bir şey değiştirmiyor yani), başım dönüyor artık çok bekledim diyince bekle nolcak dedi gülerek. İlgi sıfır, asistanlarıyla muhatap olup bekliyorsunuz, sizden para alındı nasıl olsa ilgi, önemsenme sıfır! Ameliyat olmak isteyen yeni hasta adayları öncelikli, tampon mevzusunu söylemek dahi istemiyorum gazlı bezler sayesinde kanamam durdurulamadı acıdan tansiyonum fırladı.. Tamamen eziyetti hangi birini anlatayım resmen travma yaşadım ve o kadar eziyeti boşuna çektim!!

merhaba hala aktif siteyi kullanıyor musunuz bilmiyorum, göğüs ameliyatı hakkında bilgi almak istiyordum sizden ben de düşündüğüm için fiyat ve işlem konusunda

Merhabalar, ben de Adnan Bey‘den randevu alıp meme estetiği için muayene olmak istiyorum. Deneyimi olan varsa bu konu hakkında süreç ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi?

Merhaba karin ameliyatim var yazmissiniz 6 yilgecmis gerci ama liposuction mi oldunuz.lazer lipo istiyorum bende bacaklarima ve kollarima birde meme diklestirme sizin meme ameliyatida var sanirim nasil gecti agriniz cok oldumu tekrar yaglanma yada gobek bolgesinde dalgalanma oldumu?meme simetrisinden memnunmusunuz acaba

Merhabalar ilk ameliyatınızda ne gibi bir problem vardı 2. ameliyat gereği duydunuz
Ben de 2. ameliyatımı Adnan beye olmak istiyordum bilgilendirirseniz çok memnun kalırım

Merhabalar, ben de Adnan Bey‘den randevu alıp meme estetiği için muayene olmak istiyorum. Deneyimi olan varsa bu konu hakkında süreç ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi?
merhaba ben gittim Atay beye, muayene oldum göğsümden ameliyat da oldum şimdi ameliyatın üzerinden 2 hafta geçti , bilgi almak istersen özelden yazabilirsin

Ben Adnan Bey için olduğunu fark etmemiştim sayfanin.Atay Bey'e gittigimi yazmışım buraya.KUsura bakmayın

Merhaba hala aktifseniz yorumlarınızı paylaşır mısınız ? Beniö için çok önemli teşekkürler şimdiden

Ata Beyde mi dokuz Eylül de göğüs için hangi işlemi yaptırdınız acaba ve memnun musunuz sonuçtan?

Bakın nefes alamıyorum, Covid nedeniyle PCR testi yapıldı kadın şok oldu 3 kere denedi burnum kanadı, kapalı delikler, burun içine bakmıyor asla, şekli güzel olsa oda yok, sağ kısımda ucunda sivri bir kemik yada kıkırdak var batıyor ve canım acıyor, üstüne sol kulağımdan kıkırdak alırken mahvetmiş, ameliyat edilemez diyor gittiğim doktorlar, asistanları mı yaptı ameliyatı bilmiyorum uyutulduktan sonra! İlgi beklemeyin zaten yüzünüze bakmıyor, hata kabul etmiyor, bidaha ameliyat düşünmüyorum senin için dolgu yapalım dedi, ben sana bidaha ameliyat olur muyum zaten. Bakın burnum büyük ve çok kalkık , sağ kanatta çökme oldu 1 ayda, üstüne kemerde bir çıkıntı oluştu, sağa deviye, içerisi kapalı Allah'a emanet. Hala gazlı bez ve bildiğiniz alçı kullanılıyor korkunç ya nasıl anlatayım. Sonuçta rezalet, sakın olmayın sakın!
Size beni getirdiği hali ve hastanede o şeklde saatlerce kontrol beklediğim halimi atıyorum fotoğraf olarak bakın ve kendiniz karar verin, randevularının dolu olması onu iyi bir hekim yapmıyor ben buna aldanmıştım! Bidaha ameliyat olmak bile o kadar çok korkutuyor ki beni, psikolojimi bozdu, çok zor bir süreç oldu, umarım başkaları aldanmaz ismine...

Eklentiler

• 128965627_10225163080329047_8613100800136183850_n.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 157
  • 129268198_10225163080049040_1219122657621701152_n.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba Adnan Menderes mi yaptı bu ameliyatı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…