Malesef Adnan hocaya burun estetiği olan birini görmedim peki siz burnunuzun nasıl Olmasını istediğinizi anlattınız mı keşke kk adnan hocaya burun estetiği olan birinin fotosunu görsek ne iyi olurFotoğraf gostermiyor kendisi ameliyat esnasında karar veriyormuş asistanları söyledi. Siz daha önce Adnan beye burun ameliyatı olan bir hastasını gördünüzmü.
Kendisiyle tam olarak konuşamadım kendisi kızımın doktoru anesteziye geldiğinde konuşuruz dedi.Malesef Adnan hocaya burun estetiği olan birini görmedim peki siz burnunuzun nasıl Olmasını istediğinizi anlattınız mı keşke kk adnan hocaya burun estetiği olan birinin fotosunu görsek ne iyi olur
Merhaba. Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum Adnan Beye. Randevu alabilirsem tabi. Ameliyattan memnun musun? Deneyimini paylaşırsan cok sevinirimMerhabalar ben kendisine burun estetiği oldum 2015 yılında eğer hala fikir almak isteyen varsa tecrübelerimi ve fotografını paylaşbilirim
Merhaba karin ameliyatim var yazmissiniz 6 yilgecmis gerci ama liposuction mi oldunuz.lazer lipo istiyorum bende bacaklarima ve kollarima birde meme diklestirme sizin meme ameliyatida var sanirim nasil gecti agriniz cok oldumu tekrar yaglanma yada gobek bolgesinde dalgalanma oldumu?meme simetrisinden memnunmusunuz acaba Birde Prof.dr Adnan Menderes hoca yapti degilmi bende ondan ameliyat tarihi aldim da.cok stresliyim.
merhaba ben gittim Atay beye, muayene oldum göğsümden ameliyat da oldum şimdi ameliyatın üzerinden 2 hafta geçti , bilgi almak istersen özelden yazabilirsinMerhabalar, ben de Adnan Bey‘den randevu alıp meme estetiği için muayene olmak istiyorum. Deneyimi olan varsa bu konu hakkında süreç ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi?
Merhaba Adnan Menderes mi yaptı bu ameliyatı ?Bakın nefes alamıyorum, Covid nedeniyle PCR testi yapıldı kadın şok oldu 3 kere denedi burnum kanadı, kapalı delikler, burun içine bakmıyor asla, şekli güzel olsa oda yok, sağ kısımda ucunda sivri bir kemik yada kıkırdak var batıyor ve canım acıyor, üstüne sol kulağımdan kıkırdak alırken mahvetmiş, ameliyat edilemez diyor gittiğim doktorlar, asistanları mı yaptı ameliyatı bilmiyorum uyutulduktan sonra! İlgi beklemeyin zaten yüzünüze bakmıyor, hata kabul etmiyor, bidaha ameliyat düşünmüyorum senin için dolgu yapalım dedi, ben sana bidaha ameliyat olur muyum zaten. Bakın burnum büyük ve çok kalkık , sağ kanatta çökme oldu 1 ayda, üstüne kemerde bir çıkıntı oluştu, sağa deviye, içerisi kapalı Allah'a emanet. Hala gazlı bez ve bildiğiniz alçı kullanılıyor korkunç ya nasıl anlatayım. Sonuçta rezalet, sakın olmayın sakın!
Size beni getirdiği hali ve hastanede o şeklde saatlerce kontrol beklediğim halimi atıyorum fotoğraf olarak bakın ve kendiniz karar verin, randevularının dolu olması onu iyi bir hekim yapmıyor ben buna aldanmıştım! Bidaha ameliyat olmak bile o kadar çok korkutuyor ki beni, psikolojimi bozdu, çok zor bir süreç oldu, umarım başkaları aldanmaz ismine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?