Prof. Dr. Adnan Menderes hakkinda bilgi

4mevsim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
178
74
38
Bir arkadasim bana Prof Dr Adnan Menderes i tavsiye etti, aranizda Adnan bey in hastasi var mi? benimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz.

Bir arkadasim bana Prof Dr Adnan Menderes i tavsiye etti, aranizda Adnan bey in hastasi var mi? benimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz.

Benimde bir yakınım göğüs estetiği oldu çok beğendim. 4 gün sonra da benim de karın ve göğüs operasyonum var. Hayırlısı inşallah herşey yolunda gider:)yaklaşımını ve anlatımını beğendim inşallah uygulama kısmını da beğenirim:18:

Hadi hayirlisi, bana biraz bilgi verirmisin? ilk gorusmeden ne kadar sonra ameliyat gunu veriyor? basarili bir hekimmis oyle duydum. insallah senin de benimde ameliyatimiz iyi gecer, ustelik ameliyat olur olmaz ayni gun taburcu olmak zorunda da degilmisiz. benim ameliyattan sonra enfeksiyon kaptigim vs olmustu o yuzden hastanede yatmayi tercih ediyorum.

Mrb arkadaslar kac senedir arastiriyorum burun estetigi icin bir turlu nasip olmadi sonunda randevu aldim menderes beye ama acaba aranızda burun estetigi olan varmi bu doktora ne kadar ucret alıyor.

Cnm sen bugün muayene olacaktım sanırım nasıl geçti bende olmak istiyorum ama doktor konusunda karar veremedim beni bilgi verirsen sevinirim
Evet canim simdi geldim hastaneden orada yarim saat bekledim her gelen adnan beyi soruyordu ortalama 3ile 3.500 arasiymis fiyatlar canim. Eger adnan beye muayene olmak istersen telefonla randevu al kendi sekreteri randevu veriyor.

Evet canim simdi geldim hastaneden orada yarim saat bekledim her gelen adnan beyi soruyordu ortalama 3ile 3.500 arasiymis fiyatlar canim. Eger adnan beye muayene olmak istersen telefonla randevu al kendi sekreteri randevu veriyor.

Sen muayene oldumu ameliyat günü falan verdim sana bide fiyatta biraz bişiler yapmaz mini pazarlık yapsak falan

Sen muayene oldumu ameliyat günü falan verdim sana bide fiyatta biraz bişiler yapmaz mini pazarlık yapsak falan

Ameliyat günü almadim ben fiyat ogrenmek icin gittim biraz daha uygun olsaydi olurdum ameliyat ama biraz yuksek geldi bana devlet hatanesi belki biraz daha uygun olur diye düşünmüştüm ama değilmiş efes kulak burun bogaz dal merkezi 2 bin ile 3 bin arasi yapıyor. Bakalim zaten simdi dusunmuyordum ameliyati kis gibi düşünüyorum. Ama su durumda biraz daha fazla verip adnan beye olurum ameliyati sonucta prof ve neredeyse her gün burun estetigi yapiyolarmis cok sık yaptigimiz birsey dedi. Kışa kadar kadararlastiricam senin varmi fiyat ogrendigin yerler. Izmirdemisin sende ?

Pazarlik payi yokmuş en son ameliyat olan kisinin odedigi tutara bakti 3 bin tlye maal olmus. 2700un asagisina inmezmis ee zaten tamam ameliyat olmak istiyorum dediginde 150tl muayene ucreti oduyorsun her halukarda 3bini rahat bulur. 1 gece yatiriyorlarmis yatis ucreti bunun icindeymis canım

Canim yuz germe icin ne kadar aliyormus acaba? daha fazla hastanede yatmak istersek yatamiyormuyuz?Bir arkadasim Adnan bey e ameliyat olmus coook memnun, zaten hic iz de kalmamis ama o gozalti ameliyati olmus. izmir de duydugum ekol kulak burun bogaz da fatih uygur, ege universitesi cuneyt ozek ve ufuk bilkay bir de cemil tugay var.

. Merhaba ben de adnan beye en yakin zamanda muayene olmak istiyorum arastirdim internetten 9 eylulun sitesinden falan ama randevu nasil aliniyor bulamadim bana randevu alabilecegim bir numarasini verebilir misiniz ?

. Merhaba ben de adnan beye en yakin zamanda muayene olmak istiyorum arastirdim internetten 9 eylulun sitesinden falan ama randevu nasil aliniyor bulamadim bana randevu alabilecegim bir numarasini verebilir misiniz ?
Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu?

Ay inanmıyorum sonunda kk Adnan Menderes hocaya burun estetiği olan birini buldum nasıl memnun musunuz bende Şubat tatilinde Olmayı planlıyorum Adnan hocaya ama endişelerim var

Ocak ayında bende Adnan beyde burun ameliyatı olacağım. Siz memnun kaldınızmı ameliyattan. Teşekkürler

M
Ocak ayında bende Adnan beyde burun ameliyatı olacağım. Siz memnun kaldınızmı ameliyattan. Teşekkürler
merhaba ben yeni randövü aldım ilk kez muane için görüşeceğim bende Ocak sonu gibi Olmayı planlıyorum adnan hoca size öncesi ve sonrası hiç foto gösterdi mi burnu nasıl planlıyor

M

merhaba ben yeni randövü aldım ilk kez muane için görüşeceğim bende Ocak sonu gibi Olmayı planlıyorum adnan hoca size öncesi ve sonrası hiç foto gösterdi mi burnu nasıl planlıyor
Fotoğraf gostermiyor kendisi ameliyat esnasında karar veriyormuş asistanları söyledi. Siz daha önce Adnan beye burun ameliyatı olan bir hastasını gördünüzmü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…