Bir arkadasim bana Prof Dr Adnan Menderes i tavsiye etti, aranizda Adnan bey in hastasi var mi? benimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
Benimde bir yakınım göğüs estetiği oldu çok beğendim. 4 gün sonra da benim de karın ve göğüs operasyonum var. Hayırlısı inşallah herşey yolunda gider:)yaklaşımını ve anlatımını beğendim inşallah uygulama kısmını da beğenirim:18:
adgn ne kadar ücret odedin acaba?
adgn ne kadar ücret odedin acaba?
Evet canim simdi geldim hastaneden orada yarim saat bekledim her gelen adnan beyi soruyordu ortalama 3ile 3.500 arasiymis fiyatlar canim. Eger adnan beye muayene olmak istersen telefonla randevu al kendi sekreteri randevu veriyor.Cnm sen bugün muayene olacaktım sanırım nasıl geçti bende olmak istiyorum ama doktor konusunda karar veremedim beni bilgi verirsen sevinirim
Evet canim simdi geldim hastaneden orada yarim saat bekledim her gelen adnan beyi soruyordu ortalama 3ile 3.500 arasiymis fiyatlar canim. Eger adnan beye muayene olmak istersen telefonla randevu al kendi sekreteri randevu veriyor.
Sen muayene oldumu ameliyat günü falan verdim sana bide fiyatta biraz bişiler yapmaz mini pazarlık yapsak falan
Pazarlik payi yokmuş en son ameliyat olan kisinin odedigi tutara bakti 3 bin tlye maal olmus. 2700un asagisina inmezmis ee zaten tamam ameliyat olmak istiyorum dediginde 150tl muayene ucreti oduyorsun her halukarda 3bini rahat bulur. 1 gece yatiriyorlarmis yatis ucreti bunun icindeymis canım
. Merhaba ben de adnan beye en yakin zamanda muayene olmak istiyorum arastirdim internetten 9 eylulun sitesinden falan ama randevu nasil aliniyor bulamadim bana randevu alabilecegim bir numarasini verebilir misiniz ?Evet canim simdi geldim hastaneden orada yarim saat bekledim her gelen adnan beyi soruyordu ortalama 3ile 3.500 arasiymis fiyatlar canim. Eger adnan beye muayene olmak istersen telefonla randevu al kendi sekreteri randevu veriyor.
Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu?. Merhaba ben de adnan beye en yakin zamanda muayene olmak istiyorum arastirdim internetten 9 eylulun sitesinden falan ama randevu nasil aliniyor bulamadim bana randevu alabilecegim bir numarasini verebilir misiniz ?
Evet 5 ay oldu :)Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu?
merhaba ben yeni randövü aldım ilk kez muane için görüşeceğim bende Ocak sonu gibi Olmayı planlıyorum adnan hoca size öncesi ve sonrası hiç foto gösterdi mi burnu nasıl planlıyorOcak ayında bende Adnan beyde burun ameliyatı olacağım. Siz memnun kaldınızmı ameliyattan. Teşekkürler
Fotoğraf gostermiyor kendisi ameliyat esnasında karar veriyormuş asistanları söyledi. Siz daha önce Adnan beye burun ameliyatı olan bir hastasını gördünüzmü.M
merhaba ben yeni randövü aldım ilk kez muane için görüşeceğim bende Ocak sonu gibi Olmayı planlıyorum adnan hoca size öncesi ve sonrası hiç foto gösterdi mi burnu nasıl planlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?