Bakın nefes alamıyorum, Covid nedeniyle PCR testi yapıldı kadın şok oldu 3 kere denedi burnum kanadı, kapalı delikler, burun içine bakmıyor asla, şekli güzel olsa oda yok, sağ kısımda ucunda sivri bir kemik yada kıkırdak var batıyor ve canım acıyor, üstüne sol kulağımdan kıkırdak alırken mahvetmiş, ameliyat edilemez diyor gittiğim doktorlar, asistanları mı yaptı ameliyatı bilmiyorum uyutulduktan sonra! İlgi beklemeyin zaten yüzünüze bakmıyor, hata kabul etmiyor, bidaha ameliyat düşünmüyorum senin için dolgu yapalım dedi, ben sana bidaha ameliyat olur muyum zaten. Bakın burnum büyük ve çok kalkık , sağ kanatta çökme oldu 1 ayda, üstüne kemerde bir çıkıntı oluştu, sağa deviye, içerisi kapalı Allah'a emanet. Hala gazlı bez ve bildiğiniz alçı kullanılıyor korkunç ya nasıl anlatayım. Sonuçta rezalet, sakın olmayın sakın!
Size beni getirdiği hali ve hastanede o şeklde saatlerce kontrol beklediğim halimi atıyorum fotoğraf olarak bakın ve kendiniz karar verin, randevularının dolu olması onu iyi bir hekim yapmıyor ben buna aldanmıştım! Bidaha ameliyat olmak bile o kadar çok korkutuyor ki beni, psikolojimi bozdu, çok zor bir süreç oldu, umarım başkaları aldanmaz ismine...